نورپردازی اماکن درمانی و بهداشتی در تهران ( مشاوره و اجرا )

Lighting of medical and health facilities-1
Lighting of medical and health facilities-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .



تهران به‌عنوان پایتخت ایران، هنگام شکل‌گیری مساحتی حدود کیلومتر مربع داشت. تغییرات سیاسی و افزایش جمعیت، شهر را دستخوش دگرگونی منطقه‌ای کرد و مساحت آن افزایش یافت؛ به‌طوری که در سال ، نخستین طرح جامع شهر تهران ابلاغ شد که در آن مساحت شهر با افزایشی خیره‌کننده به ۸ کیلومتر مربع رسید. تهران با این مساحت به منطقه تقسیم شده بود.

مطالعات نخستین طرح جامع تهران در سال ۵ آغاز شد و در به تصویب رسید. در این برهه، تهران حدود ۸ کیلومتر مربع وسعت داشت و جمعیت آن به ٫ میلیون نفر می‌رسید. این طرح، گسترش شهر تهران را به دلیل وجود ارتفاعات در شمال و شرق و نامناسب بودن زمین‌های جنوبی، در منطقهٔ غرب تعیین کرد و سطح شهر را به ده منطقه با مراکز مجهز تقسیم و شبکه‌ای از آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها را نیز پیشنهاد کرد.

استان تهران با بیش از میلیون نفر جمعیت، ٫۵ درصد جمعیت کل کشور را در خود جای داده‌است. از این میزان، ٬۵٬ نفر در مناطق شهری و ٬٬ نفر در مناطق روستاییِ آن ساکن هستند. ٫ درصد از جمعیت شهری است.ان تهران در شهر تهران و مابقی در شهر دیگر است.ان ساکنند. رشد جمعیت شهر تهران ٫ درصد است. که در مقایسه با دههٔ قبل اندکی افزایش یافته‌است. در میان شهرهای است.ان تهران، شهریار با ٫۸ درصد رشد سالیانه، در مقام نخست رشد قرار دارد و ملارد با درصد، پاکدشت با ٫ درصد و صفادشت با ۸٫۸ درصد رشد سالانه جمعیت در مقام‌های بعدی قرار دارند.


طراحی مبتنی بر شواهد در معماری مراکز درمانی در طول سالیان بسیار متداول شده است. و در تلاش است. که عوامل متفاوتی را بهبود بخشد. این رویکرد بر اهمیت است.فاده از شواهد قوی و اطلاعات معتبر حاصل روش ها و مطالعات دقیق به منظور تحت تاثیر قرار دادن فرآیند طراحی و نتایج آن پای فشاری می­ کند. پس طراحی مبتنی بر شواهد برای ایجاد محیط­های درمانگر, حمایت از خانواده و عملکرد کارآمد کارکنان است.فاده می­ شود. دستیابی به مراکز درمانی کارامد، در راستای اهداف کلان کشور که مراکز درمانی را مطابق است.اندارد‌های بین‌المللی توصیف می‌نماید، ضرورت فعالیت‌های تحقیقی گسترده و تولید منابع علمی در این زمینه را ایجاب می‌نماید. است.فاده از رویکرد طراحي مبتني بر شواهد در برنامه‌ريزي، طراحي و ساخت مراكز درماني مي‌تواند دستيابي به بهترين نتايج را تضمين نمايد.

راهروهای بیمارستان‌ها معمولا فضاهای پر رفت و آمدی هستند که می‌توانند با انواع روشنایی دیواری، سقفی، آویز و&#; نورپردازی شوند. است.فاده از پنل‌های ال‌ای دی و چراغ‌های خطی ال‌ای دی در راهروهای مراکز درمانی گسترش زیادی یافته است.. این چراغ‌ها علاوه بر انتشار نور محیطی زیاد در فضا، به دلیل داشتن تکنولوژی ال‌ای دی می‌توانند در مصرف هزینه‌های برق نیز صرفه جویی کنند. در نورپردازی راهروها می‌توان به نورپردازی پله‌های طبقات نیز با است.فاده از چراغ‌های زیر پله‌ای یا کنار پله‌ای پرداخت.

چراغ‌های آویز نیازی به ایجاد برش در سقف ندارند و به راحتی با کمک پایه‌ای نصب می‌شوند. تفاوت چراغ‌های آویز با چراغ‌های روکار این است. که با است.فاده از چراغ‌های آویز می‌توان خطوط نوری مختلفی را ایجاد کرد و فضای مدرن تری را به وجود آورد. در هنگام خرید چراغ‌های آویز باید به ارتفاع سقف توجه شود زیرا در است.انداردهای نورپردازی از چراغ‌های آویز برای سقف‌های بلند است.فاده می‌شود.



( مشاوره و اجرا ) های دیگر در تهران