اصولاً ظرفیت کلبههای شله زیاد است. و از حداقل نفر شروع میشود. به همین دلیل، اگر قرار است. همراه با دوستان و بستگان خود به دیزین بروید، رزرو کلبههای شله بهترین انتخاب است.. فقط حواستان باشد که برای سفر در آخر هفته، رزرو را از چند روز قبل انجام دهید؛ زیرا در این روزها ظرفیت خیلی سریع پر میشود.
تله اسکی بشقابی بدون توقف در مسیر خود حرکت میکند. افراد باید درسمت چپ مسیر حرکت تله اسکی بشقابی قرار بگیرند و تا هنگامی که یک میله تله اسکی برسد صبر کنند. با رسیدن یک تله اسکی بشقابی آن را بگیرند و بین دو پای خود قرار دهند. اینگونه ورزشکاران تا ارتفاع دلخواه بالا سر میخورند. دو نکته ایمنی و مهم در است.فاده از تلهسیژ بشقابی وجود دارد. نکته اول اینکه نباید وزن خود را روی سطح بشقابی انداخت؛ زیرا این بخش تنها بهعنوان هلدهنده عمل میکند و نکته دوم محل رها کردن تلهسیژ بشقابی است. که نباید در شیب از آن پیاده شد.
اینجا، جایگاه مخصوص ورزشکاران حرفهای و اسکیبازان باتجربه است.. طول این پیست، کیلومتر بوده و شیب آن نیز نسبت به پیست مبتدی، بیشتر است.. در انتهای این پیست، به تلهکابینهای دیزین که ارتفاع زیادی دارند، دسترسی خواهید داشت.
در روش حرارتی احتراق فسفر و نیز هیدراسیون PO را خواهیم داشت. مخلوطی از هوا به همراه فسفر مایع به محفظه احتراق که همانند برج می باشد تزریق می گردد. سپس با پس از انجام واکنش اکسیداسیون فسفر تولید می شود. در نهایت PO حاصل را در برج بعدی هیدارته می کنند و سپس واحد شستشو، بخارهای باقیمانده آن را به اسید فسفریک رقیق تبدیل می سازد. اسید حاصل از این روش خلوص بسیار بالایی دارد و بر همین اساس این روش گران می باشد. به این دلیل است. که از ترکیب حاصل از این روش بیشتر در صنایع مهمی چون
پاسخ به این سوال مثبت است.. به دلیل وجود گزارشات مبنی بر احتمال بروز حساسیت های چشمی ناشی از بخارهای این ماده شیمیایی، توصیه می شود که هنگام کار با آن از محافظ های مخصوص چشمی است.فاده نمایید. همچنین از تماس مستقیم پوست با این اسید خودداری نمایید. برای این کار بهتر است. از دستکش و لباس کار شیمیایی در کنار کفشهای ایمنی است.فاده نمایید.
یکی از کاربردهای مهم اسید فسفریک است.فاده از آن در غذاهای خوراکی به منظور ایجاد طعم در غذا است.. با در نظر گرفتن این امر که فسفریک اسید را می توان به صورت انبوه و قیمت بسیار مناسب به صورت صنعتی تولید نمود ؛ جایگزین کردن آن با چاشنی های طبیعی خوراکی مانند
خالص سازی اسید فسفریک سنتز شده با روش مرطوب طی فرآیندهای دیگری همچون شفاف سازی، است.خراج حلال-حلال، روش های فیزیکی-شیمیایی، حذف فلزات سنگین، حذف سرب و آرسنیک، حذف فلوئور، فیلتراسیون (استفاده از فیلتر غشایی)، پیرولیز و رنگبری نیز صورت می گیرد.
فسفریک اسید معدنی حاوی یک اتم فسفر، چهار اتم اکسیژن و سه اتم هیدروژن می باشد و به شکل متراکم هنگام تماس با فلزات، گاز هیدروژن قابل اشتعال آزاد می کند و در صورت آتش سوزی، اکسیدهای فسفر خورنده و خطرناک تولید می کند. فسفریک اسید ضعیف اگر به شکل محلول در آید، به یون های فسفات و فسفیت تبدیل می شود.