این شهرک صنعتی تقریباً فاصله نزدیکی به شهر تهران دارد. اگر شما بخواهید به صورت عادی و با تاکسی از شهر تهران به سمت این شهرک بروید، حدود ۵ کیلومتر باید بپیمایید که این مسافت برای شما تقریباً برابر با ۵ دقیقه خواهد بود. البته باید گفت این شهرک صنعتی ایستگاههای مخصوص به خود را دارد که پرسنل و نیروی کار همه روزه میتوانند در ایستگاههای خط حاضر شوند و به محل کار خود بروند.
برخلاف چند نمونه از شهرکهای صنعتی دیگر در اطراف تهران که فعالیت بسیاری از صنایع در آن متوقف شده است.؛ این شهرک طی چند سال اخیر یکی از مهمترین مراکز برای تولید و گسترش صنعت بوده است.. به طوری که هیچگاه فعالیت در آنجا متوقف نشده است.. به گونهای که امروزه بیش از هزار نفر پرسنل در آنجا مشغول به کار هستند. این شهرک صنعتی، در
در این مطلب به طور کامل درباره اینکه شهرک صنعتی شمس آباد کجاست و چه ویژگی هایی دارد، صحبت شد. شهرک شمس آباد حدود هزار هکتار مساحت دارد و در جنوب است.ان تهران قرار دارد. فاصله این شهرک صنعتی با است.ان تهران حدود ۵ کیلومتر و برابر با ۵ دقیقه میباشد.
قارچ آسپرژیلوس نایجر در محیط کشت PDA به مدت روز در دماي C° گرمخانه گذاري شده و از آن سوسپانسیون اسپوردار تهیه می شود. سپس سوبستراي خشک وزن میشود و pH ،رطوبت، قند و نیتروژن آن نیز تنظیم می گردد .پس از اتوکلاو سوبسترا، تلقیح و گرمخانه گذاري ، محیط کشت با آب مقطر یا است.ون فروشویی شده و جداسازي فاز مایع و جامد به کمک صافی و سانتریفوژ انجام میگیرد .
اسید سیتریک به دو صورت خشک و آبدار به شکل صنعتی تولید می شود. نوع خشک این ماده دارای دانه بندی پودری است. که حاصل از نوع فرآوری آن می باشد. اسید سیتریک خشک که نام دیگر آن آن هیدرات است.، به صورت تبلور آب گرم ایجاد می شود و از لحاظ کاربرد نیز با نوع دیگر آن متفاوت است.. از اسید سیتریک خشک به منظور طعم دهنده برای برخی مواد غذایی، براق کننده میوه هایی که در سردخانه نگهداری می شوند و نوعی تنظیم کننده اسیدی بهره گرفته می شود. اسید سیتریک خشک به عنوان ماده ای نگهدارنده و طعم بخش در طیف گسترده ای از محصولات غذایی است.فاده می شود و بسیار پرطرفدار نیز است.. تصویر زیر نشانگر این ماده است. و می توان علت اینکه اسید سیتریک را نمک ترش می نامند، در این تصویر مشاهده کرد. شباهت ظاهری این تصویر با نمک گویای این جمله است..
در فرآیند کلاسیک تولید اسید سیتریک، محلول کشت در سینی های کم عمق (ظرفیت - لیتر) نگه داشته می شود، و قارچ به عنوان حصیر میسلیوم در سطح محیط ایجاد می شود. سینی ها از آلومینیوم با درجه خلوص بالا یا فولاد با درجه خاصی ساخته شده اند و روی قفسه های پایدار بر روی یکدیگر سوار می شوند. محفظه های تخمیر برای کنترل دما و رطوبت با گردش هوا موثر ارائه می شوند. اتاق های تخمیر همیشه در شرایط آسپتیک هستند، که ممکن است. در طول دو روز اول هنگام جوانه زدن هاگ حفظ شود. آلودگی های مکرر عمدتا توسط پنسیلیا، سایر آسپرژیل ها، مخمر و باکتری های لاکتیک ایجاد می شود. به طور کلی از ساکارز تصفیه شده یا خام، شربت عصا یا ملاس چغندر به عنوان منابع کربن است.فاده می شود .
هر دو ملاس عصا و چغندر برای تولید اسید سیتریک مناسب هستند. با این حال، ملاس چغندر به دلیل محتوای کمتری در فلزات کمیاب ترجیح داده می شود. به طور کلی، ملاس عصا حاوی کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن و روی است.، که تأثیر عقب انداختن در سنتز اسید سیتریک دارند. در نتیجه، برای حذف کاهش فلزات کمیاب، برخی از پیش تصفیه ها مورد نیاز است.. بنابراین ملاس عصا در دستیابی به بازده مناسب تخمیر، مشکلاتی دارد. باقی مانده های مختلف صنایع کشاورزی دیگر مانند تفاله سیب، باگاس کاساوا، پوسته قهوه، کاه گندم، ضایعات آناناس، کاست چغندرقند، پوست میوه کیوی و غیره با است.فاده از تکنیک های تخمیر حالت جامد مورد بررسی قرار گرفته است.، تا بتوانند به عنوان بستر است.فاده شوند.
اسید سیتریک قیمت مناسب به نسبت کارکردهای خود دارد و قیمتی که در کیمیا تهران اسید برای این محصول تعیین شده است.، بسیار مناسب و منصفانه است.. با توجه به کارکردی که این محصول دارد، قیمت در نظر گرفته شده برای آن نیز متفاوت خواهد بود. هم چنین بسته بندی های این محصول برای کاربردهای مختلف آن نیز متفاوت است.. این فرآورده در دو شکل آزمایشگاهی و خوراکی تهیه شده است. و اسید سیتریک قیمت های متفاوتی در این دو بسته بندی خواهد داشت. شما می توانید با برقراری تماس تلفنی با کارشناسان بازرگانی اسید سیتریک قیمت نهایی این محصول را جویا شده و نسبت به خرید آن از سایت کیمیا تهران اسید که یکی از معتبرترین و قدرتمند ترین فروشندگان این محصول است.، اقدام نمایید.