تنها پیست اسکیای که در فصل تابستان هم باز است. و پذیرای اسکیبازان است.، پیست اسکی دیزین است. که تابستانها بخش پیست چمن آن برای مسابقات بینالمللی اسکی روی چمن، دوچرخهسواری کوهستانی، تیراندازی با کمان، کایتسواری و غیره را فراهم میکند.
مگر میشود به مجموعهای به این بزرگی سفر کنید و از امکانات مختلف رفاهی این پیست بیبهره باشید؟ اتفاقا پیست اسکی دیزین یکی از بهترین امکانات رفاهی را برای ورزشکاران و اسکیبازان و گردشگران در میان پیستهای اسکی تهران دارد. که در این قسمت انواع این امکانات و جاذبهها را برایتان توضیح دادهایم.
دیزین در موقعیتی قرار گرفته است. که به بسیاری از جاذبههای طبیعی دیگر اطراف تهران نیز نزدیک است.. شهرستان شمشک و شمیرانات و دیدنیهای فوقالعاده آن فاصله کمی با دیزین دارند. هنگام رفتن به دیزین، تماشا کردن این جاذبهها را از دست ندهید.
توصیه می شودکه ازهر نمونه بتن قالب است.وانه اي تهیه و بر اساس SCC براي تعیین مقاومت فشاري بتن دررطوبت عمل آورده شود (a(Standard Practice for Making and curing Concrete Test Specimens in the Laboratory) .براي پرکردن قالب ها هیچگونه ویبراسیون یا کوبیدن توسط میله برروي آن انجام نمی پذیرد . براساس این توصیه ابعاد این نمونه و روز از متوسط مقاومت سه , مییلمتر می باشد . براي بدست آوردن مقاومت فشاري در هر یک از عمرهاي ، * ها ASTMC-(Standard Test Method for Compressive Strength of Cylindrical ) نمونه متشابه که بر اساس است.اندارد گردد. Concrete Specimens ( L- Box Test ) شکل L آزمایش جعبه میلی متر و دیگري عمودي به ابعاد ×× شکل شامل دو قطعه یکی افقی به ابعاد L ابزاراین آزمایش، یک جعبه میلی متر است. که به وسیله یک دریچه و چهار میله فلزي به قطر میلیمتر از هم جدا می شوند.فاصله بین مرکز تا مرکز ×× لیتر بتن تازه بدون متراکم یا ویبره کردن در جعبه عمودي ریخته می شود . بعد از دقیقه میله هاي فلزي میلیمتر است. . ابتدا بتن از T و میلی متر T است.راحت دریچه بین قسمت افقی و عمودي باز می شود و زمان هاي لازم براي عبور میلی مترقسمت قائم به افقی از میان میل ه هاي فلزي اندازه گیري می شود.بعدازآنکه بتن به حالت متعادل برسدوهیچ حرکتی درآن مشاهده نشود ارتفاع / بیش از h/h اندازه گیري می شود . اگر نسبت h و متوسط ارتفاع بتن در قطعه عمودي h بتن در انتهاي قطعه افقی بتن از میان دریچه در پایان bleeding باشد
. SCC . . . .
. . :
. . .
. ( ) . .