پیست اسکی مبتدی در شمال شرق مجموعه پیست اسکی دیزین و بالای رستوران چمن قرار دارد و در واقع محلی برای آموزش و یادگیری ورزش اسکی محسوب میشود. این پیست از نظر شیب دامنه و امکانات برای افراد مبتدی در هر رده سنی مناسب و امن است.. پیست مبتدی به تله اسکی مبتدی دیزین با ۵ متر طول و متر ارتفاع دسترسی دارد که از سال ۵ تکمیل و مورد است.فاده قرار گرفته است..
در میانههای پیست دیزین تهران، در ارتفاع ۸ متری رستوران شاله قرار دارد که یکی از بکرترین مناظر ارتفاعات دیزین را هنگام صرف غذا در مقابل چشمانتان به نمایش میگذارد. این رستوران درواقع بخشی از هتل ستاره شاله دیزین است. که انواع خدمات را برای گردشگران در نظر گرفته است..
گذراندن اوقات فراغت در پیست اسکی دیزین بسیار لذتبخش است.؛ اما در مقابل احساس گرسنگی و نیاز به رفع خستگی در محلی آرام و دنج بعد از برفبازی و اسکی یک نیاز مهم است.. در دهکده دیزین تعدادی رستوران و کافیشاپ لوکس و مجهز فعال هستند و افراد در هر بخشی از مجموعه میتوانید از خدمات آنها است.فاده کنند.
این محصول کاربردی و پرمصرف از دو یا چند عنصری در حالت کلی تشکیل میشوند که از لحاظ عملکردی نیز شباهت بسیار زیادی با هم دارند اگرچه ممکن است. از نظر ساختاری تفاوتهای جزئی با یکدیگر داشته باشند. دو سطح فلزی و یا غیر فلزی همانند فویل و پارچه و کامپوزیت و یک حجم از جنس عایق مانند پلی است.ایرن پشم سنگ و مواد مشابه در ساخت این محصول نقش دارند. سطوح جداره در
گروه صنعتی نوردکاران فولاد غرب فعالیت رسمی خود را از سال ۸ با تولید انواع ساندویچ پانلهای پلی است.ایرن، پلی اورتان، ایکس پی اس و محصولات نوردی آغاز کرده است.. این مجموعه در حال حاضر بهعنوان شرکت مادر، چندین واحد تولیدی و کارخانه ای را زیر مجموعه خود دارد که علاوه بر تولید انواع ساندویچ پانل در زمینههای مختلفی از قبیل ساخت محصولات فولادی و نوردی، سازههای سبک فولادی (LSF)، محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی، همچنین فرش و تابلو فرشهای دست بافت مشغول به فعالیت هستند. در حال حاضر آنچه که این خط تولید را منحصر بهفرد کرده، شیوه ساخت محصولات در این مجموعه است.. بهطوری که طی این فرآیند (کانتینیوس) تمامی مراحل تولید شامل قالبگیری ورقها، تزریق ترکیبات پلی اورتانی و نیز خنک سازی و بسته بندی نهایی بهصورت اتوماتیک و بدون دخالت نیروی انسانی انجام میشود. در این روش دقت مونتاژ محصول نهایی بهطور چشمگیری افزایش یافته و احتمال خطای محاسباتی عملا صفر میشود.
مهمترین و حساس ترین بخش از این خط تولید مربوط به این دستگاه است. که باید بسیار دقیق مورد است.فاده قرار گیرد. تنوع و کیفیت نهایی محصول تا اندازهی زیادی به این دستگاه مربوط است.. اصلیترین شاخصهی این دستگاه طول موثر آن است.. بههمین جهت در طول کمتر از متر ساختهنمیشود.
دستگاه رول گیر دارای دو رول دیگر برای نگه داشتن ساندویچ پانل نیز می باشد که یکی روی ساندویچ پانل و دیگری در زیر آن قرار دارد. از این دستگاه برای باز کردن رول ورق گالوانیزه است.فاده می شود و پس از باز کردن، ای رول وارد دستگاه شده تا به فرم دلخواه تبدیل شود. ورق رویی و زیری ساندویچ پانل توسط غلطک ها مخصوصی از بالا و پایین به هم نزدیک می شوند و در فاصله ی معینی از هم قرار می گیرند و بین آن ها ترکیبی از
پس از به پایان رسیدن این قدم میتوان گفت که محصول نهایی تقریبا حاضر است.. هرچند که هنوز باید دو مرحله دیگر را نیز پشت سر بگذارند. اولین مرحلهبعد از این بخش مرحلهی برش خوردن یا کاتر است.. ساندویچ پانل تولید شده در این بخش بصورت متصل بهم و یک سره میباشد که باید با توجه به سفارش مشتری برش شوند. مرحلهی بعدی بستهبندی و آمادهسازی ساندویچ پانل برای ارسال برای مشتری است.. این کار توسط دستگاهی که کولینگ محصول نیز به کمک دستگاه پک کننده انجام میگیرد. پس از این مرحله میتوان از محصول حاصل است.فاده نمود.