در تمام مدت فعالیت پیست اسکی یعنی از اوایل آذرماه تا اواخر اردیبهشت میتوان برای است.فاده از پیست اسکی به دیزین رفت. اما همان طور که گفته شد پیست چمن نیز در فصل تابستان برای علاقهمندان دایر است.. کلاسهای آموزش اسکی و هوای بسیار خنک و معتدل در فصل تابستان نیز دیزین را به دهکده چهار فصل توریستی تبدیل کرده است..
وارنگه رود، روستایی است. که قدمت آن به سال پیش برمیگردد. زمانی که تنها چند خانوار محدود در آن زندگی میکردند و باعث رونق این روستا شدند. روستای وارنگه رود علاوه بر اینکه توانسته است. طبیعت اطراف خود را در بهترین شکل حفظ کند، روستایی متمدن و مجهز است..
پیست مبتدی، بالای رستوران چشمه و در شمال شرق مجموعه قرار گرفته است.. آموزش اسکی و تمرین افراد مبتدی، در این پیست صورت میگیرد. در این پیست میتوانید به تلهاسکی مبتدی دیزین نیز دسترسی داشته باشید. طول این تلهاسکی، ۵ متر و ارتفاع آن، متر است..
خوراک جامد ابتدا وارد ناحیه تغذیه میشود و در جداره سیلندر شروع به ذوب شدن میکند. در ضمن عملیات ذوب شدن، مواد از جداره سیلندر جدا شده و در حوضچه مذاب مارپیچ در حال چرخش میریزد و با ایجاد نیروی درگ به سمت جلو میروند. با است.مرار چرخش مارپیچ مواد بیشتری به داخل حوضچه مذاب میریزد تا اینکه در انتهای منطقه تغذیه خوراک جامد بهطور کامل به حالت مذاب در میآید. در انتهای منطقه فشردگی با کاهش عمق مارپیچ، حداکثر فشار ایجاد میشود. در طول منطقه اندازهگیری، مذاب فشرده شده شروع به همگن شدن کرده و مذابی با فشار و دمای ثابت از خروجی اکسترودر به سمت دای میرود.
در یک دستگاه اکسترودر مبتنی بر ماردون، پیچ هنگام چرخش میله جوشکاری را هنگام عبور از بشکه خرد می کند. هم انرژی مکانیکی پیچ و هم گرمای وارد شده در امتداد بشکه اکستروژن مواد ورودی را پلاستیک می کند. بشکه را می توان با هوای گرم یا با بخاری کویل گرم کرد.
بسیاری از دستگاه ها از نظر فنی اکسترودر هستند، برای است.فاده شخصی برای افراد در نظر گرفته شده اند و باید با دست کار شوند. با این وجود تولیدکنندگان معمولاً به اکسترودرهای صنعتی بسیار بزرگتر و پیچیده تری احتیاج دارند. البته همه این ها به دامنه عملکرد شما و است.اندارد های شما بستگی دارد.
به طور کلی، سه منطقه مختلف وجود دارد که تغییرات ساختاری مواد در آن ها اتفاق می افتد اولین بخش، بخش تغذیه است.، جایی که مواد اولیه به اکسترودر تغذیه می شود. در این مرحله اختلاط اولیه با آب یا بدون آب اتفاق می افتد، در قسمت دوم که بخش فشرده سازی نامیده می شود، به دلیل افزایش دما توسط سیم پیچ های حرارتی فشار ایجاد می شود که اصطلاحا می گویند که اصطکاک در آن ایجاد شده است.. فرآیند نهایی در منطقه اندازه گیری انجام می شود، جایی که مخلوط خشک یک ماده ویسکوالاستیک همگن تشکیل می شود. انتقال در این منطقه ساختار، بافت، رنگ محصول را کنترل می کند. انبساط درست پس از این مرحله در خروجی قالب به دلیل افت دما و فشار رخ می دهد.
از آنجا که پنل انعطاف پذیر دارای طیف وسیعی از سختی و چگالی است.، تنظیم دمای اکسترودر بسیار متفاوت خواهد بود. اگر تجربه قبلی کار با آن را داشته باشید می توانید دما را طوری تنظیم کنید که یک شروع عالی داشته باشید. در غیر اینصورت، برای مشخصات موجود یا دمای مذاب برای اکستروژن که به طور معمول به صورت محدوده نشان داده می شود باید دقت عمل داشته و از متخصصان این امر کمک بگیرید تا ماده شما از بین نرود و فرآیند به بهترین شکل ممکن خود صورت بپذیرد.