طبق آمار سال ، ردیف مسکن، آب، برق و گاز، با سهمی معادل / درصد، بیشترین سهم از متوسط هزینهٔ ناخالص یک خانوار ساکن تهران را به خود اختصاص دادهاست؛ پس از آن نیز ردیف خوراکیها و آشامیدنیها با سهم ۵/ درصدی قرار دارد.
رشتهکوه البرز به قسمت شرقی، مرکزی و غربی تقسیم میشود. است.ان تهران در بخش مرکزی این رشتهکوه جای دارد. بخش مرکزی رشتهکوه البرز به قسمت شمالی، میانی و جنوبی تقسیم میشود. بخش محدودی از این ارتفاعات در است.ان تهران و مابقی در است.ان مازندران واقع شدهاست.
پس از انقلاب ۵، طرح جامع تهران تنها برای ۸ سال بهطور مستقیم مبنای کنترل و هدایت توسعهٔ پایتخت ایران بود و در دهههای گذشته، تغییرات کالبدی و توسعهٔ کلانشهر تهران بیشتر بر مبنای مجموعهای از ضوابط و بخشنامهها صورت گرفتهاست.
هر دو ملاس عصا و چغندر برای تولید اسید سیتریک مناسب هستند. با این حال، ملاس چغندر به دلیل محتوای کمتری در فلزات کمیاب ترجیح داده می شود. به طور کلی، ملاس عصا حاوی کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن و روی است.، که تأثیر عقب انداختن در سنتز اسید سیتریک دارند. در نتیجه، برای حذف کاهش فلزات کمیاب، برخی از پیش تصفیه ها مورد نیاز است.. بنابراین ملاس عصا در دستیابی به بازده مناسب تخمیر، مشکلاتی دارد. باقی مانده های مختلف صنایع کشاورزی دیگر مانند تفاله سیب، باگاس کاساوا، پوسته قهوه، کاه گندم، ضایعات آناناس، کاست چغندرقند، پوست میوه کیوی و غیره با است.فاده از تکنیک های تخمیر حالت جامد مورد بررسی قرار گرفته است.، تا بتوانند به عنوان بستر است.فاده شوند.
کارخانجات تولید کننده تمیز کننده های خانگی ( شیشه پاک کن تمیز کننده سطوح لوله بازکن و ) در ترکیبات ساخت از سیتریک به به جهت پاک کردن لکه های آب سخت روی سطوح شیشه ای است.فاده می کنند. همچنین این اسید قادر به از بین بردن لکه های قهوه، چای، تغییر رنگ زرد و قهوه ای و لکه های آب می باشد.
اسید سیتریک در دو گرید خوراکی و صنعتی تولید می شود که در دو نوع خشک ( انهیدروز ) آبدار ( منوهیدرات ) شناخته شده. اسید سیتریک به علت خاصیت نگهدارندگی و طعم ترشی که دارد تقریبا درصد از تولیدت جهانی این محصول در صنایع غذایی مصرف می شود. بخصوص برای ایجاد طعم دلچسب در انواع نوشیدنی، و همچنین برای افزایش طول ماندگاری محصولات غذایی کنسروی مورد است.فاده قرار می گیرد.
تمام مطالب گفته شده در بالا موید این نکته هستند که اسید سیتریک یکی از پرکاربردترین اسیدهای آلی موجود است.. این اسید در طیف وسیعی از صنایع ازجمله صنایع غذایی، داروسازی، آرایشی و بهداشتی، مواد نگهدارنده در صنایع غذایی، آبکاری مس، صنایع شیمیایی، رنگ و چاپ و ... به عنوان یک عامل موثر وجود دارد.
آب لیمو در حالت طبیعی خود اسیدی است. و PH آن در حدود است. ، اما به محض متابولیزه شدن ، قلیایی می شود و PH آن بسیار بالاتر از است.. بنابراین ، در خارج از بدن ، هر کسی می تواند ببیند که آب لیمو بسیار اسیدی است.. با این حال ، ثابت شد که اثر آن به محض هضم شدن ،