شهر ری در طول تاریخ نامهای بسیاری را به خود گرفته است. که راکس، راگز، رغه، ارشکیه، ری شهر، ام البلاد و از جمله این اسامی تاریخی هستند. بر طبق نوشتههای موجود در اوستا، شهر ری را سیزدهمین شهری میدانند که در جهان ساخته شده است. و سکونت انسانها در آن به حدود هشت هزار سال پیش از پیش از میلاد مسیح باز میگردد.
تا اینجا که متوجه شدیم شهر ری کجاست و چه ویژگیهایی دارد، حال میخواهیم بدانیم چطور از تهران به شهر ری برویم؟ اگر از تهران به مشهد یا بالعکس با قطار سفر کرده باشید، در مسیر خود از شهر ری نیز گذر کردهاید. علاوه بر این شهر ری در مسیر راه آهن تهران – بندرترکمن نیز قرار دارد.
طبق گزارش ادارهی آمار تعداد ساکنان شهرری در سال ، چیزی در حدود هزار نفر به ثبت رسیده است.. این جمعیت نشان از جذابیت منطقه برای طرافدارانش دارد. نکته اساسی جهت رفاه ساکنان این منطقه، توجه همزمان به ابعاد مختلف زندگی شهری و رشد تعاملات اجتماعی افراد است.. توجه به نیاز شهروندان با هدف تاثیر بر کیفیت زندگی آنها، به مسئولان این منطقه کمک خواهد کرد تا آینده روشنی را برای منطقه تهران رقم بزنند.
هر کدام از این مواد اولیه خصوصیات ویژه ای در محصول ایجاد می کنند. برای نمونه برای بسته بندی و نگهداری روغن، سرکه، محصولات لبنی، مواد غذایی گرم و مرطوب از ظروف پلی اتیلن سفید رنگ است.فاده می کنند. ظروف پلی پروپلین سفید رنگ نیز برای بسته بندی محصولات لبنی همانند ماست، خامه، پنیر و مواد غذایی گرم و مرطوب مناسب می باشد.
اشکال دیگر این پلیمرها به دلیل قابلیت کریستالی شدن آنها می باشد. دمایی که این دو پلاستیک، در آن شکل پذیر می شوند، خیلی پایین تر از نقطه نرمی آنها نمی باشد. به همین دلیل صفحات آنها سست شده و در قالبگیری مشکل ایجاد خواهد کرد. در ضمن پلی پروپیلن به دلیل خاصیت کریستالی در طول فرآیند تولید ظروف، شفافیت خود را از دست می دهد.
در این طرح از روش فرم دادن با ایجاد خلاء است.فاده می شود. در دستگاه ذکر شده، ورق در کوره حرارتی ابتدا تا دمای ۸ درجه سانتی گراد پیش گرم و سپس در گرمکن اصلی به دمای حدود درجه سانتی گراد می رسد. سپس ورق نرم شده وارد بخش قالب گیری شده و تحت خلاء ایجاد شده به فرم قالب در می آید. پس از فرمینگ برش خورده و بسته بندی نهایی ظروف انجام می شود.
در رابطه با خط تولید می توان هر دو سیستم پیوسته یا غیر پیوسته را در نظر گرفت. در سیستم غیر پیوسته ابتدا ورق تولیدی روی قرقره پیچیده و در سالن تولید به طور موقت انبار می شود. آنگاه به ماشین فرم دهی اصلی منتقل می گردد. ولی در سیستم پیوسته فرم گرفته مستقیماً به دستگاه ترموفرمینگ منتقل شده و ظروف تولیدی از آن خارج می شوند.