شرایط جغرافیایی و آب و هوای کوهستانی رودهن باعث شده تا کشاورزی و دامداری بهعنوان شغل اکثر مردم روستاهای بخش رودهن به حساب آید، بهطوریکه از لحاظ دامپروری و تولید شیر، رودهن حرف اول و آخر را در شرق است.ان تهران میزند. از محصولات مهم باغی رودهن می توان به گیلاس، زردآلو، گردو و سیب و محصولات کشاورزی به گندم و جو و برخی صیفیجات اشاره کرد
اگر میخواهید از جاذبههای دیدنی رودهن بازدید کنید و در روستاهای اطراف به طبیعتگردی بپردازید، بهتر است. حداقل یک شب را در طبیعت بکر این منطقه اقامت کنید. در رودهن انواع ویلا، سوئیت، خانه و آپارتمان مبله برای مسافران وجود دارند که میتوانید آنها را اجاره کنید. البته پیدا کردن محل اقامت متناسب با بودجه و امکانات مدنظر شما ممکن است. زمانبر باشد، برای سرعت بخشیدن به این امر اتاقک میتواند به کمک شما بیاید.
اگر میخواهید راحت و سریع سفر کنید، از تاکسیها برای سفر کمک بگیرید. تاکسیهای رودهن در سه راه تهرانپارس، ترمینال شرق و چهار راه مینی سیتی مستقر هستند. از هر کدام از این تاکسیها است.فاده کنید، شما را مستقیم به رودهن میرسانند.
فسفاتهای آلی ترکیباتی هستند که انرژی لازم برای بیشتر واکنشهایی که در سلولهای زنده اتفاق میافتند را مهیا میکنند؛ بنابراین خاکهای غنی با کودهای فسفاتی رشد گیاهان را بالا میبرند. افزایش غلظت فسفات در سطح آبها همچنین رشد گیاهان آبزی را بالا میبرد. اضافات کودهای شیمیایی میتوانند باعث تحریک رشد گیاهان در آبهای دریاچهها و آبهای جاری بشوند.
سپس شيرابه حاصل از راكتور ها به فيلترهای خلا دورانی افقی منتقل شده و در آنجا اسيد فسفريک از ماده جامد (کیک) جدا می شود. كيک به دست آمده گچ (ژيپس) می باشد. اسيد به دست آمده از فيلترها به وسيله تبخير كننده ها یی كه دارای مبدل های حرارتی می باشند تغليظ می شود.
اسید فسفرو (Phosphorous Acid) یک ترکیب با مولکول های قطبی است. که به شکل و فرم ترکیب جامد دیده می شود. این محصول کریستالی به رنگ سفید و حتی گاهاً زرد دارای طعمی شبیه به سیر است.. این ترکیب با خاصیت اسیدی خود در حلال هایی مانند آب به خوبی حل می شود. این ترکیب را با نام اسید ارتوفسفره نیز می شناسند. البته که نام IUPAC آن فسفونیک اسید می باشد.
رعایت اصول و نکات ایمنی در مورد اسید فسفرو نیز هر چند اسیدی ضعیف است.، اما واجب و لازم می باشد. این ترکیب یک ماده شیمیایی خورنده است. و تماس با آن می تواند پوست و چشم را به شدت تحریک کند و سبب ایجاد آسیب های احتمالی شود. همچنین تنفس این اسید می تواند سبب سوزش مجاری تنفسی و ریه ها شود و حتی سبب بروز خس خس و تنگی نفس شود. بعلاوه قرارگیری طولانی مدت در معرض این ترکیب بدون رعایت نکات ایمنی می تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد. پس بنابراین لازم است. از وسایل ایمنی در هنگام کار با این اسید است.فاده شود.
از فسفريک اسيد در توليد غذا های اسيدی و نوشابه های گازدار مانند انواع نوشابه ها است.فاده می شود. به كارگيری اين ماده سبب دادن طعم تندی به غذا شده لذا اين ماده شيميايی با توليد انبوه و با قيمتی ارزان و حجمی فراوان در دسترس می باشد. همان طور كه ذكر شد، قيمت پايين و حجم زياد توليد اين ماده، آن را در مقايسه با طعم دهنده های طبيعی نظير زنجبيل برای ایجاد طعم تندی، يا