اسکلت فلزی در شهرک صنعتی قرچک ( مشاوره و اجرا )

Steel structure-1
Steel structure-2



وی در این بازدید به اتفاق مدیریت شهرک صنعتی قرچک مهندس حامد افشارنادری از روند است.قرار و تولید چندین واحد صنعتی شهرک در زمینه تولید پارچه رمبلی (شرکت اویاز) و شرکت قهوه اخوان و شرکت بسته بندی محصولات غذایی افق دریا ثمین بازدید کرد


با توجه به توسعه کلان شهر های ایران و حرفه ای و صنعتی شدن ساخت و ساز باید به تدریج روش های مدرن در ساخت و ساز را با روش های سنتی جایگزین کنیم ، سازه های فلزی میتوانند به خوبی در برابر حوادث غیر مترقبه و در طی روال ساخت تقویت شده و در برابر حوادث ایمن شوند . سرعت تولید و توسعه بالا دارند، زمان لازم برای ساخت محصول نهایی را کاهش می دهند و میتوانند به سبک تر شدن سازه ساختمان و افزایش مقاومت ساختمان کمک کنند.

میزان پرت ورق و آهن آلات مصرفی در ساخت یک سازه فلزی بستگی به نوع نقشه های طراحی شده و نیز عرض ورق های خریداری شده توسط کارفرما بین الی درصد وزن ورق و آهن آلات مصرفی پروژه متغیر است.. این میزان در کارهای خاص با طراحی های ویژه بیشتر هم میتواند باشد ولی در کارهای عرف و نرمال ساختمانی همین میزان لحاظ می گردد. سازه های پیچ و مهره ای و نیز وجود سندبلاست هم می تواند باعث بالا رفتن این مقدار گردد.

فولاد در مقایسه با الوار یا بتن، وزن سبکی دارد و حمل و نقل آسان‌تری دارد و در نتیجه هزینه‌های جابه‌جایی آن کمتراست. این موضوع همچنین زمان‌بندی پروژه را تسریع می‌کند. گذشته از این، فولاد می‌تواند بازیافت شود، بنابراین حداقل ضایعات مواد خام را ایجاد می‌کند. از آن جایی که قطعات فولادی در کارخانه تولید می‌شوند، هیچ ضایعاتی در محل پروژه نیز وجود ندارد. با این حال، هزینه در نهایت بر همه چیز حاکم است.. بتن در جایی که نیروی کار ارزان در دسترس باشد، یعنی در کشورهای توسعه نیافته، مقرون به صرفه است..



( مشاوره و اجرا ) های دیگر در شهرک صنعتی قرچک