نورپردازی اماکن درمانی و بهداشتی در شهر قدس ( مشاوره و اجرا )

Lighting of medical and health facilities-1
Lighting of medical and health facilities-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .



امیرتومان با فراهم کردن امکانات و آوردن عده‌ای از اهالی خمسه به این منطقه، آرام آرام زمین‌های بایر را به زمین‌های کشاورزی تبدیل نمود و منطقه رنگی از زندگی جدید به خود گرفت. می‌گویند نام اولیه این محل پیش از آنکه امیر تومان آن را تصاحب کند

شهرستان قدس با دارا بودن واحدهای معدن شن و ماسه و چندین کارخانه آسفالت با مشکل آلودگی هوا مواجه است.. برخی از این معادن متعلق به یا سال پیش است.. آن زمان شهرستان قدس کوچک‌تر بوده و این معادن در حاشیه شهر قرار گرفته بودند، ولی با گذشت سالیان سال این معادن در چند قدمی محل سکونت شهروندان این شهرستان قرار گرفته‌اند.

اکثر فضای سبز قدس خشک شده و تبدیل به خانه و مراکز صنعتی شده، اما همچنان می‌شود نمونه‌هایی از باغات قدیمی را در آن دید. غیر باغات معروف که در بالا به آن اشاره شد می‌توان به بوستان‌ها هم اشاره کرد. مسئولیت نگهداری از فضای سبز و بوستان‌های شهرقدس بر عهده سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری قدس می‌باشد.


نور مرئی می تواند تا پوست، بافت های زیر پوستی و حتی اندامهای داخلی نفوذ کند. در واقع نور محیط در جمجمه پستانداران نفوذ می کند و اگر مقدار آن کافی باشد، سلول های فتو الکتریک داخل بافت مغز را فعال می کند. همچنین عامل تاثیرگذار بر توازن هورمونها و میزان متابولیک می باشد. در واقع تاثیر روانی نور بستگی به طیف کامل نوری دارد که به چشم می‌خورد و این طیف نوری بر کار و روند انتقال دهنده های عصبی تاثیر می گذارد.

در طراحی فضاهای داخلی بیمارستان معمولا ایجاد محیطی مطلوب و شفابخش مد نظر است. که یکی از فاکتورهای تعیین کننده در این مورد، نورپردازی مناسب محیط است.. وجود نور در یک مطب، کلینیک و یا مرکز درمانی در وهله اول برای تامین روشنایی و بخشیدن روح به فضا به کار می رود و انجام تمام فعالیت ها را ممکن می سازد و در وهله بعدی در جنبه های درمانی بیماران تاثیر گذار می باشد. نورپردازی بخش های مختلف در یک مرکز درمانی باید متفاوت باشد که ما در ادامه قصد داریم به بررسی نورپردازی بخش های مختلف فضای بیمارستان بپردازیم :

این رویکرد بر اهمیت است.فاده از شواهد قوی و اطلاعات معتبر حاصل روش ها و مطالعات دقیق به منظور تحت تاثیر قرار دادن فرآیند طراحی و نتایج آن پای فشاری می­کند. پس طراحی مبتنی بر شواهد بنابر تعریف, روشی است. که با همکاری تیم طراحی که شامل طراح و مجری درمانی است. برای برنامه ریزی, طراحی و ساخت مراکز درمانی است.فاده می شود. یک طراح با همکاری مدیران خدمات پزشکی ابتدا باید به نیازهای کلیه کاربران دست پیدا کند و با مشارکت مدیران (کارفرما) به اولویت بندی آنها پرداخته و بعد از دسته بندی نیازهای چشم انداز برنامه با توجه به تحقیقاتی که انجام شده¬اند به طراحی بپردازد و بعد از ساخت مرکز به بررسی نتایج طراحی توجه کند.



( مشاوره و اجرا ) های دیگر در شهر قدس