بازرگانی، صنعتگری، کشاورزی و دامداری از مشاغل اصلی اهالی این شهر ری بهشمار میرود. شهر ری از نظر کشاورزی بسیار فعال و ۵٪ آن به طریقه صنعتی و مکانیزه و مابقی به روش نیمه مکانیزه و سنتی انجام میگیرد، فراوردههای کشاورزی شامل گندم، نباتات، علوفهای، پنبه، چغندر قند و ذرت و
در محله شهرری در کلیه مناطق سکونت یکسان نیست و در برخی از آن ها شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی متفاوت است.. به همین دلیل برای سکونت در شهرری با گزینه های متفاوتی روبه رو می شوید که برخی از آن ها گران و برخی ارزان هستندو مناطق گران مانند محله های سرتخت، است.خر،
کتیبه ها و نقوش برجسته شکارشیر فتحعلیشاه قاجار : کوهی است. که چشمه علی از پای آن جاری می شود و به کوه سرسره معروف است.. تصویری برجسته از زمان ساسانیان بر بدنه آن کنده کاری شده است. که پادشاه ساسانی را سوار براسب و نیزه ای در دست نشان داده است..
در هنگام سوهان یا چوبساب کاری احتمال دارد تراشه یا برادههای چوب در بین آجها قرار گیرد و آج هارا پر کنند و در نتیجه سوهان بر روی قطعه چوب سر می خورد و برای رفع این مشکل در هنگام کار یا پایان کار با برس مویی(نه برسی سیمی)سوهان و چوب ساب را تمیز کنید.بعضی چوبها دارای مواد صمغی و روغنی هستند و اگر براده آنها گیر کند با برس مویی از بین نمی رود و برای رفع این مشکل سوهان و چوب ساب داخل آب جوش یا در معرض بخار آب قرار دهید تا پاک شود و در نهایت با برس مویی کامل ذرات را از بین ببرید و برای اینکه سوهان و چوبساب زنگ نزد یک تکه پارچه را به گازوئیل یا نفت آغشته کنید و به آنها بزنید.سوهان و چوب ساب را مانند مغار در کیف نگه دارید و در کشو یا جعبه ابزار روی هم دیگر قرار ندهید چون آج آنها از بین میرود.
برای سوهان یا چوبساب کاری ابتدا بر اساس نوع کاری که میخواهید انجام دهید سوهان و چوب ساب انتخاب کنید که شامل آج یک طرفه و آج دو طرفه و آج مایل در بازار عرضه می شود انتخاب کنید.قطعه کار را به میز کار محکم کنید و ارتفاع قطعه را هنگام بستن به گیره میزکار تنظیم نمایید.ارتفاع است.اندارد فک گیره تا آرنج باید الی سانتیمتر باشد.
همانطور که مشخص می باشد، سوهان های ریزتر برای کارهای ظریف تر مورد است.فاده قرار می گیرد و به همین دلیل دارای آج های ریزتر و ظریف تری می باشند و و بر عکس، سوهان های فلزی با نوک الماسه و سیلیسیم کاربید برای تراشیدن مواد سختتری مانند سرامیک مناسب می باشد.
انسان ها، قبل از تاریخ نیز به وسیله ی ساییدن سنگ ها کار سوهان را انجام می دادند و سوهان فلزی و به شکل تقریبا امروزی آن، دارای قدمتی نزدیک به سال می باشد. سوهان های معمولی فلزی از قرن میلادی تا امروز، دارای چندان تغییری نمی باشد و از آن زمان به همین شکل مورد است.فاده قرار میگیرد.
نکتهای که در هنگام خرید چوب ساب و سوهان باید دقت کنید،اندازه تعداد آج آنها میباشد.سوهان به زبری و نرمی با توجه به آج در یک سانتیمتر طول تقسیم شده و با شمارههای -------- که نمره دو صفر یعنی زبرترین و نمره هشت یعنی نرم ترین در بازار عرضه میشود و اما چوب ساب به زبری و خشنی با توجه به تعداد آج در یک سانتیمتر مربع تقسیم شده و اگر تعداد کمتر از باشد چوب ساب خشن و اگر بین تا باشد چوب ساب متوسط و اگر بین تاباشد چوب ساب زبر نام برده میشود.دقت کنید هرچه حجم باربرداری و تراشیدن بیشتر باشد از سوهان و چوب ساب خشن و هرچه حجم باربرداری و تراشیدن کمتر باشد از سوهان و چوب ساب ظریف و زبر است.فاده میکنیم.