مشاوره و اجرا اسکلت بتنی در پردیس

Concrete skeleton-1
Concrete skeleton-2



در کل، در فازهایی با شرایط ایده آل‌تر و امکانات بیشتر، مثل فاز ، و پردیس، قیمت آپارتمان بیشتر است.. هر چند که در فازهای ، ، و واحدهایی با متراژ کمتر و قیمت مناسب‌تر میشه یافت و نیاز تمام طیف متقاضیان مسکن در پردیس‌ رو برآورده کرد.

در اجرای این پروژه درصد سرمایه‌گذاری از طرف بانک مسکن، ۸ درصد از سوی شرکت عمران شهر جدید پردیس، درصد از طرف وزارت راه و ترابری و درصد توسط سازمان توسعه راه‌های ایران انجام شده است.. هزینه تمام شده برای این آزادراه ۵۸ میلیارد ریال از سوی وزارت راه و شهرسازی اعلام شد.

من نزدیک به سه سال هست که منزلم رو در خیابان نیروی هوایی تهران فروختم و یه آپارتمان خوب در فاز پردیس خریدم محل کارم تهرانه و هر روز میرم و برمیگردم از هواش و خلوتیش راضیم و از امکاناتش که روز بروز بهتر میشه و از مردمان خوبش اگر قصد خرید دارید عجله کنید چون من فکر میکنم تا چند وقته دیگه کسی نمیتونه دیگه به این راحتی خرید کنه


من خودم سازندم. تو تهران میسازم به نظر من اسکلت بتنی خوب نیست درسته هزینش کمتره ولی چون امکان زلزله در تهران زیاده به جاش یه ذره بیشتر هزینه میکنی ولی خیالت راحت تره. اسکلت اهنی خوبه ولی اسکلت اهنی با پیچ و مهره چون در برابر زلزله مقاوم هست و حالت متحرک داره مثل ریلی که ژاپن زیر ساختموناش میزنه. من همه ساختمون هایی که میسازم پیچ و مهره هست. به خاطر جون مردم. قیمت ساختمون هایی که میسازم از همه هم بیشتره حالا هر کی دوس داشت میخره بهشون میگم که چیکار کردم

معمول‌ترین روش‌های ساخت ساختمان‌ها در سراسر دنیا سه روش ساختمان با مصالح بنایی، ساختمان با اسکلت فلزی و ساختمان با اسکلت بتنی است.. سازه‌های بدون اسکلت معمولاً در ساختمان‌هایی با مساحت و ارتفاع کم که از اهمیت بالایی برخوردار نیستند به کار می‌رود. در ایران قبلاً سازه‌های فولادی رواج بیشتری داشت، اما امروزه به دلیل شناخت مزایای سازه‌های بتنی، این نوع اسکلت جایگاه بسیار خوبی در صنعت ساخت‌وساز پیدا کرده است.. انتخاب نوع اسکلت فلزی یا بتنی به عوامل تعیین‌کننده بسیار زیادی وابسته است. که مهم‌ترین آن‌ها شامل: منطقه جغرافیایی محل احداث سازه، مقاومت موردنیاز سازه، زمان لازم برای تحویل پروژه، بودجه موردنیاز برای انجام پروژه می‌شود. حال به تفاوت سازه فلزی و بتنی می‌پردازیم و مزایا و معایب سازه‌های فلزی و بتنی را موردبحث و بررسی قرار می‌دهیم.

سازه بتنی یا فلزی؟ این سوالی‌ست که امروزه برای بسیاری از افرادی در حوزه ساخت و ساز فعالیت میکنند، چه از مهندسین با تجربه و چه از مهندسین بی تجربه، پیش خواهد آمد. در پاسخ به سوال باید بگوییم که است.فاده از هریک از این نوع سازه‌ها، بسته به موقعیت و شرایط ممکن است. معایب و مزایای خود را داشته باشد. برای تصمیم گیری بهتر در این زمینه بهتر است. ابتدا با هریک از این سازه‌ها کمی آشنا شوید.



( مشاوره و اجرا ) های دیگر