تولید و ساخت اسید سیتریک در شهر قدس

Citric acid-1
Citric acid-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


مرحله دوم با تأسیس کارگاه‌ها و کارخانجات متعدد در کنار جاده قدیم و کنار راه‌آهن و به‌طورکلی شروع رشد سریع تهران در چند دهه اخیر آغاز گردید. در این مرحله با رشد سریع جمعیت منطقه تهران روستای قلعه حسن خان نیز که در فاصله نسبتاً کمی از تهران و در نزدیکی تعدادی از این کارخانجات و کارگاه‌ها قرار گرفته‌است به سرعت رشد نمود.

امیرتومان با فراهم کردن امکانات و آوردن عده‌ای از اهالی خمسه به این منطقه، آرام آرام زمین‌های بایر را به زمین‌های کشاورزی تبدیل نمود و منطقه رنگی از زندگی جدید به خود گرفت. می‌گویند نام اولیه این محل پیش از آنکه امیر تومان آن را تصاحب کند

در حال حاضر شهر قدس از لحاظ اشتغال در غرب است.ان تهران به عنوان یکی از مراکز بزرگ صنعتی محیط کارگری مناسبی را فراهم نموده‌است و اکثر ساکنین به عنوان کارگر در این مراکز مشغول به کارند. بعد از اشتغال به کشاورزی، کارمندان دولت درصدی از اشتغال را به خود اختصاص می‌دهند. از نظر اجتماعی در حال حاضر شهر قدس با وسعتی در حدود کیلومتر مربع یا به عبارتی ٬ هکتار، یکی از شهرهای پرجمعیت و متراکم در کشور محسوب می‌گردد. جمعیتی از اقوام و فرهنگهای مختلف با آداب و سنن متفاوت و ناهمگون که این تنوع زیاد منشأ برخی معضلات اجتماعی نیز در این شهر بوده‌است.


اسید سیتریک به دو صورت خشک و آبدار به شکل صنعتی تولید می شود. نوع خشک این ماده دارای دانه بندی پودری است. که حاصل از نوع فرآوری آن می باشد. اسید سیتریک خشک که نام دیگر آن آن هیدرات است.، به صورت تبلور آب گرم ایجاد می شود و از لحاظ کاربرد نیز با نوع دیگر آن متفاوت است.. از اسید سیتریک خشک به منظور طعم دهنده برای برخی مواد غذایی، براق کننده میوه هایی که در سردخانه نگهداری می شوند و نوعی تنظیم کننده اسیدی بهره گرفته می شود. اسید سیتریک خشک به عنوان ماده ای نگهدارنده و طعم بخش در طیف گسترده ای از محصولات غذایی است.فاده می شود و بسیار پرطرفدار نیز است.. تصویر زیر نشانگر این ماده است. و می توان علت اینکه اسید سیتریک را نمک ترش می نامند، در این تصویر مشاهده کرد. شباهت ظاهری این تصویر با نمک گویای این جمله است..

تفاوت این دو اسید در مش بندی یا دانه بندی و فرآوری آن ها می باشد. یعنی اسید سیتریک آبدار به صورت کریستالی و اسید سیتریک خشک به صورت پودری است.. سیتریک اسید مونو هیدرات، اسید سیتریک آبداری است. که از تبلور آب سرد به دست می آید و سیتریک اسید هیدراته یا آبدار، اسید سیتریک خشکی است. که از تبلور آب گرم تولید می شود.  اسید سیتریک خشک بیشتر تنظیم کننده اسیدی و طعم دهنده، بوبری آروماتیک مطلوب و بهینه نگهدارنده براق کننده (روکش میوه های سردخانه ایی)

اسید سیتریک مهم ترین اسید آلی تولید شده در تناژ است.. این ماده عمدتا توسط تخمیر غوطه وری از منابع مختلف کربوهیدرات ها، تولید می شود. با این حال، سایر تکنیک های تخمیر، به عنوان مثال: تخمیر حالت جامد و تخمیر سطح، و منابع جایگزین کربن مانند، باقی مانده های کشت و صنعت به شدت مورد مطالعه قرار گرفته اند، که چشم انداز خوبی برای تولید آن است..



( تولید و ساخت ) های دیگر