سوله متری در شهرک صنعتی سهند ۸ چهاردانگه در طبقه هر طبقه متر ارتفاع طبقه اول متر سیستم گرمایش موتورخانه چیلر برق فاز دارای دفتر مدیریتی، اداری بسیار شیک طراحی با چوب و شیشه دارای حیاط مستقل بسیار تمیز و مرتب انبار، اتاق است.راحت پرسنل سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی در هر طبقه مستقل سرویس حمام آشپزخانه در هر طبقه مجزا درب ها هوشمند و اثر انگشت در شهرک صنعتی بی همتا و تکرار نشدنی مناسب برای کارهای برند شرکت های تولیدی معتبر
سوله متری در شهرک صنعتی سهند ۸ چهاردانگه در طبقه هر طبقه متر ارتفاع طبقه اول متر سیستم گرمایش موتورخانه چیلر برق فاز دارای دفتر مدیریتی، اداری بسیار شیک طراحی با چوب و شیشه دارای حیاط مستقل بسیار تمیز و مرتب انبار، اتاق است.راحت پرسنل سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی در هر طبقه مستقل سرویس حمام آشپزخانه در هر طبقه مجزا درب ها هوشمند و اثر انگشت در شهرک صنعتی بی همتا و تکرار نشدنی مناسب برای کارهای برند شرکت های تولیدی معتبر
حساسیت به اسید سیتریک (که در مرکبات یافت می شود) بسیار نادر است. و در واقع آن را جز مواد آلرژی زا تقسیم بندی نمی کنند. این ماده یک مولکول ساده است. و بدن آنتی بادی برای آن تولید نمی کند که واکنش آلرژیک ایجاد کند. در نتیجه گزارشی نیز بابت تحرکات پوستی توسط این ماده تا کنون گزارش نشده است.
این ماده در نوشابه های گازدار و یا غذاهایی با اسیدیته متوسط است.فاده می شود. با این حال خاصیت نگهداری این ماده نسبت به سایر اسیدها در کنترل رشد مخمرها و کپک ها تاثیر پذیری کمتری دارد. امروزه اسید سیتریک یکی از رایج ترین و پرکاربردترین نگهدارنده ها در جهان است. ، به طوری که ایالات متحده به تنهایی سالانه بیش از . میلیون تن از آن را تولید و به فروش می رساند.
تخمیر حالت جامد: از تخمیر حالت جامد(SSF) به عنوان روشی جایگزین برای تولید اسید سیتریک از بقایای کشت و صنعت است.فاده می شود. تولید اسید سیتریک توسط SSF (فرآیند کوجی) اولین بار در ژاپن توسعه یافت، و ساده ترین روش برای تولید تخمیر حالت جامد اسید سیتریک است.. SSF را می توان با است.فاده از چندین ماده اولیه انجام داد. تجمع اسید سیتریک به شدت تحت تأثیر ماهیت منبع کربن است.. ساکارز مطلوب ترین منبع کربن و به دنبال آن گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز است.. گالاکتوز به رشد بسیار کم قارچ کمک می کند و تجمع اسید سیتریک را ترجیح نمی دهد. سایر منابع کربن مانند سوربوز، اتانول، سلولز، مانیتول، لاکتیک، مالیک و یک اسید-استوگلوتاریک اجازه رشد محدود و تولید کم را می دهند. مکمل های معدنی، مانند منیزیم و کلسیم، ممکن است. حاوی اسید سیتریک به شکل سیترات باشند و همچنین برای افزایش جذب مناسب هستند.
اسید سیتریک برای اولین بار توسط محقق سوئدی در سال از آب لیمو به دست آمد. این ترکیب بدون بو از اوایل دهه از آبلیمو تولید می شد که محققان دریافتند که می توان آن را از قالب سیاه، نیز تهیه کرد، که هنگام تغذیه با قند، اسید سیتریک ایجاد می کند.
این ماده در تولید طیف گسترده ای از مواد غذایی کاربرد دارد. یک کاربرد اسید سیتریک تنظیم کردن PH مواد غذایی است.، به نحوی که مانع از فعالیت قارچ و باکتری های مخرب شده و سلامت محصول را برای مدت طولانی تری حفظ خواهد نمود. حدود نیمی از اسید سیتریک تولید شده در دنیا جهت اضافه شدن به نوشیدنی ها مورد است.فاده قرار می گیرد تا هم طعم ترش به آنها بخشیده و هم مانع از فسادشان گردد. دیگر کاربرد اسید سیتریک را می توان حفظ رنگ مواد غذایی دانست، زیرا این ماده با اسیدی کردن محیط خود مانع از اکسیداسیون می شود و رنگ و کیفیت مواد غذایی را حفظ خواهد نمود. این کاربرد اسید سیتریک خود را در محصولاتی نظیر ژله، مربا و نشان می دهد. هم چنین کاربرد دیگر اسید سیتریک در صنایع کیک و بیسکوئیت است. که باعث به عمل آمدن بهتر خمیر مایه خواهد شد. کاربرد اسید سیتریک به همین موارد محدود نمی شود و در صنعت کشاورزی به منظور بهبود رویش بذر در خاک های قلیایی، دور کردن آفات و مواد مضر از گیاهان هم مورد بهره برداری قرار می گیرد. به علت تاثیری که این ماده در بهبود سلامت پوست و شفافیت آن دارد، در بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی هم شاهد است.فاده از این ترکیب هستیم. در جدول زیر به بخشی از کاربردهای این ماده اشاره کرده ایم و علت تولید انبوه آن را می توان در این جدول مشاهده کرد.