همانطور که می دانید گوجهفرنگی یکی از مهمترین محصولات کشاورزی شهرستان ورامین است.. از این رو یکی از غذاهای محبوب ورامین، آش گوجه ورامینی محسوب میشود. این آش از گوجه فرنگی تازه، بلغور گندم و جو، حبوبات، سبزی آش تهیه میشود.
شیشانداز ورامینی از مهمترین و سنتیترین غذاهای ورامین محسوب میشود. این غذا برای صبحانه و عصرانه طبخ میگردد و مردم برای روزهای پرکار از این غذا میل میکردند. این غذای بسیار خوشمزه از موادی شامل پیازداغ فراوان، گردو و تخممرغ تهیه میشود.
مسجد جامع ورامین از قدیمیترین بناهای تاریخی این شهر به شمار میرود که قدمت آن به دوران ایلخانی میرسد. در زمان سلطان محمد خدابنده، احداث این مسجد جامع آغاز میشود و در زمان حکومت ابوسعید بهادر، پسر او به پایان میرسد. اوج هنر معماری دوران ایلخانی در این مسجد به وضوح دیده میشود و به همین علت از مساجد شاخص ایران است.. این مسجد بنایی مستطیل شکل دارد و از جمله مساجد چهار ایوانی ایران است.. ورودی مسجد در ضلع شمالی قرار دارد و از طریق ایوانهای شرقی و غربی، به ضلع جنوبی مسجد راه مییابد که نمازخانه در آن واقع شده است.. هنر آجرکاری، کاشیکاری، گچبری و سوزنکاری محراب این بنا از زیباترین نمونههای هنر معماری بعد از اسلام در ایران است.. کتیبههای سوره جمعه در متن و در حاشیه، کتیبههای کوفی از جمله کتیبههای تاریخی و باارزش این بنا محسوب میشود که دارای انواع طرحهای اسلیمی و خطهای عربی، کوفی و فارسی است.. از این مسجد با نام مسجد جمعه ورامین نیز یاد میکنند. این اثر تاریخی که در زمان شاهرخ تیموری مرمت و بازسازی شده است. در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است..
بتن از سنگدانه های کوارتز، سیلیس، سنگ ریزه های گرانیتی، شن های آهکی و سایر مواد با مقاومت فشاری بالا تشکیل شده است.. یک سنگدانه خوب باید از مواد با کیفیت، تمیز و بدون گرد و غبار تشکیل شده باشد. این معیارها باید در همه فرآیندهای تولید بتن رعایت شوند، در صورت عدم انجام عوامل گفته شده، تأثیر منفی بر قابلیت اتصال بتن خواهد داشت.
بتن های پلیمری مشابه سایر متریال های ساختمانی مزایا و معایب خاص خودشان را دارند که بهتر است. با این موارد آشنا باشید. معماران و مهندسین ساخت و ساز براساس همین مزایا و معایب و پروژه هایی که در دست دارند، بهترین متریال را انتخاب می کنند:
بتن های پلیمری خیلی سریع تحت شرایط محیطی سفت و پلیمری می شوند و تقریبا پس از یک تا دو ساعت کاملا مستحکم می شوند. در طول این مدت ، بتن تازه باید در برابر آب محافظت شده و آسیب نبیند اگر دما کمتر از درجه فارنهایت باشد ، سرعت واکنش پلیمری شدن کاهش می یابد ، مگر اینکه غلظت آغاز کننده ها یا دمای هنگام اجرا عملیات را تا بالای تا ۸ فارنهایت افزایش دهیم. متقابلا ، پلیمری شدن در دمای بیش از تا درجه فارنهایت می تواند خیلی سریعتر انجام گیرد. کاهش غلظت آغاز کننده ها یا انجام عملیات در خنک ترین ساعات شبانه روز می تواند این مشکل را حل کند.
به این نوع بتن های تقویت شده با پلیمر، کامپوزیت های پلیمری هم گفته می شود که وزن کم و مقاومت زیادی در برابر شرایط محیطی دارند. از این بتن ها برای ساختمان هایی که مواد خورنده زیادی در اطرافشان قرار دارد، ساختمان های با سطح بالای کنترل کیفی، ساخت ماهواره و آنتن های بزرگ و همچنین نصب رادار است.فاده می کنند. به طور کلی اگر نتوان در سازه ها از فلز و بتن مسلح شده با فولاد است.فاده کرد،
با در نظر گرفتن این موارد و تغییر صحیح آن ها برای کاربردهای متفاوت میتوان انواع بتن پلیمری را با خواص دینامیکی، شیمیایی، فیزیکی، مکانیکی و حتی الکتریکی متفاوتی ساخت. در حالی که به هیچ وجه نمیتوان این کار را برای بتن های سیمانی انجام داد. در حال حاضر سه نوع بتن های پلیمری با نام های اپوکسی، پلی استر و پلی یورتان بیشترین کاربرد و میزان تولید را در حوزه ساخت و ساز دارند. از جمله پرکننده های رایج برای ساخت این بتن ها نیز میتوان به سیلیس و کربنات کلسیم اشاره کرد. بر اساس نتایج برخی آزمایشات روی انواع بتن پلیمری میتوان از نتایج زیر نیز در ساخت این نوع بتن ها است.فاده کرد: