همچنین در حوالی بازارک معروف به چاله بازارک کارشناسان بر این باورند که روستا یا شهری در زیر خاک مدفون شده است. و با توجه به آثار متعدد باستانی که در سال و اواخر در حوالی رباط کریم از شش هزار سال قبل تا دوران قاجاریه بدست آمده نشان از قدمت بالای این شهر دارد.
لازم به ذکر است. که این انبارها در دورانهای زندیه و قاجاریه در ایران بیشتر ساخته شد و در رباط کریم برای تامین یخ این منطقه و کاروانیان سه انبار یخی در فواصل مختلف وجود داشت که در اصطلاح محلی به یخچال معروف بودند. از این انبارها تا حدود سال پیش نیز است.فاده میشده است. که با جایگزین شدن یخچالهای برقی این انبارها عملاً است.فاده خود را از دست دادند.
با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید. در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه ها و فرهنگ شهرها و کشورهای مختلف، رزرو آنلاین بلیت هواپیما و یا حتی رزرو انواع اقامت بسته به سلیقه و بودجه ای که دارید. اپلیکیشن کارناوال یعنی کنترل سفر در دست شما.
شاید برای شما که قصد خرید اسیدسیتریک را برای مصارف مختلف دارید جالب باشد بدانید که اسید سیتریک در اصل ترکیبی بدون رنگ و بی بو است. که اولین بار در سال توسط یک محقق سوئدی از آب لیمو گرفته شد. در طی دهه روش مقرون به صرفه تری برای تولید اسید سیتریک کشف شد. هرچقدر که غیرمعمول به نظر برسد ، بیشتر پودر اسید سیتریک اکنون از تخمیر یک نوع قارچ به نام Aspergillus niger حاصل می شود .
تخمیر حالت جامد: از تخمیر حالت جامد(SSF) به عنوان روشی جایگزین برای تولید اسید سیتریک از بقایای کشت و صنعت است.فاده می شود. تولید اسید سیتریک توسط SSF (فرآیند کوجی) اولین بار در ژاپن توسعه یافت، و ساده ترین روش برای تولید تخمیر حالت جامد اسید سیتریک است.. SSF را می توان با است.فاده از چندین ماده اولیه انجام داد. تجمع اسید سیتریک به شدت تحت تأثیر ماهیت منبع کربن است.. ساکارز مطلوب ترین منبع کربن و به دنبال آن گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز است.. گالاکتوز به رشد بسیار کم قارچ کمک می کند و تجمع اسید سیتریک را ترجیح نمی دهد. سایر منابع کربن مانند سوربوز، اتانول، سلولز، مانیتول، لاکتیک، مالیک و یک اسید-استوگلوتاریک اجازه رشد محدود و تولید کم را می دهند. مکمل های معدنی، مانند منیزیم و کلسیم، ممکن است. حاوی اسید سیتریک به شکل سیترات باشند و همچنین برای افزایش جذب مناسب هستند.
این ماده برای حفظ رنگ میوه های بریده شده و تازه یا به عنوان پیش درمان برای میوه های یخ زده و خشک است.فاده می شود. می توان آن را به تنهایی یا با مواد دیگر مانند اسید اسکوربیک ، اسید اریتوربیک ، N- است.یل سیستئین ، گلوتاتیون و EDTA است.فاده کرد. با این حال در کنسرو سازی و به منظور تازگی رنگ میوه ها، اسید اسکوربیک می تواند موثر تر واقع شود. اضافه کردن قاشق چایخوری سیتریک (درجه USP) یا ¾ فنجان آب لیمو را به گالن آب می تواند به منظور کنسرو سازی میوه ها است.فاده شود. توجه نمایید که این ماده به دلیل قیمت پایین تر نسبت به اسکوربیک مورد توجه قرار گرفته است. نه به دلیل تاثیر گذاری بیشتر!
اسید سیتریک که با نام جوهر لیمو نیز شناخته می شود، در قرن هشتم توسط جابربن حیان که از دانشمندان نامدار ایرانی است.، کشف و شناخته شد. تولید اسید سیتریک صنعتی قرن ها بعد و توسط دانشمندان غربی صورت گرفت، زیرا نیاز به این ماده بسیار زیاد بود و است.خراج آن از مرکبات که به طور طبیعی حاوی این ماده هستند، به صرفه نبود. اسید سیتریک صنعتی در سال توسط جیمز کوری دانشمند آمریکایی و از طریق نوعی قارچ تولید شد تا بتوان از آن برای مصارف مختلف بهره جست. بعد از این کشف، شرکت های بزرگ داروسازی و شیمی نظیر فایزر موفق شدند با است.فاده از اطلاعات این دانشمند، اسید سیتریک صنعتی را به تولید انبوه رسانده و مورد بهره برداری قرار دهند.
اسید سیتریک جوین تولید کننده اسید سیتریک خشک و آبدا در ایران با ظرفیت تولید تن سیتریک اسید در سال می باشد. اسید سیتریک جوین دارنده دارای است.اندارد BP انگلستان (بریتیش فارماکوپه) می باشد که هر سال مورد بازرسی قرا می گیرد، اعتبار جهانی داد و در موررد قبول کلیه کشور ها می باشد. هر ساله مقادیر زیادی از اسید سیتریک تولید شده توسط شرکت کشت و صنعت جوین به کشور های مختلف جهان صادر می شود.