اولین تلهسیژ به طول , متر در سال از دره تا پارکینگ پیست اسکی دیزین نصب شد. تله کابین شاله نخستین تله کابینی بود که به ایران آمد. در پیست اسکی دیزین، رستورانی به نام شاله احداث شد. در ادامه تله کابین شاله و پیست اسکی مبتدی شاله را آماده و افتتاح کردند. اجرای این مرحله تا سال ۸ به طول انجامید. این مجموعه پس از نصب تله کابین قله و ساخت چند مجموعه رفاهی و رستوران، در سال ۵ برای است.فاده عموم و اسکیبازان ایرانی و خارجی اقتتاح شد. در سال ۵۸ با سرمایهگذاری بخش خصوصی پیست دیزین توسعه یافت.
لوتوس یکی دیگر از مجموعههایی است. که در پیست دیزین قرار گرفته است.. در لوتوس، انواع رستورانها وجود دارند. هر بخش، نام و دکوراسیون مخصوص به خود را دارد. در اینجا هم میتوانید غذاهای سنتی ایرانی را نوش جان کنید و یا اینکه در انتهای روز، برای صرف قهوه و یا هر نوشیدنی گرم دیگری، به این مکان بیایید. لوتوس، از رستورانهای محبوب دیزین است. که در کنار هتل گاجره قرار گرفته است..
بهتر است. در مورد بهترین زمان رفتن به پیست اسکی دیزین اینطور بگوییم که اگر قصدتان اسکیکردن در برف و تجربه تفریحات برفی در سرمای ارتفاعات البرز است.، پیست دیزین تهران از اواخر پاییز (آذرماه) تا اوایل اردیبهشتماه باز و قابل دسترس است.. اما در فصل تابستان نیز به دلیل هوای خنک و ارتفاعات سرسبز و مسابقات مختلفی مانند کایتسواری، دوچرخهسواری در کوهستان و تیراندازی و همچنین به دلیل آن که تنها پیست اسکی قابل دسترس در فصل تابستان است. گردشگران زیادی را به خود جذب میکند.
در صنعت کاغذ است.فاده می شود. درواقع افزودن این ترکیب اسیدی باعث تثبیت کلر میشود و مانع تجزیه خمیر کاغذ در اثر گرمای حاصل از کلرزنی می شود. این ماده شیمیایی در سفید شدن کاغذ نقش موثری دارد در ضمن بدون افت است.حکام کاغذ، pH را نیز کاهش می دهد.
کیمیا تهران اسید محصول اسید سولفامیک را در گرید صنعتی ساخت کشور ایران و چین در کیسه های کیلوگرمی عرضه می کند. جهت اطلاع از قیمت خرید و فروش اسید سولفامیک و ثبت سفارش با شماره داخلی بازرگانی تماس حاصل فرمایید، همکاران ما آماده پاسخگویی به تمامی سوالات می باشند.
ویژگی های رفتاری سولفامیک اسید مشابه اوره است.. به این ترتیب که هر دو با انحلال در آب، آمونیاک آزاد می کنند. اما تفاوت این دو ماده در این است. که محصول دیگر حاصل از واکنش برگشتی در اسید سولفامیک، اسید سولفوریک می باشد، در حالی که ترکیب اوره تولید گاز CO
اسید سیتریک علاوه بر بوی سرکه بر فلزات باعث ایجاد تغییر رنگ می شود ولی اسید سولفامیک بدون بو بوده و بدون ایجاد خوردگی و تغییر رنگ در مقایسه با اسید سیتریک بوی بد دستگاه قهوه ساز را خنثی می کند. سولفامیک اسید برابر سریعتر از اسید سیتریکبه عنوان عامل رسوب زدایی عمل می کند.
اسید سولفامیک مایع، ناپایدار بوده و به کندی هیدرولیز می شود تا به بی سولفات آمونیوم، که یک جامد کریستالی است.، تبدیل شود. پس از گرم کردن سولفامیک با الکل واکنش می دهد. بازگرداندن آمیدوسولفونیک اسید با متانول باعث متیل آمین خواهد شد. آمیدوسولفونیک اسید قبل از تجزیه در دمای بالاتر در آب، تری اکسید گوگرد، دی اکسید گوگرد و نیتروژن در دمای درجه سانتیگراد قابلیت ذوب شدن را داراست.