مرحله دوم با تأسیس کارگاهها و کارخانجات متعدد در کنار جاده قدیم و کنار راهآهن و بهطورکلی شروع رشد سریع تهران در چند دهه اخیر آغاز گردید. در این مرحله با رشد سریع جمعیت منطقه تهران روستای قلعه حسن خان نیز که در فاصله نسبتاً کمی از تهران و در نزدیکی تعدادی از این کارخانجات و کارگاهها قرار گرفتهاست به سرعت رشد نمود.
امیرتومان با فراهم کردن امکانات و آوردن عدهای از اهالی خمسه به این منطقه، آرام آرام زمینهای بایر را به زمینهای کشاورزی تبدیل نمود و منطقه رنگی از زندگی جدید به خود گرفت. میگویند نام اولیه این محل پیش از آنکه امیر تومان آن را تصاحب کند
در حال حاضر شهر قدس از لحاظ اشتغال در غرب است.ان تهران به عنوان یکی از مراکز بزرگ صنعتی محیط کارگری مناسبی را فراهم نمودهاست و اکثر ساکنین به عنوان کارگر در این مراکز مشغول به کارند. بعد از اشتغال به کشاورزی، کارمندان دولت درصدی از اشتغال را به خود اختصاص میدهند. از نظر اجتماعی در حال حاضر شهر قدس با وسعتی در حدود کیلومتر مربع یا به عبارتی ٬ هکتار، یکی از شهرهای پرجمعیت و متراکم در کشور محسوب میگردد. جمعیتی از اقوام و فرهنگهای مختلف با آداب و سنن متفاوت و ناهمگون که این تنوع زیاد منشأ برخی معضلات اجتماعی نیز در این شهر بودهاست.
اسید سیتریک به دو صورت خشک و آبدار به شکل صنعتی تولید می شود. نوع خشک این ماده دارای دانه بندی پودری است. که حاصل از نوع فرآوری آن می باشد. اسید سیتریک خشک که نام دیگر آن آن هیدرات است.، به صورت تبلور آب گرم ایجاد می شود و از لحاظ کاربرد نیز با نوع دیگر آن متفاوت است.. از اسید سیتریک خشک به منظور طعم دهنده برای برخی مواد غذایی، براق کننده میوه هایی که در سردخانه نگهداری می شوند و نوعی تنظیم کننده اسیدی بهره گرفته می شود. اسید سیتریک خشک به عنوان ماده ای نگهدارنده و طعم بخش در طیف گسترده ای از محصولات غذایی است.فاده می شود و بسیار پرطرفدار نیز است.. تصویر زیر نشانگر این ماده است. و می توان علت اینکه اسید سیتریک را نمک ترش می نامند، در این تصویر مشاهده کرد. شباهت ظاهری این تصویر با نمک گویای این جمله است..
تفاوت این دو اسید در مش بندی یا دانه بندی و فرآوری آن ها می باشد. یعنی اسید سیتریک آبدار به صورت کریستالی و اسید سیتریک خشک به صورت پودری است.. سیتریک اسید مونو هیدرات، اسید سیتریک آبداری است. که از تبلور آب سرد به دست می آید و سیتریک اسید هیدراته یا آبدار، اسید سیتریک خشکی است. که از تبلور آب گرم تولید می شود. اسید سیتریک خشک بیشتر تنظیم کننده اسیدی و طعم دهنده، بوبری آروماتیک مطلوب و بهینه نگهدارنده براق کننده (روکش میوه های سردخانه ایی)
اسید سیتریک مهم ترین اسید آلی تولید شده در تناژ است.. این ماده عمدتا توسط تخمیر غوطه وری از منابع مختلف کربوهیدرات ها، تولید می شود. با این حال، سایر تکنیک های تخمیر، به عنوان مثال: تخمیر حالت جامد و تخمیر سطح، و منابع جایگزین کربن مانند، باقی مانده های کشت و صنعت به شدت مورد مطالعه قرار گرفته اند، که چشم انداز خوبی برای تولید آن است..
اسید سیتریک جوین تولید کننده اسید سیتریک خشک و آبدا در ایران با ظرفیت تولید تن سیتریک اسید در سال می باشد. اسید سیتریک جوین دارنده دارای است.اندارد BP انگلستان (بریتیش فارماکوپه) می باشد که هر سال مورد بازرسی قرا می گیرد، اعتبار جهانی داد و در موررد قبول کلیه کشور ها می باشد. هر ساله مقادیر زیادی از اسید سیتریک تولید شده توسط شرکت کشت و صنعت جوین به کشور های مختلف جهان صادر می شود.
شاید تا کنون نام جوهر لیمو را شنیده باشید. اما جوهر لیمو چیست؟ جوهر لیمو یا همان سیتریک اسید کاربردهای فراوانی در صنعتی غذایی و داروسازی و دیگر صنایع دارد. سیتریک اسید، اسیدی ضعیف و از مهم ترین اسید های آلی است. که در مرکبات وجود دارد. از جوهر لیمو به عنوان واسطه در سیکل سیتریک اسید (چرخه کربس) یاد می کنند، که این چرخه در متابولیسم موجودات هوازی وجود دارد. هایپر صنعت فامکو ارائه دهنده اسید سیتریک ایرانی و چینی در دو گرید اسید سیتریک صنعتی و اسید سیتریک خوراکی می باشد. برای اطلاع از بروزترین قیمت اسید سیتریک با کارشناسان ما تماس بگیرید.