فروش خط توليد ورق ژئوممبران پلي اتيلن در ورامین

Polyethylene geomembrane sheet production line-1
Polyethylene geomembrane sheet production line-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


یکی از امامزاده‌های بسیار معروف و محبوب در بین شهروندان ورامینی، امامزاده جعفر در بخش پیشوای ورامین است.. این بنا محل دفن امام‌زاده جعفر الخواری فرزند امام موسی‌کاظم(ع) و برادر امام علی ابن موسی‌الرضا(ع) می‌باشد. بقعه‌ امامزاده جعفر در زمان سلطنت شاه طهماسب صفوی ساخته شد و از زیباترین تزئینات معماری اسلامی برخودار است..

برج علاءالدوله یا برج آرامگاه علاءالدین به سیدفخرالدین حسن علاءالدوله (سلطان علاءالدین خوارزم شاه) تعلق دارد که گفته می‌شود در منطقه نفوذ زیادی داشته‌ است. و بر این منطقه حکومت می‌کرد. این برج تاریخی در سال ۵ هجری شمسی احداث شده است.. طراحی این برج ترکیبی از معماری زمان مغول، دوره آق قویوتلو و قره قزیونلو است.. این برج با ارتفاع حدود متر، در نزدیکی شمال مسجد جامع ورامین قرار دارد و از دو قسمت اصلی تشکیل شده است..  قسمت اول با بدنه‌ای مدور به ارتفاع متر که بخش اصلی بنا را تشکیل می‌دهد و قسمت دوم که شامل گنبدی مخروطی شکل و بزرگ به ارتفاع ۵ متر است. و روی قسمت اول قرار دارد. کتیبه‌ای در محل اتصال بخش است.وانه‌ای و بخش مخروطی برج وجود داشت که متاسفانه بخشی از آن از بین رفته است. و قابل خواندن نیست. این کتیبه مربوط به اواخر قرن هفت هجری است.. برج علاءالدوله به گورهای سلطنتی شباهت دارد و جز بناهای مذهبی شمرده نمی‌شود. اجساد در این بناها در سرداب نگهداری می‌شدند. مردم ورامین این برج را متعلق به رهگذری می‌دانند که در اوایل قرن حاضر بعد از فوت در این محل دفن شده است..  

بقعهٔ امام‌زاده یحیی در جنوب شرقی ورامین در محلهٔ کهنه گل قرار گرفته‌است. تاریخ بنای بقعه، سال هجری قمری است.. مقبره گنبد بزرگ آجری دارد و در بدنه‌اش هشت دریچهٔ مشبک ساخته شده‌است. صحن بنا به شکل برج، چهار کنج طاق‌نما دارد. در قسمت پایین دیوارهٔ صحن، گچ‌بری‌هایی وجود دارد و در پایین آن‌ها نیز کاشی‌های بزرگ و زیبایی با جلای فلزی به کار رفته‌است.


ژئوممبران‌ها در این فرآیند در رول‌هایی به عرض /۵ تا متر تولید می‌شوند. رول‌های باریک ژئوممبران برای اتصال به یکدیگر و تولید ژئوممبران‌های عریض به کارخانه‌های دیگری انتقال می‌یابند. این ورقه‌ها را می‌توان به هر شکل که مورد نیاز است. طراحی کرده تولید نمود و محدودیت اندازه آنها صرفاً تابع شرایط حمل و نقل می‌باشد. ورقه‌ها پس از تولید بسته بندی شده و برای نصب به محل پروژه انتقال می‌یابند.

در تولید ژئوممبران ها در کارخانه‌ها در اکثر مواقع از یکی از فرآیندهای روزن‌رانی یا اکستروژن (Extrusion) و غلتک‌زنی و پخش اندود (Spread coating) است.فاده می‌گردد. فرآیند روزن‌رانی روشی است. که در آن پلیمر مذاب به صورت ورقه‌های غیر مسلح خارج می‌شود و بلافاصله پس از خروج، هنگامی که ورقه ژئوممبران هنوز گرم است.، از طریق غلتک‌زنی به یک لایه الیافی متصل و یکپارچه تبدیل می‌گردد. در روش غلتک‌زنی که دومین روش متداول در تولید ژئوممبران است. با عبور یک لایه پلیمری داغ از بین غلتک های گرم، ورق ژئوممبران تولید می‌شود.

البته در تولید ژئوممبران عریض، علاوه بر کیفیت مواد اولیه، نورد ورق بسیار مهم است.. اگر دستگاه‌های نورد و تولید ژئوممبران کیفیت مناسبی نداشته باشند و اصول مربوطه رعایت نشود، ورقه‌های عریض تولید شده از کیفیت مناسبی برخوردار نخواهند بود. در این صورت ضخامت ورق‌ها در راستای عرض یکسان نبوده و متغیر می‌باشد.



( فروش ) های دیگر