درضمن فاز سه از امکانات رفاهی، فرهنگی و ورزشی بسیار خوبی نیز برخوردار است.. فاز اندیشه دارای مراکز آموزشی و درمانی، مسجد، فروشگاه و مرکز خرید، باشگاههای ورزشی، فضای سبز و سینما است. که برای رفع نیازهای روزمره شما در دسترستان خواهد بود.
سابقه فاز یک اندیشه به قبل از انقلاب بازمی گردد. این فاز از لحاظ ساختار با شهر های سنتی شباهت دارد. در حال حاضر فاز یک رسما از شهر اندیشه جدا شده و زیرمجموعه شهرداری شهریار می باشد. بنابر اکنون شهر اندیشه متشکل از ۵ فاز (فاز تا ) بوده و فاز یک جزو این شهر نمی یاشد. فازهای پنج گانه اندیشه حدودا دارای هکتار مساحت می باشد.
نکته مشترک در بین همه فازهای اندیشه این است. که در این فازهاعلاوه بر مجتمعها و خانههای آپارتمانی، خانههای ویلایی در یک، دو و سه طبقه هم ساخته شده است. که به شهروندان این امکان را میدهد تا با هر نوع سلیقهای، خانه مورد علاقه و البته مناسب شرایط خود را بتوانند برای خرید و یا
اشکال دیگر این پلیمرها به دلیل قابلیت کریستالی شدن آنها می باشد. دمایی که این دو پلاستیک، در آن شکل پذیر می شوند، خیلی پایین تر از نقطه نرمی آنها نمی باشد. به همین دلیل صفحات آنها سست شده و در قالبگیری مشکل ایجاد خواهد کرد. در ضمن پلی پروپیلن به دلیل خاصیت کریستالی در طول فرآیند تولید ظروف، شفافیت خود را از دست می دهد.
در رابطه با خط تولید می توان هر دو سیستم پیوسته یا غیر پیوسته را در نظر گرفت. در سیستم غیر پیوسته ابتدا ورق تولیدی روی قرقره پیچیده و در سالن تولید به طور موقت انبار می شود. آنگاه به ماشین فرم دهی اصلی منتقل می گردد. ولی در سیستم پیوسته فرم گرفته مستقیماً به دستگاه ترموفرمینگ منتقل شده و ظروف تولیدی از آن خارج می شوند.
در این طرح از روش فرم دادن با ایجاد خلاء است.فاده می شود. در دستگاه ذکر شده، ورق در کوره حرارتی ابتدا تا دمای ۸ درجه سانتی گراد پیش گرم و سپس در گرمکن اصلی به دمای حدود درجه سانتی گراد می رسد. سپس ورق نرم شده وارد بخش قالب گیری شده و تحت خلاء ایجاد شده به فرم قالب در می آید. پس از فرمینگ برش خورده و بسته بندی نهایی ظروف انجام می شود.
هر کدام از این مواد اولیه خصوصیات ویژه ای در محصول ایجاد می کنند. برای نمونه برای بسته بندی و نگهداری روغن، سرکه، محصولات لبنی، مواد غذایی گرم و مرطوب از ظروف پلی اتیلن سفید رنگ است.فاده می کنند. ظروف پلی پروپلین سفید رنگ نیز برای بسته بندی محصولات لبنی همانند ماست، خامه، پنیر و مواد غذایی گرم و مرطوب مناسب می باشد.