این آبشار در یکی از تاریخیترین روستاهای بخش لواسانات واقع شده است. و همین موجب میشود که شما در بازدید از آن یک روز هیجانانگیز را پشت سر بگذارید. حواستان باشد در این بازدید از تپههای گوشواره، قلعه پیرزن، جوهک و شیرتازه غافل نشوید. این جاذبههای تاریخی در روستای کند علیا قدمتی برابر با اوایل دوره اسلامی دارند.
آبشار ناران در شمال روستای کند علیا از توابع لواسان کوچک قرار گرفته و ارتفاع آن تا ۵ متر است. که حجم آب آبشار در فصل بهار افزایش مییابد. این آبشار دائمی در میان مراتع سرسبز، همچون نگینی میدرخشد و جریان آب آن باعث ایجاد شیارهای زیبایی روی صخرههای سنگی شده است.. در صورتی که گذرتان به این آبشار افتاد، حوضچه کوچکی در پای آن وجود دارد که میتوانید در آن تنی به آب بزنید. از آنجا که در تابستان آبوهوای معتدلی بر این منطقه حاکم است.، این فصل از سال را میتوان بهترین زمان بازدید از آبشار ناران دانست.
اگر خودرو شخصی ندارید کافی است. با مترو یا بی آر تی تا فلکه چهارم تهرانپارس بیایید. اینجا میتوانید سوار تاکسیهای لواسان شوید. اگر میخواهید بدون دردسر خودتان را به ایستگاه لواسان برسانید بهتر است. سوار مترو شده و در ایستگاه حقانی از آن پیاده شوید. در ایستگاه حقانی برای آمدن به اینجا اتوبوسهایی وجود دارد.
همه اثرات این ماده منفی نیست و حتی ممکن است. در دوزهای پایین برای گیاه مفید باشد و بتواند برخی از حشرات و حیوانات آسیب زننده به گیاه را دور نگه د ارد. مطالعهای که توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده انجام شد، نشان داد که محلول درصدی اسید سیتریک که مستقیماً روی گیاهان اعمال میشود، تأثیر شدیدی بر روی گیاهان ندارد. مواردی از تغییر رنگ گزاش شد، اما گیاهان حتی پس از است.فاده از اسید هنوز سالم بودند. این تحقیقات ثابت نمود که می توان از این ماده به منظور دافع حشرات است.فاده نمود
این ماده در نوشابه های گازدار و یا غذاهایی با اسیدیته متوسط است.فاده می شود. با این حال خاصیت نگهداری این ماده نسبت به سایر اسیدها در کنترل رشد مخمرها و کپک ها تاثیر پذیری کمتری دارد. امروزه اسید سیتریک یکی از رایج ترین و پرکاربردترین نگهدارنده ها در جهان است. ، به طوری که ایالات متحده به تنهایی سالانه بیش از . میلیون تن از آن را تولید و به فروش می رساند.
اسید سیتریک مهم ترین اسید آلی تولید شده در تناژ است.. این ماده عمدتا توسط تخمیر غوطه وری از منابع مختلف کربوهیدرات ها، تولید می شود. با این حال، سایر تکنیک های تخمیر، به عنوان مثال: تخمیر حالت جامد و تخمیر سطح، و منابع جایگزین کربن مانند، باقی مانده های کشت و صنعت به شدت مورد مطالعه قرار گرفته اند، که چشم انداز خوبی برای تولید آن است..
اگر تصمیم به خرید اسید سیتریک خشک گرفته اید باید بدانید که شکل ظاهری این ترکیب بی رنگ است.. بدون بو ، خشک و دانه ای ، بدون آب است.. این ترکیب از طریق تبلور آب گرم تولید می شود. ساختار کریستالی اسید سیتریک بی آب از طریق خنک سازی یک محلول گرم مونوهیدرات غلیظ بدست می آید. این شکل از اسید سیتریک در دمای درجه سانتیگراد تشکیل می شود. تراکم فرم بی آب . گرم در سانتی متر مکعب است.. در دمای درجه سانتیگراد ذوب می شود و نقطه جوش این ترکیب درجه سانتیگراد است.. فرمول شیمیایی این ترکیب C H O است. ، در حالی که جرم مولی / گرم در هر مول است..
مقدار است.فاده از این ماده را در رسپی های غذایی برابر سیتریک در نظر بگیرید.دلیل این امر این است. که سرکه اسید بسیار ضعیف تری نسبت به اسید سیتریک است. ، بنابراین برای به دست آوردن همان اثر به مقدار بیشتری نیاز دارید. برای جبران سرکه اضافی ، باید سایر مایعات موجود در دستور غذا را کاهش دهید.