میدان بهارستان از جنوب به محله سرچشمه، از شمال به خیابان بهارستان و محله فخرآباد، از غرب به خیابان جمهوری و باغ سپهسالار و از شرق به خیابان شهدا محدود میشود. بهترین راه دسترسی به میدان بهارستان است.فاده از متروی خط دو (فرهنگسرا-صادقیه) است.. (
از مهمترین اتفاقات در این میدان میتوان به ایجاد نخستین مجلس قانونگذاری در دوره مشروطه، به توپ بستن مجلس زیر نظر لیاخوف روسی، راهپیمایی مخالفان و موافقان دکتر مصدق و... اشاره کرد. برخی از رویداد تاریخی بهارستان شامل موارد زیر میشود:
بهارستان در کیلومتری جنوب شرق اصفهان و در مسیر جاده اصفهان-شیراز قرار دارد.شهر بهارستان موقعیت بسیار عالی که در کنار جاده اصفهان به شیراز وکنار گذر شرق اصفهان هست وتا سال مترو افتتاح می شود وآب وهوای عالی دارد باآینده درخشان رو به پیشرفت
جوش شیرین همان سدیم بی کربنات خالص است. که به هنگام ترکیب شدن با رطوبت و یک ماده اسیدی مانند ماست، شکلات یا کره واکنش داده و نتیجه واکنش شیمیایی حاصل از این ترکیبات آزاد شدن حباب های کربن دی اکسید در دمای فر است. که باعث افزایش حجم محصولات پختی مانند نان و کیک می شود.
عملکرد خارق العاده بی کربنات سدیم ، این ترکیب شیمیایی را به یک ماده اساسی در صنعت داروسازی ، آرایشی ، صنایع غذایی ، کشاورزی ، تصفیه آب و تبدیل کرده است. و کارایی های بسیار زیادی دارد که در این قسمت به شرح آنها می پردازیم .
قبل از خرید توجه داشته باشید برای اینکه بتوان در یک زمین کشاورزی ، محصولات مختلف را به بهترین شکل بهره برداری کنید ، باید زمین از نظر PH در بهترین حالت خود قرار داشته باشد و گیاهان غیر ضروری و قارچ ها در خاک رشد نکنند . برای این موضوع می توان از سدیم بی کربنات برای زمین های کشاورزی است.فاده کرد . سدیم بی کربنات ، شرایط مناسب و سالم برای رشد گیاهان را فراهم می کند و از رویش گیاهان اضافه جلوگیری می کند .
سدیم بی کربنات (Sodium bicarbonate) یا همان هیدروژن کربنات سدیم ، معمولا با نام تجاری جوش شیرین یا کربنات سودا در میان مردم شناخته شده است. . از نام های دیگر سدیم بی کربنات می توان به سودای پخته شده ، اسید کربونیک سدیم ، نمک مونو سدیم ، مونو سدیم کربنات و کربنات اسید سدیم اشاره کرد .
جوش شیرین یک عامل خمیرمایه است. و در واقع یک پودر کریستالی سفید است. که به طور طبیعی قلیایی یا پایه است.. جوش شیرین هنگامی فعال می شود که با مواد مایع و اسیدی ترکیب شود. با فعال شدن، دی اکسید کربن تولید می شود که اجازه می دهد کالاهای پخته شده بلند شوند و سبک و کرکی شوند. جوش شیرین را با فرمول شیمیایی NaHCO