علاوه بر این، اماکن مذهبی و آرامگاههای معروف دیگری نیز در شهر ری وجود دارد که از جمله آنها میتوان به آرامگاه ابن بابویه، آرامگاه بی بی زبیده، آرامگاه بی بی شهربانو، آرامگاه امام زاده عبدالله، آرامگاه امام زاده حمزه، آرامگاه جوانمرد قصاب، آرامگاه امام زاده ابوالحسن، آرامگاه امام زاده طاهر، آرامگاه امام زاده هادی، مسجد فیروزآبادی، مسجد افضلیه، آرامگاه جلال آل احمد، آرامگاه علامه علی اکبر دهخدا، آرامگاه غلامرضا تختی، آرامگاه میرزاده عشقی و اشاره کرد.
این شرایط آب و هوایی موجب شده تا شهر ری از پوشش جنگلی طبیعی برخوردار نباشد اما در عین حال جنگلهای دست کاشت آن در حدود هکتار وسعت دارد و با وجود مراتع نسبتا غنی، رتبه چهارم را در میان دوازده شهرستان است.ان تهران، بعد از فیروزکوه، ساوجبلاغ و دماوند، به خود اختصاص داده است.. در شهر ری گیاهان دارویی بسیاری مانند گل گاو زبان، خاکشیر، کرچک، کاسنی و پونه یافت میشود.
شهرری تنها منطقه باستانی است.ان تهران است. که دارای ثار تاریخی بسیار زیادی است. که به قطب توسعه تورسیم مذهبی تهران تبدیل شده است..جاذبه های تاریخی این شهر دارای قدمت بسیار زیادی هستند مانند باروی برین که به سده های پیش از میلاد تعلق دارد. برخی از آثار مهم و تاریخی شهرری اعم از:
امروزه و با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های مدرنی به وجود آمده است. که طرز تهیه اسید سیتریک را ساده تر می سازد. یکی از این روش ها است.فاده از قارچی به نام نایجر است. که در کنار کاه قرار داده شده و در شرایط دمایی و محیطی خاص تولید اسید سیتریک به واسطه آن صورت می گیرد. امروزه طرز تهیه اسید سیتریک به این شیوه مرسوم نیست و تنها درصد از کل این ماده به روش تخمیر قارچ نایجر ایجاد می شود. طرز تهیه اسید سیتریک به واسطه شیوه تخمیر مایع مرسوم تر بوده و امروزه در بسیاری از نواحی پیشرفته دنیا از آن بهره گرفته می شود. در این روش قارچ نایجر در محیطی مایع تلقیح می شود و پس از گذشت ساعت می توان نسبت به برداشت اسید سیتریک اقدام نمود. شیوه های متعدد دیگری نیز برای تولید اسید سیتریک وجود دارد که به علت کیفیت پایین و زمان بر بودن امروزه در سطح کلان مورد بهره برداری قرار نمی گیرد.
مقدار است.فاده از این ماده را در رسپی های غذایی برابر سیتریک در نظر بگیرید.دلیل این امر این است. که سرکه اسید بسیار ضعیف تری نسبت به اسید سیتریک است. ، بنابراین برای به دست آوردن همان اثر به مقدار بیشتری نیاز دارید. برای جبران سرکه اضافی ، باید سایر مایعات موجود در دستور غذا را کاهش دهید.
اسید سیتریک برای اولین بار توسط محقق سوئدی در سال از آب لیمو به دست آمد. این ترکیب بدون بو از اوایل دهه از آبلیمو تولید می شد که محققان دریافتند که می توان آن را از قالب سیاه، نیز تهیه کرد، که هنگام تغذیه با قند، اسید سیتریک ایجاد می کند.
اسید سیتریک در کشاورزی نیز کاربردهای فراوانی دارد. از آنجایی که برخی بذرها در خاک های قلیایی نمی رویند و نیاز به خاک اسیدی دارند، اضافه کردن اسید سیتریک به خاک می تواند به تنظیم PH آن منجر شده و رویش بذر را ممکن سازد. هم چنین مطالعاتی وجود دارد که نشان می دهد، اسید سیتریک در کشاورزی می تواند آفات و قارچ هایی که سبب آسیب به بافت گیاهان می شود را از بین برده و مانع از تخریب و خورده شدن آنها به وسیله عوامل مزاحم و قورباغه ها شود.
اسید سیتریک یک ماده خوراکی است. که نسبت به سایر اسید های خوراکی اندکی قدرت بالاتری دارد. همین مساله باعث شده تا کاربرد اصلی آن به شکل افزودنی و نگهدارنده باشد. نامی که برای این ماده در قالب خوراکی برگزیده شده است.، اسید سیتریک e می باشد. بزرگترین کاربرد اسید سیتریک e در آشپزی و به کارگیری به عنوان یک طعم دهنده و حفظ کننده رنگ غذا می باشد. بنابراین نوع خوراکی این فرآورده که در آشپزی مورد است.فاده قرار می گیرد را با نام اسید سیتریک e می خوانند که ممکن است. در بسته بندی مواد غذایی با آن مواجه شوید.