مالک اولیه میدان بهارستان، محمدحسن خان سردار بود که آن را به علیخان حاجبالدوله مقدم مراغهای فروخت. مراغهای بهارستان را به میرزا حسین سپهسالار فروخت و وی باغ بزرگی در آن بنا کرد. ازاینرو به نام باغ سپهسالار شهرت داشت.
اولین اقدام برای محوطهسازی میدان بهارستان در سالهای بعد از مشروطه با ریاست منطقالملک، رییس بلدیه تهران، انجام شد. به دستور وی اطراف میدان درختکاری و فضای سبز ایجاد شد. در سال ۵ میدان بهارستان توسط سازمان زیباسازی تغییر شکل داد و تمامی ساختمانهای پیرامون آن پیرایش و از زواید شهری پالایش شد. توپی بهصورت نمادین در ضلع جنوب غربی میدان نصب شد و کتیبهای با کلمه در شمال غرب میدان نصب شد که به تاریخچه آن اشاره دارد.
مجسمه برنزی رضاشاه در سال در مرکز میدان بهارستان بر پایهای مزین به چهار ستون هخامنشی، روی صفحهای نصب شد. در حوادث سال اولین مجسمهای که در تهران سرنگون شد، مجسمه رضاشاه در میدان بهارستان بود. اما بعد از آن در سر جای خود قرار گرفت و تا سال ۵ برقرار بود. بعد از پیروزی انقلاب ۵ مجسمه رضاشاه از میدان بهارستان برداشته شد.
اگر خوراک ورودی به اکسترودر به شکل گرانول یا پودر باشد، درست بعد از قیف نیاز به یک قسمت به نام ناحیه تغذیه است. که در آن به مواد گرما داده میشود تا به حالت مذاب در آیند. به این اکسترودرها Plasticating Extruder میگویند؛ ولی اگر خوراک ورودی به اکسترودر به عنوان مثال از یک رآکتور پلیمریزاسیون تأمین شود و خوراک به صورت مذاب باشد در این صورت در روی پیچ دیگر نیازی به ناحیه تغذیه نیست و خوراک بهطور مستقیم وارد ناحیه تراکم و فشردگی یا حتی ناحیه اختلاط میشود. به این نوع اکسترودر Melt Extruder میگویند.
خوراک جامد ابتدا وارد ناحیه تغذیه میشود و در جداره سیلندر شروع به ذوب شدن میکند. در ضمن عملیات ذوب شدن، مواد از جداره سیلندر جدا شده و در حوضچه مذاب مارپیچ در حال چرخش میریزد و با ایجاد نیروی درگ به سمت جلو میروند. با است.مرار چرخش مارپیچ مواد بیشتری به داخل حوضچه مذاب میریزد تا اینکه در انتهای منطقه تغذیه خوراک جامد بهطور کامل به حالت مذاب در میآید. در انتهای منطقه فشردگی با کاهش عمق مارپیچ، حداکثر فشار ایجاد میشود. در طول منطقه اندازهگیری، مذاب فشرده شده شروع به همگن شدن کرده و مذابی با فشار و دمای ثابت از خروجی اکسترودر به سمت دای میرود.
ظرفیت یکی دیگر از عوامل تمایز دستگاه ها با یکدیگر است.. به عنوان مثال برای دسته های بزرگ و حداکثر ظرفیت، ممکن است. یک شرکت به اکسترودر تولید با حجم بالا نیاز داشته باشد. در همین حال، شرکتی که در زمینه تحقیق و توسعه تخصص دارد، احتمالاً با تولید اکسترودرهای کم حجم آزمایشگاهی می تواند محصولات خود را در دسته های کوچک تولید و آزمایش کند. ممکن است. شرکت دیگری به یک راه حل کاملاً متفاوت نیاز داشته باشد. پس باید هدف خود را برای شروع به کار پیش از اقدام اولیه انتخاب کنید.
به طور کلی، سه منطقه مختلف وجود دارد که تغییرات ساختاری مواد در آن ها اتفاق می افتد اولین بخش، بخش تغذیه است.، جایی که مواد اولیه به اکسترودر تغذیه می شود. در این مرحله اختلاط اولیه با آب یا بدون آب اتفاق می افتد، در قسمت دوم که بخش فشرده سازی نامیده می شود، به دلیل افزایش دما توسط سیم پیچ های حرارتی فشار ایجاد می شود که اصطلاحا می گویند که اصطکاک در آن ایجاد شده است.. فرآیند نهایی در منطقه اندازه گیری انجام می شود، جایی که مخلوط خشک یک ماده ویسکوالاستیک همگن تشکیل می شود. انتقال در این منطقه ساختار، بافت، رنگ محصول را کنترل می کند. انبساط درست پس از این مرحله در خروجی قالب به دلیل افت دما و فشار رخ می دهد.
با توجه به توضبحات گفته شده شما می توانید بهترین انتخاب خود را برای خرید یک ماردون اکسترودر داشته باشید به این منظور برای اطلاعات بیشتر در مورد کارایی، قیمت و مشاوره از کارشناسان شرکت ماشین سازی متین با ما تماس حاصل نمایید.