شهریار دوران کودکی خود را درمیان روستائیان پاکدل آذربایجانی گذراند. اما هنگامی که به تبریز آمد مفتون این شهر جذاب و تاریخ ساز و ادیب پرور شد. دوران تحصیلات اولیه خود را در مدارس متحده ، فیوضات و متوسطه تبریز گذراند و با قرائت و کتابت السنه ترکی ، فارسی و عربی آشنا شد.
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان شهریار به عنوان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران با هدف تأمین بهداشت و درمان شهروندان از طریق تعمیم و گسترش خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی در این شهرستان فعالیت مینماید.
این مجموعه تلویزیونی پیرامون زندگی محمدحسین شهریار از دوران کودکی تا درگذشت اوست. داستان این مجموعه تلویزیونی از سالها قبل در اواخر دوره حکومت قاجار روایت میشود. سید اسماعیل، یکی از وکلای مشهور تبریز که در جنگ و شورش این شهر، چند فرزند خود را از دست داده، پس از به دنیا آمدن فرزندی از همسرش، کوکب خانم تصمیم میگیرد برای حفظ فرزند آخر خود، او را به روستای خوشکناب نزد خواهرش بفرستد. مردی که بعدها به شهریار معروف میشود تا پایان دوره کودکی در این محل میماند و در این سالها با ابراهیم ادیب آشنا میشود مردی که بعدها در زندگی او تأثیر زیادی دارد.
ابزاری ساده برای اندازه گیری سریع محتوای شیر، پیشرفت چشمگیری در صنایع لبنی و تولید شیر خواهد داشت. این ابزار باید قابل حمل، مقرون به صرفه باشد و باید به کاربران امکان تجزیه و تحلیل غیرمخرب و نمونه های هدف خود، و ترجیحاً درون ایستگاه شیردوشی را در موارد کاربردهای تولید شیر، تجزیه و تحلیل کند. کوچک سازی طیف سنج های نزدیک مادون قرمز (NIR) تا حدی پیش رفته است. که ابزار دستی می تواند وسیله ای قابل اطمینان و مقرون به صرفه برای تأمین این هدف فراهم کند.برای به دست آوردن یک محصول نهایی با کیفیت مناسب، شیر باید برخی از ویژگی های فیزیو شیمیایی را داشته باشد. توصیف محصولات می تواند با است.فاده از آزمون های ارائه شده در نمودار جریان تجزیه و تحلیل شیر انجام شود.
کرایوسکوپی نقطه انجماد شیر را اندازه گیری می کند و موثرترین روش برای تعیین جعل با افزودن آب است.. نقطه انجماد رابطه مستقیمی با غلظت ترکیبات محلول در آب آن (لاکتوز و نمک های معدنی) دارد. برای تعیین کرایوسکوپی، از کریوسکوپ الکترونیکی به دلیل قابلیت اطمینان شیر برای تجزیه و تحلیل شیر است.فاده می شود، گرچه هزینه بالای فرآیند کاملاً مشخص است.. به همین دلیل، این تحلیل فقط برای مقیاس متوسط است.فاده می شود.
خرید شیرمناسب برای کارخانجات مختلف صنایع غذایی دارای ویژگی بسیار مهمی است. یکی از شرایط مهم در خرید و است.فاده شیر در صنایع اطلاع کافی داشتن از پارامترهای مهمی مانند مقدار آب موجود در شیر و مقدار چربی موجود در شیر و phشیر و دیگر عوامل می باشد.
عصاره خشک بدون چربی ممکن است. به عنوان همه اجزای شیر، به جز آب و چربی تعریف شود. اندازه گیری آن برای تأیید میزان آب در شیر مهم است.. محاسبه این نوع عصاره راحت تر از عصاره خشک کل است.. زیرا چربی می تواند به طور گسترده ای متفاوت باشد، بنابراین مقایسه را دشوار می کند.عصاره خشک بدون چربی با کم کردن محتوای چربی از عصاره خشک کل تعیین می شود.
امروزه ، آزمایشگاههای مجهز قادرند شیر گاو و اجزای آن (پروتئین ، چربی ، لاکتوز ، مواد جامد شیر) را تجزیه کرده و حتی سلولهای سوماتیک را که در سریعترین زمان نقش موثری در سلامت شیر دارند ، تکامل دهند. بله ، آنالیز کنید. برای این منظور ، همیشه تجهیز آزمایشگاههای ثبت شیر در مرکز اصلاح نژاد دام و سایر مراکز وابسته در نظر گرفته شده است..