در میانههای پیست دیزین تهران، در ارتفاع ۸ متری رستوران شاله قرار دارد که یکی از بکرترین مناظر ارتفاعات دیزین را هنگام صرف غذا در مقابل چشمانتان به نمایش میگذارد. این رستوران درواقع بخشی از هتل ستاره شاله دیزین است. که انواع خدمات را برای گردشگران در نظر گرفته است..
برای رسیدن به پیست اسکی دیزین، دوراه در دسترس است.. یک راه، از سمت جاده چالوس است. که به ساکنان است.ان البرز نزدیکتر است.. راه دوم، مسیر شمیرانات و شمشک است. که به ساکنین است.ان تهران نزدیکتر است.. اگر راه اول را برای رسیدن به پیست انتخاب کردهاید، در جاده چالوس، بعد از عبور از هتل گچسر، حواستان به تابلوهای خروجی باشد. بعد از این هتل و در ۸ کیلومتری میان کرج، باید وارد خروجی ولایت رود (جاده دیزین) شوید. بعد از اینکه این مسیر را چند کیلومتر ادامه دادید، به پیست دیزین میرسید.
رستوران چمن دیزین در ارتفاع ,۵ متری و شمال پیست قرار دارد. موقعیت قرارگیری این رستوران بهگونهای است. که اغلب پیستهای مجموعه را با آن شناسایی و آدرسدهی میکنند. این رستوران علاوه بر منوی غذا، منوی کافه نیز دارد. ورزشکاران و گردشگران پس از تفریح میتوانند لذت نوشیدن قهوهای گرم و تلخ را در فضای سرد دهکده تجربه کنند. این رستوران با چشمانداز بینظیر از ارتفاعات البرز و معماری خاص دایرهای شکل و شیشهای خود شناخته میشود.
پیش از آنکه به گرانول کربنات بپردازیم ابتدا باید معنای گرانول را بدانیم، خیلی از افراد این تصور را دارند که که گرانول در واقع نوع خاصی از پلیمر است.، اما باید بگویم که کاملا در اشتباه هستید، گرانول در واقع ماده پلیمری با ویژگی های خاص نمی باشد.
کیفیت مستربچ کربنات کلسیم به نوع پودر کربنات ، واکس مورد است.فاده ، و افزودنی های کمک فرآیندی مرتبط است.. از جمله مواردی که در هنگام تولید بر کیفیت این محصول تاثیر میگذارد اختلاط خوب و مناسب مذاب مواد اولیه ذکر شده با یکدیگر است. .
کامپاند کربنات کلسیم، ترکیب مواد و کربنات کلسیم (پودر معدنی ) که به صورت سفید رنگ با مواد اختلاط می شود و محصول نهایی را ارزان سازی میکند ، از نظر هزینه خیلی ارزانتر از مواد اولیه اصلی می باشد و اضافه کردن این مواد به محصول باعث کاهش قیمت می شود که با توجه به محصول مورد نظر درصد مصرف قابل تغییر می باشد حدوداٌ از % تا % قابل است.فاده می باشد .
برای تمام مزایایی که پلاستیک ها در جامعه مدرن به ما عرضه می کنند، هزینه آن بالا می رود و مطالعات نشان داده اند که مصرف کنندگان و صاحبان مارک ها به طور فزاینده ای با پایداری بسته بندی خود مواجه هستند. مطالعات نشان می دهند که با است.فاده از یک
اما مستربچ های پرکننده به نوعی برای مواد محصولات یکبار مصرفی که مرغوبیت آن ارتباط مستقیمی با سلامتی انسان ندارد مورد است.فاده قرار می گیرد و هزینه های اولیه را برای تولیدکننده و در نهایت مصرف کننده کاهش می دهد. در تولید محصولاتی مانند سفره یکبار مصرف یا کیسه زباله بشدت ار مستربچ پر کننده بهره گرفته می شود