فروش آنالایزر شیر در شهرک صنعتی نصیرآباد

Milk analyzer-1
Milk analyzer-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


فهرست کامل و آماده شرکت ها و کارخانه های فعال شهرک صنعتی نصیر آباد همراه با آدرس و شماره تلفن شرکت ها در قالب فایل PDF با بهترین کیفیت،تعداد کارخانه های و شرکتهای موجود در این لیست بیش از شرکت می باشد. این فایل در تاریخ // تهیه شده است..

فهرست کامل و آماده شرکت ها و کارخانه های فعال شهرک صنعتی نصیر آباد همراه با آدرس و شماره تلفن شرکت ها در قالب فایل PDF با بهترین کیفیت،تعداد کارخانه های و شرکتهای موجود در این لیست بیش از شرکت می باشد. این فایل در تاریخ // تهیه شده است..


شیر یکی از پرمصرف ترین محصولات است. و ماده اولیه تمام محصولات لبنی است.. با توجه به این موضوع، اندازه گیری اجزای شیر برای صنایع لبنی بسیار مهم شده است.. هر محصول لبنی به شیر با نسبت های مختلف محتوای آن نیاز دارد. علاوه بر این، برای پیگیری کیفیت محصول، محتوای شیر باید به طور منظم اندازه گیری شود. علاوه بر صنایع لبنی، تجزیه و تحلیل شیر تأثیر زیادی در صنعت تولید شیر تولید دارد. محتویات شیر ​​با سلامت حیوان و کیفیت و محتوای خوراک آن ارتباط نزدیک دارد. بر این اساس، این اندازه گیری ها می تواند بینش ارزشمندی برای افزایش کیفیت و انتخاب خوراک آنها و همچنین بینش ارزشمندی برای تشخیص و درمان به موقع حیوانات بیمار ارائه دهد.امروزه، دقیق ترین روش ها برای تجزیه و تحلیل شیر، روش های تجزیه شیمیایی است. که کند، مخرب است. و باید در آزمایشگاه انجام شود نه در مزرعه. عملاً، کاربران معمولاً از بسیاری از دسته های شیر نمونه می گیرند و به طور متوسط ​​برای همه دسته ها نتیجه گیری می کنند. نظارت بر کیفیت و کیفیت تغذیه دام برای است.فاده از این روش ها بسیار گران و بسیار ناکارآمد است..

ابزاری ساده برای اندازه گیری سریع محتوای شیر، پیشرفت چشمگیری در صنایع لبنی و تولید شیر خواهد داشت. این ابزار باید قابل حمل، مقرون به صرفه باشد و باید به کاربران امکان تجزیه و تحلیل غیرمخرب و نمونه های هدف خود، و ترجیحاً درون ایستگاه شیردوشی را در موارد کاربردهای تولید شیر، تجزیه و تحلیل کند. کوچک سازی طیف سنج های نزدیک مادون قرمز (NIR) تا حدی پیش رفته است. که ابزار دستی می تواند وسیله ای قابل اطمینان و مقرون به صرفه برای تأمین این هدف فراهم کند.برای به دست آوردن یک محصول نهایی با کیفیت مناسب، شیر باید برخی از ویژگی های فیزیو شیمیایی را داشته باشد. توصیف محصولات می تواند با است.فاده از آزمون های ارائه شده در نمودار جریان تجزیه و تحلیل شیر انجام شود.

عصاره خشک بدون چربی ممکن است. به عنوان &#;همه اجزای شیر، به جز آب و چربی&#; تعریف شود. اندازه گیری آن برای تأیید میزان آب در شیر مهم است.. محاسبه این نوع عصاره راحت تر از عصاره خشک کل است.. زیرا چربی می تواند به طور گسترده ای متفاوت باشد، بنابراین مقایسه را دشوار می کند.عصاره خشک بدون چربی با کم کردن محتوای چربی از عصاره خشک کل تعیین می شود.



( فروش ) های دیگر