یکی از امامزادههای بسیار معروف و محبوب در بین شهروندان ورامینی، امامزاده جعفر در بخش پیشوای ورامین است.. این بنا محل دفن امامزاده جعفر الخواری فرزند امام موسیکاظم(ع) و برادر امام علی ابن موسیالرضا(ع) میباشد. بقعه امامزاده جعفر در زمان سلطنت شاه طهماسب صفوی ساخته شد و از زیباترین تزئینات معماری اسلامی برخودار است..
شیشانداز ورامینی از مهمترین و سنتیترین غذاهای ورامین محسوب میشود. این غذا برای صبحانه و عصرانه طبخ میگردد و مردم برای روزهای پرکار از این غذا میل میکردند. این غذای بسیار خوشمزه از موادی شامل پیازداغ فراوان، گردو و تخممرغ تهیه میشود.
یکی دیگر از جاذبههای گردشگری، مراکز خرید ورامین است.. گردشگران در سفرهای خود به خرید کردن علاقه دارند و در سفرهای به سراغ مراکز خرید میروند تا علاوه بر تهیه سوغاتی، یادگاری نیز تهیه کنند. از معروفترین مراکز خرید ورامین میتوان به:پاساژ گل نرگس، خیابان محمدآباد قرچک و میدان امام ورامین اشاره نمود.
معمولا برای لوله های بزرگ بعد از تانک خنک کننده کشنده قرار می گیرد. برخلاف لوله های تک جداره کشنده دارای فک ها متحرک طویل نیست بلکه دارای شکل ساده تر چرخ مانند است. که با توجه با ساختار کنگره ای دیواره خارجی لوله را به سمت جلو هدایت می کند. لازم به ذکر است. که برای لوله های کوچک خود کاروگیتور هم مثل یک کشنده عمل می کند چون لوله را از ابتدا گرفته و به سمت جلو می کشد. سرعت چرخش قالب ها در کاروگیتور بر ساختار و کیفیت محصول تولیدی اثر گذار است..
مندرل یک است.وانه فلزی است. که قابلیت جمع شدگی از یک قطاع را دارد که معمولا از فلزات خاص و مقاوم در برار شوک حرارتی و خش ساخته می شود. در حین تولید، مندرل حرارت دیده و پروفیل مذاب به دور آن پیچیده می شود. قطر و طول مندرل تعیین کننده قطر داخلی و طول لوله می باشد. مندرل ها معمولا در طول است.اندارد متر ساخته می شوند. هرچه تعداد مندرل های مربوط به یک سایز بیشتر باشد، خط از امتیاز بالاتری برخوردار می باشد. مندرل به روی چرخنده های پوشش داده شده با پلی یورتان می چرخد. سرعت چرخش میزان کشیدگی مواد و آرایش یافتگی زنجیرها را حین پیچش به دور مندرل تعیین می کند. همجنین مندرل می بایست دارای یک حرکت محوری نسبت به اکسترودر باشد که این عمل با حرکت مجموعه اکسترودر بر یک ریل تامین می گردد. لازم است. که سطح مندرل در مقابل خوردگی و خش مقاوم باشد. از آنجا که کیفیت سطح مندرل به سطح داخلی لوله منتقل می شود الزم است. که زبری نسبی سطح مندرل حداقل باشد. افزایش زبری باعث افزایش ضریب اصطکاک، افزایش افت فشار سیال، ته نشینی مواد جامد همراه و در نهایت انسداد مسیر حرکت می شود. بنابراین تعداد، جنس و کیفیت سطح مندرل ها معیارهای امتیاز آور یک خط در نظر گرفته می شود.
برای اینکه اتصال جداره خارجی و داخلی به نحو مناسبی صورت پذیرد، نباید اختلاف دمای شدیدی بین آنها وجود داشته باشد بنابراین دمای مندرل خنک کننده (mandrel cooling) که تعیین کننده دمای جداره داخلی لوله است. و دمای قطعات قالب ها باید به گونه ای تنظیم شود که اختالف شدیدی به وجود نیاید.
داشتن سیستم خوراک دهنده گراویمتری روی خط موجب تولید یک پروفیل یکنواخت خواهد شد. شکل پروفیل تولید شده نیز به طور مستقیم بر مقاومت حلقوی لوله نهایی تاثیر گذار می باشد. یکی از مهمترین معیارهای کنترلی در این مرحله دمای نهایی پروفیل است. که اگر خیلی پایین باشد باعث عدم جوش خوردگی مناسب می شود و اگر دما بالا باشد لوله هنگام پیچیدن شکل خود را از دست داده و دو جداره بر روی هم می خوابد. از آنجاییکه تولید لوله دو جداره وابسته به تولید این پروفیل می باشد هرگونه نقصی که در هنگام تولید به وجود بیاید مستقیماً وارد لوله دو جداره خواهد شد. ظرفیت اکسترودر تولید پروفیل باید در تناسب با سرعت تولید لوله دو جداره باشد.
این تکنولوژی یکی از ساده ترین روش های تولید لوله های دوجداره می باشد که در آن لوله دو جداره می تواند به صورت پیوسته تولید گردد. در این روش ابتدا یک پروفیل با سطح مقطع مشخص (معمولا دایره یا بیضی) تهیه شده، سپس به دور یک مندرل سرد پیچیده می شود. هنگام پیچش از یک نوار مذاب جوش که در محل تولید می شود برای اتصال است.فاده می شود.