وی در این بازدید به اتفاق مدیریت شهرک صنعتی قرچک مهندس حامد افشارنادری از روند است.قرار و تولید چندین واحد صنعتی شهرک در زمینه تولید پارچه رمبلی (شرکت اویاز) و شرکت قهوه اخوان و شرکت بسته بندی محصولات غذایی افق دریا ثمین بازدید کرد
ASME، (The ASME book on “Recommended Rules for Care and Operation of Heating Boilers,” Section VI) اظهار میدارد که شیرهای اطمینان دیگهای بخار و آب داغ در حالی که زیر بار هستند هر یک ماه یک بار باید مورد تست قرار گیرند. در مورد دیگهای بخار اهرم شیر اطمینان را بالا کشیده تا کاملاً شیر اطمینان باز شود و تا ثانیه اجازه تخلیه داده شود (در مورد انواع دیگ های آب داغ این زمان ثانیه یا تا موقعی که آب صاف از آن خارج شود ذکر شده است.). سپس اهرم را رها کرده و اجازه بدهید فنر شیر اطمینان شیر را ببندد.
دیگ های مورد است.فاده به منظور گرم کردن سیستم های گرمایشی و فن کویل ها را می توان بر اساس فاکتورهای مختلفی دسته بندی نمود. به طور مثال، این تجهیزات بر اساس مسیری که گازهای احتراق درون مخزن طی می کنند به گروه های مختلفی تقسیم بندی می شوند.
برای دسترسی داخل دیگ، معمولاً در قسمتهای بالا و یا کناری دیگهای فولادی بزرگ دریچههایی در نظر گرفته میشود. به منظور آببندی مناسب، بهتر است. سطح آببندی را از داخل دیگ انجام دهد تا فشار درون دیگ کمک به آببندی آنها نماید. بین درچه و دیگ یک واشر مناسب (گرافیتی) قرار میدهند. شکل دریچهها را در این حالت بایستی به صورت بیضی باشد تا امکان بیرون آمدن آنها از دیگ فراهم شود.
به دلیل ساختار پره ای دیگ چدنی آبگرم قابلیت افزایش پره ها در محل به علت نیاز به ظرفیت بیشتر قابل اجرا می باشد، همین امر یکی از مزایای ویژه ی این نوع دیگ آبگرم بشمار می آید که این موضوع سبب سهولت در نصب و همچنین حمل و نقل راحت آنها شده است..
این تست برای حصول اطمینان از عملکرد سیستم قطعکن دیگ هنگام پایین آمدن غیر مجاز سطح اب انجام میشود. بدین منظور دیگ را با ظرفیت کم روشن کرده و آب ورودی را نیز میبندیم. اجازه داده میشود دیگ، بخار تولید کند تا سطح آب آن پایین بیاید، در این صورت باید سیستم کنترل سطح پایین آب (Low Water Cut Off) عمل کرده و دیگ را خاموش نماید، البته در این حالت باید آب همچنان در شیشه آبنما دیده شود، این تست ماهی یک بار انجام شود ولی توصیه شده هفتگی انجام شود.