در طول مسیر این قطار، شاهکارهای معماری متعددی وجود دارند. پل ورسک یکی از مهمترین سازههای موجود در این مسیر ۸ کیلومتری است.. این پل در ارتفاعات شهرستان سوادکوه ساخته شده. جالب است. بدانید که در ساخت این پل از هیچ فلزی است.فاده نشده و مصالح اصلی آن، فقط ملات و سیمان و شن است..
قرار است. به یکی از روستاهای سرسبز و پر از کوچه باغ فیروز کوه تهران برویم که غاری باستانی در ارتفاعات آن قرار گرفته است.. غار بورنیک طولانیترین غار تهران و چهارمین غار طولانی ایران است. که به دلیل وجود آثار زندگی انسانهای غارنشین در آن، ارزش باستانی بسیاری دارد.
در مسیر جاده فیروزکوه به سمنان و در سمت چپ آن، تپهای به ارتفاع ۸ متر از سطح دریا خودنمایی میکند که یکی از قدیمیترین قلعههای تهران بر فراز آن قرار گرفته است.. بررسیها نشان میدهد که قدمت این قلعه به حدود سال پیش برمیگردد و تا دوران تیموریان نیز مورد است.فاده بوده.
عصاره خشک بدون چربی ممکن است. به عنوان همه اجزای شیر، به جز آب و چربی تعریف شود. اندازه گیری آن برای تأیید میزان آب در شیر مهم است.. محاسبه این نوع عصاره راحت تر از عصاره خشک کل است.. زیرا چربی می تواند به طور گسترده ای متفاوت باشد، بنابراین مقایسه را دشوار می کند.عصاره خشک بدون چربی با کم کردن محتوای چربی از عصاره خشک کل تعیین می شود.
ابزاری ساده برای اندازه گیری سریع محتوای شیر، پیشرفت چشمگیری در صنایع لبنی و تولید شیر خواهد داشت. این ابزار باید قابل حمل، مقرون به صرفه باشد و باید به کاربران امکان تجزیه و تحلیل غیرمخرب و نمونه های هدف خود، و ترجیحاً درون ایستگاه شیردوشی را در موارد کاربردهای تولید شیر، تجزیه و تحلیل کند. کوچک سازی طیف سنج های نزدیک مادون قرمز (NIR) تا حدی پیش رفته است. که ابزار دستی می تواند وسیله ای قابل اطمینان و مقرون به صرفه برای تأمین این هدف فراهم کند.برای به دست آوردن یک محصول نهایی با کیفیت مناسب، شیر باید برخی از ویژگی های فیزیو شیمیایی را داشته باشد. توصیف محصولات می تواند با است.فاده از آزمون های ارائه شده در نمودار جریان تجزیه و تحلیل شیر انجام شود.
شیر یکی از پرمصرف ترین محصولات است. و ماده اولیه تمام محصولات لبنی است.. با توجه به اینکه کیفیت شیر از پارامتر های مهم در تهیه محصولات لبنی و سلامت دام است.، با است.فاده از دستگاه آنالایزر شیر(لاکتو اسکن) می توان کیفیت شیر را بررسی کرد.
خرید شیرمناسب برای کارخانجات مختلف صنایع غذایی دارای ویژگی بسیار مهمی است. یکی از شرایط مهم در خرید و است.فاده شیر در صنایع اطلاع کافی داشتن از پارامترهای مهمی مانند مقدار آب موجود در شیر و مقدار چربی موجود در شیر و phشیر و دیگر عوامل می باشد.
دستگاه اتوانالایزر شیر ، میلکواسکن ، انالایزر شیر و انالایزر تقلبات شیر جهت اندازه گیری پروتیین و چربی و آب افزوده شده و SNF و غیره به کار میرود . اتوانالایزر شیر قابلیت کشف تقلبات شیر را در برخی مدلها دارا می باشد.لاکتواستار یه همان لاکتواستار ژربر نیز آنالیز شیر را انجام میدهد .