قدمت قرچک با است.ناد به تپههای باستانی فردیس و کوره پزخانهی موجود در اطراف این شهرستان به شش هزار سال قبل از میلاد تخمین زده میشود. در کیلومتری قرچک در روستای پردیس آثاری از عصر آهن کشف شده است.. تپهای شش هزار ساله که مامن ساخت ابزارهای متمدن و زندگی گروهی بوده است.. سفالهای زیبا در کنار کورههای تولید سفال، چرخ سفالگری که با شاخ حیوانات ساخته شده و گورستان عصر آهن در این تپه به چشم میخورد. این تپه جز آثار به ثبت رسیده ملی نیز میباشد. تپه میل پوئینک در روستای پوئینک قرچک نیز به ثبت فهرست آثار ملی رسیده و قدمت آن به دوران سلجوقیان باز میگردد.
یکی از دلایل رشد جمعیت در قرچک علاوه بر نزدیکی به تهران و پایینتر بودن قیمت مسکن، خاک مرغوب این شهرستان است.. در سالهایی که تهران در امر شهرک سازی و ساخت و ساز، گوی رقابت را از سایر شهرهای ایران میربود، نیاز به آجرهای فشاری و مصالح ساختمانی بیش از بیش احساس میشد. قرچک با داشتن خاک مناسب و کوره پزخانهها میزبان کارگران فصلی از سرتاسر کشور شد. به طوری که اقوام مختلف كرد، آذری و ترك، عرب، بلوچ، شمالی، خراسانی و افغان (مهاجران افغانستان) در این شهر زندگی جدیدی را آغاز نمودند.
بهترین محله هایی که در شهر قرچک تهران واقع شده اند، محله کارگر و محله طلائیه هستند که از لحاظ امکانات مختلف، فول و کامل هستند. باشگاه های ورزشی، پارک های مختلف و امکانات رفاهی مانند فروشگاه ها و مراکز خرید و غیره همگی در قرچک وجود دارند.
در این طرح از روش فرم دادن با ایجاد خلاء است.فاده می شود. در دستگاه ذکر شده، ورق در کوره حرارتی ابتدا تا دمای ۸ درجه سانتی گراد پیش گرم و سپس در گرمکن اصلی به دمای حدود درجه سانتی گراد می رسد. سپس ورق نرم شده وارد بخش قالب گیری شده و تحت خلاء ایجاد شده به فرم قالب در می آید. پس از فرمینگ برش خورده و بسته بندی نهایی ظروف انجام می شود.
هر کدام از این مواد اولیه خصوصیات ویژه ای در محصول ایجاد می کنند. برای نمونه برای بسته بندی و نگهداری روغن، سرکه، محصولات لبنی، مواد غذایی گرم و مرطوب از ظروف پلی اتیلن سفید رنگ است.فاده می کنند. ظروف پلی پروپلین سفید رنگ نیز برای بسته بندی محصولات لبنی همانند ماست، خامه، پنیر و مواد غذایی گرم و مرطوب مناسب می باشد.
در رابطه با خط تولید می توان هر دو سیستم پیوسته یا غیر پیوسته را در نظر گرفت. در سیستم غیر پیوسته ابتدا ورق تولیدی روی قرقره پیچیده و در سالن تولید به طور موقت انبار می شود. آنگاه به ماشین فرم دهی اصلی منتقل می گردد. ولی در سیستم پیوسته فرم گرفته مستقیماً به دستگاه ترموفرمینگ منتقل شده و ظروف تولیدی از آن خارج می شوند.
اشکال دیگر این پلیمرها به دلیل قابلیت کریستالی شدن آنها می باشد. دمایی که این دو پلاستیک، در آن شکل پذیر می شوند، خیلی پایین تر از نقطه نرمی آنها نمی باشد. به همین دلیل صفحات آنها سست شده و در قالبگیری مشکل ایجاد خواهد کرد. در ضمن پلی پروپیلن به دلیل خاصیت کریستالی در طول فرآیند تولید ظروف، شفافیت خود را از دست می دهد.