رستوران لاله صحرا یکی از معروفترین رستورانهای رودهن است. و در واقع شهرت آن بهدلیل مشتری مداری مطلوب، ارائه خدمات سرویس دهی مناسب و هم چنین سرو غذاهای ایرانی باکیفیت و لذیذ است.. دکوراسیون داخلی رستوران هم از محیطی شیک و دوست داشتنی با تزئینات زیبا و دیوارهایی مملو از نقش و نگار برخوردار است.. منوی غذایی رستوران هم شامل انواع غذاهای کبابی، چلوکبابها، جوجه کبابها، ماهی، زرشک پلو، باقالی پلو و غذاهای خورشتی است..
برای رسیدن به رودهن علاوه بر خودروی شخصی میتوانید از اتوبوس و تاکسی نیز است.فاده کنید. در این بخش از معرفی رودهن، راههای دسترسی به این شهر خوش آبوهوای شمال است.ان تهران را مرور میکنیم تا بهتر متوجه شوید که رودهن کجاست و چطور میشود به آنجا رفت؟!
پارک مرکزی شهر رودهن، بزرگترین پارک در رودهن است. و همانطور که از اسم آن پیداست در مرکز رودهن قرار دارد. پارک مرکزی رودهن در کنار جاده هراز قرار گرفته و دارای آبشاری (آبنما) زیبا و فضایی سرسبز است.. این پارک در روزهای گرم تابستان پذیرای مسافرانی است. که در حال عبور از شهر رودهن می باشند.
یکی از مهمترین اقدامات در زمینهای کشاورزی که به منظور تسهیل رسیدن آب به ریشه گیاهان و همینطور تهویه مناسب زمینهای کشاورزی میباشد، زهکشی است.. زهکشی به معنای خارج کردن آب اضافی و آماده کردن زمین برای کشت میباشد. معمولا است.فاده از زهکشها زمانی ضرورت پیدا میکند که مدت زمان ماندآب طولانی بوده و مصادف با مرحله بحرانی گیاه گردد. شرایط ماندآبی علاوه بر محدود نمودن کاربرد ماشین آلات و جلوگیری از اجرای عملیات کاشت و داشت، شرایط نامساعدی را برای رشد گیاه بوجود میآورد که منجر به کاهش محصول میشود.
به فرآیندی گفته میشود که در آن از کلیه منابع است.فاده میکنیم به گونهای که بحثهای زیست محیطی نیز رعایت شود. بعضی از گیاهان از لحاظ تحمل شرایط ماندآبی مقاوم هستند ولی اغلب گیاهان به خشکی نیز علاقه دارند و نمیتوانند همواره در حالت ماندآبی قرار بگیرند. هر چقدر هوا گرم تر باشد، اکسیژن بیشتری از آب خارج میشود و گیاه بیشتر در این هوا در شرایط ماندآبی آسیب میبیند. در هوای گرم چون تنش بیشتری به گیاه وارد میشود و تولید گیاه در هوای گرم بیشتر است. در نتیجه گیاه بیشتر به اکسیژ نیاز دارد. در کل در حالت ماند آبی در هوای گرم، گیاه بیشتر آسیب می بیند.
اگر عمق زهکشی زیاد باشد حجم آب خروجی از زهکش نیز بیشتر میشود. در اثر وقوع کمبود آب مبحث زهکشی کنترل شده مهم تلقی میشود. در بعضی از مناطق به دلیل وجود آب در عمق متری زمین به گیاه پس از گذشت زمان نسبتا زیادی مزرعه را آبیاری و مشاهده کردند که ۵% از آب گیاه توسط آب زیرزمینی تامین شده است.. به طور مثال در مغان به دلیل پایین آمدن سطح آب این شکل از آبیاری وجود دارد.
زهآب ممکن است. ناشی از بارندگی، ذوب برف، آب آبیاری، جریانات سطحی و نشت زیر سطحی از اراضی مجاور، سریز و طغیان رودخانهها، نشت از کانالهای آبیاری و صعود سطح ایستابی باشد. در نواحی مرطوب بارندگیهای مداوم؛ در نواحی سردسیرتغذیه ناشی از ذوب برف و در نواحی سردسیر تغذیه ناشی از ذوب برف و در نواحی خشک و نیمه خشک، آبیاری طغیانهای فصلی، آبشویی اراضی و صعود سطح ایستابی، منشآ اصلی زه آبها به شمار میروند. با توجه به موارد ذکر شده، عواملی چون روش آبیاری (ثقلی یا تحت فشار)، فیزیوگرافی (توپوگرافی، شکل زمین)، شبکه آبراهه، عمقلایه نفوذ ناپذیر، لایه بندیخاک، ویژگیهای هیدرودینامیکی خاک (نفوذ پذیری سطحی، هدایت هیدرولیکی) و خصوصیات شیمیایی خاک ( شوری،کسر آبشویی ، قلیائیت) بطور غیر مستقیم بر زهدار شدن اراضی موثرند.
در مناطق بسیار خشک اغلب املاح در خاک تجمع می یابد. بیشتر محصولات در خاک شور رشد خوبی ندارند. نمک ها را می توان با نفوذ آب آبیاری از طریق ناحیه ریشه محصولات شسته شد. برای دستیابی به نفوذ کافی، کشاورزان آب بیشتری نسبت به نیاز محصولات کشاورزی به مزرعه مصرف خواهند کرد.