لواسان در فاصله کیلومتری از شهر تهران واقع شده است.. این شهر طبیعت سرسبز و بی نظیری دارد که از دامنه های شمالی شروع میشود و تا سد لتیان ادامه پیدا میکند. لواسان نزدیکترین منطقه ییلاقی به تهران است.. دره لواسان چشمانداز بسیار زیبایی به رودخانه جاجرود و سد لتیان دارد. همین باعث شده، ویلاهای متعددی در این منطقه ساخته شود. گردشگران برای سفر به لواسان اغلب به سراغ
وقتی به منطقهای سفر می کنید، امتحان کردن غذاهای محلی آن منطقه شما را با فرهنگ آن محل آشنا میکند. مردم لواسان نیز در فصلهای مختلف غذاهای محلی خود را طبخ و میل میکنند. برخی از این غذاها در دیگر شهرهای اطراف لواسان نیز دیده میشود. اما مهمترین غذاهای محلی لواسان به شرح زیر است..
لواسان به واسطه موقعیت جغرافیایی و آبوهوای مطبوعش در زمینه کشاورزی و دامپروری سرآمد است. و شمار زیادی از مردم این خطه برای گذراندن زندگی خود به شغل کشاورزی و دامپروری روی آوردهاند؛ بنابراین بخشی از اقتصاد این منطقه با عرضه محصولاتی چون، به، گیلاسهای مشهور، سیبهای خوش عطر، گردو و عسل طبیعی رونق پیدا کرده است.. همچنین لواسان به دلیل نزدیک بودن به پایتخت، طبیعت بکر و آثار تاریخی زیبایش همواره مورد توجه مسافران زیادی قرار گرفته و همین امر باعث میشود تا بخشی از اقتصاد شهر بر پایه صنعت گردشگری بچرخد. در سالهای اخیر هم شاهد روند روبهرشد زمین و ساخت و سازهای متعدد در این شهر بودهایم و در واقع این امر نشان از موقعیت مطلوب لواسان از جهات مختلف است..
سولفامیک اسید ساختار چهاروجهی دارد و از ساده ترین اسیدهای سولفامیک است.. این ماده از یک اتم گوگرد منفرد تشکیل شده است. که به طور کووالانسی توسط پیوندهای منفرد به گروه های هیدروکسید و آمینه و توسط پیوندهای دوگانه به دو اتم اکسیژن متصل شده است..
سولفامیک اسید به دلیل پایداری، میزان سمیت پایین و قدرت رسوب زدایی بالا توانسته است. در مقایسه با هیدروکلریدریک اسید بهتر عمل کرده و جایگزین مناسبی برای این ماده باشد. این ماده هنگام رسوب زدایی نمک های محلول آهن و کلسیم را تشکیل می دهد.
این ماده یک اسید قوی است. که با نام هایی نظیر سولفامیدیک اسید، آمیدوسولفونیک اسید، آمیدوسولفوریک اسید شناخته می شود. اسید سولفامیک توانایی تشکیل نمک سولفامات را دارد. از نظر شکل ظاهری به فرم پودر سفید کریستالی با ذرات ریز و درخشان است. و دارای فرمول شیمیایی (H
این ماده در دماهای بالاتر از دمای اتاق ، این ماده هیدرولیز می شود و در مقایسه با محلول با درصد مشابهی از اسید هیدروکلریک میزان خورندگی کمتری دارد. سولفامیک اسید به عنوان یک اسید قوی (pKa = .) شناخته میشود و به طور کامل در یک محلول آبی تفکیک می شود. pH در نقطه هم ارزی با تفکیک آب تعیین می شود.
محلول آبی اسید سولفامیک ناپایدار بوده و به آرامی هیدرولیز می شود تا به بی سولفات آمونیوم، که به صورت جامد کریستالی است.، تبدیل می گردد. پس از گرم کردن، سولفامیک اسید با الکل واکنش نشان می دهد. نمک آمونیوم محصول حاصل از این واکنش در حضور کاتالیزور (مانند اوره) می باشد.