سلام ایا من نوع ابدار و یا خشک را باید تهیه کنم؟ برای خرید مزاحمتون میشم اگه راهنمایی بفرمایید چون فرمولاتور فقط به ما گفته اینو بخریم اما نوعش را نگفته خیلی فرق دارن؟ در ضمن ما در تهیه نوشیدنی فعالیم نوع خوراکی باید تهیه کنم درسته؟
اسید سیتریک جز اسیدهای آلی می باشد که در صنعت کشاورزی مورد است.فاده قرار می گیرد. سیتریک با رها سازی عناصر غذایی مورد نیاز گیاه از جمله : فسفر، پتاسیم، آهن، روی، مس و افزایش و بهبود رشد گیاهان را به همراه دارد. است.فاده از کودهای شیمیایی متعدد به عنوان منبع تغذیه خاک کشاورزی و رشد هر چه بهتر محصولات هزینه های بسیاری به کشاورز تحمیل می کند.
این جایگزین در بسیاری از خانه ها یافت می شود و جایگزین خوبی برای سیتریک است.. این ماده طعم ترشی مشابه با افزودنی ویتامین C دارد. در یک لیمو آبدار حدود گرم سیتریک وجود دارد . به ازای هر قاشق غذاخوری اسید - قاشق غذا خوری آبلیمو اضافه کنید. احتمالاً برای حفظ قوام محصول خود مجبور شوید تا سایر افزودنی های مایع را کاهش دهید تا محصول آبکی نشود. آب لیمو یکی از بهترین منابع این ماده به شمار می رود.
از آنجایی که این ماده خوراکی می باشد، مسمومیت با اسید سیتریک، بسیار کم اتفاق می افتد. ما به صورت عادی و روزانه از این ماده در نوشیدنی ها، تنقلات و بسیاری از مواد غذایی فرآوری شده است.فاده می کنیم و مسمومیت با آن نادر است.. اما مطالعات پزشکی نشان داده است. که مصرف بیش از اندازه این ماده می تواند مسبب آسیب های چشمی شود. حساسیت های پوستی نیز به واسطه مصرف بیش از اندازه این محصول ممکن است. اتفاق بیفتد.
به طور کلی ترکیبات شیمیایی به هنگام تشکیل کریستال های خود مقادیر مختلفی مولکول آب جذب می کنند. به گونه ای که در فرم آنهیدروز یا خشک هیچ مولکول آب در ترکیب وجود ندارد و در فرم مونوهیدرات یک مولکول آب در هر مولکول از ساختار ترکیب شیمیایی وجود دارد.