گیاهان دشت لار و بلندیهای دربرگیرنده آن گوناگونی چشمگیری دارد. شماری از این گیاهان خوراکی و دارویی است. که در اردیبهشت ماه دوستداران سبزی چین را فرا میخواند. گون و خرگوشک و آویشن (اوشم) و شنگ، لواش، سیرک (تلم)، پیازک، قارچ وحشی، کاسنی، گلپر (الرگ)، شیرین بیان، باریجه، چای کوهی، بارهنگ و والک نمونههایی از گیاهان دشت لار و بلندیهای آن است.. زنبق وحشی بنفش و ارغوانی و مرغک و گل زرد، و شقایق دشت لار را در بهار رنگارنگ کرده زیبایی آن دو چندان میشود.
برخی اعتقاد دارند که دماوند آتشفشانی نیست. اما برخی دیگر معتقد هستند که آتشفشان دماوند فعال است. و خروج گاز و چشمههای آبگرم، علامت فعال بودن آن است.. دکتر مهدی زارع از متخصصانی است. که اعتقاد دارد دماوند یک کوه آتشفشانی فعال است..
دماوند یک کوه آتشفشانی مطبق و نیمهفعال است. که در دوران چهارم زمینشناسی موسوم به دوران هولوسین تشکیل شده و عمر آن با است.فاده از روش کربن حداقل ۸,۵ سال تخمین زده شده است.. وجود چندین چشمه گوگردی و چشمههای آب گرم از شواهد نیمه فعال بودن این آتشفشان است.. بیشترین و عمدهترین فعالیت آتشفشانی این کوه که باعث شکلگیری آن شده، در حدود , سال قبل روی داده است.. قطر دهانه این آتشفشان در حدود متر است. که دریاچهای از یخ آن را پوشانده است..
با افزایش اسیدیته و کاهش PH شرایط جلوگیری از رشد باکتری و قارچ را بوجود می آورد. در نتیجه باعث افزایش مدت زمان عمر مواد غذایی و یا نوشیدنی می شود. همچنین به حفظ عطر، طعم و PH در یک سطح مناسب موجب جلوگیری از تخریب و فساد محصولات غذایی می شود.
داستان اسید سیتریک در سال با کار کارل ویلهم شیل شروع شد. وی از آب لیمو کلسیم سیترات را به دست آورد و با افزودن اسید سولفوریک به آن به سیتریک اسید مایع رسید. در سال نیز آدامز و گریموکس موفق شدند اسید را به روش سنتزی از گلیسرول تولید نمایند.
قارچ آسپرژیلوس نایجر در محیط کشت PDA به مدت روز در دماي C° گرمخانه گذاري شده و از آن سوسپانسیون اسپوردار تهیه می شود. سپس سوبستراي خشک وزن میشود و pH ،رطوبت، قند و نیتروژن آن نیز تنظیم می گردد .پس از اتوکلاو سوبسترا، تلقیح و گرمخانه گذاري ، محیط کشت با آب مقطر یا است.ون فروشویی شده و جداسازي فاز مایع و جامد به کمک صافی و سانتریفوژ انجام میگیرد .
همه اثرات این ماده منفی نیست و حتی ممکن است. در دوزهای پایین برای گیاه مفید باشد و بتواند برخی از حشرات و حیوانات آسیب زننده به گیاه را دور نگه د ارد. مطالعهای که توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده انجام شد، نشان داد که محلول درصدی اسید سیتریک که مستقیماً روی گیاهان اعمال میشود، تأثیر شدیدی بر روی گیاهان ندارد. مواردی از تغییر رنگ گزاش شد، اما گیاهان حتی پس از است.فاده از اسید هنوز سالم بودند. این تحقیقات ثابت نمود که می توان از این ماده به منظور دافع حشرات است.فاده نمود
آب لیمو در حالت طبیعی خود اسیدی است. و PH آن در حدود است. ، اما به محض متابولیزه شدن ، قلیایی می شود و PH آن بسیار بالاتر از است.. بنابراین ، در خارج از بدن ، هر کسی می تواند ببیند که آب لیمو بسیار اسیدی است.. با این حال ، ثابت شد که اثر آن به محض هضم شدن ،