فروش الیاف مصنوعی در شهرک صنعتی شمس آباد

artificial fiber-1
artificial fiber-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


این موضوع باعث می‌شود که جذب و است.خدام نیروهای متخصص و فعال توسط مسئولین این شهرک صنعتی بسیار بالا باشد. صنایع بسیار مشهوری در این شهرک مشغول به فعالیت هستند و نیاز به افراد خبره و با تجربه در حیطه کاری خود دارند. به نوعی می‌توان گفت شهرک صنعتی شمس آباد طی چند سال اخیر نقش مهمی در زمینه اشتغال‌زایی برای کارکنان و افراد جامعه داشته است..

صنایع شیمیایی و پلاستیک، سلولزی، دخانی، نساجی و پوشاک، غذایی و آشامیدنی، برق و الکترونیک، فلزی و ماشین‌سازی، کانی غیرفلزی و خدمات از جمله صنایعی هستند که در شهرک صنعتی شمس‌آباد فعالیت می‌کنند. صنایع فلزی و ماشین سازی با قرارداد واگذاری بیشترین سهم را دارند و به ترتیب کانی غیر فلزی قرارداد، شیمیایی و پلاستیک ۸ قرارداد، غذایی و آشامیدنی ۵ قرارداد، خدمات قرارداد، سلولزی قرارداد، نساجی و پوشاک ۸ قرارداد و در آخر برق و الکترونیک با قرارداد به کار خود در این شهرک به فعالیت می‌پردازند.

یکی از مهمترین سوالاتی که برای کاربران و متقاضیان خرید سوله و کارخانه در شهرک صنعتی شمس آباد به وجود می‌آید، این است. که قیمت این کارخانه‌ها و املاک صنعتی چقدر است.. در واقع قیمت خرید سوله‌ها و کارخانه‌ها به جواز آنها بستگی دارد. نوع کاربری هر کارخانه با کارخانه دیگر متفاوت است.. شما قبل از خرید باید تمامی این عوامل را مورد بررسی قرار دهید.


خطوط پیشرفته تولید الیاف پلی است.ر، ریسندگی رینگ و اپن اند و شانه و بافندگی و همچنین ماشین آلات مدرن رنگرزی  و تکمیل سبب شده است. طیف گسترده ای از بافندگان  را با توجه به کیفیت و سرویس دهی خود تحت پوشش قرار دهد. این کارخانه جز تولیدکنندگان الیاف در ایران محسوب میشود.

الیاف در ابتدا منشأ طبیعی داشتند و از پشم، ابریشم، پنبه، کتان و مواد مشابه ساخته می‌شدند. اولین الیاف ساخت بشر را سوان در سال ۸۸ساخت، وی محلولی از سلولوز نیترات در است.یک اسید را به‌سرعت از درون منافذی عبور داد. اولین الیاف تجارتی از جنس سلولوز نتیرات را شاردونه تولید و در سال ۸۸۵ فرایند خود را ثبت کرد. لیف مصنوعی بعدی نیز یک مشتق سلولوزی موسوم به سلولوز بازیافته یا ویسکوز بود. تولید ویسکوز در سال ۸ ثبت شد و تا سال ، که تولید سالانه جهانی آن به میزان هزار تن رسید، رشد قابل‌توجهی نداشت.

این روش آسانترین روش پلیمریزاسیون افزایشی می‌باشد. در این روش کاتالیزور مناسب را به محلول خالص از منومر اضافه می‌کنند و آن را در یک راکتور که درجه حرارت عملیات، قابل کنترل می‌باشد، بهم می‌زنند و بتدریج که فعل و انفعالات ادامه پیدا می‌کند، غلظت محلول در اثر پلیمریزاسیون، منومرها افزایش پیدا می‌کند، در صورتیکه تمام منومرها تبدیل به پلیمر شوند یک جسم جامد حاصل خواهد شد.



( فروش ) های دیگر