رستوران لاله صحرا یکی از معروفترین رستورانهای رودهن است. و در واقع شهرت آن بهدلیل مشتری مداری مطلوب، ارائه خدمات سرویس دهی مناسب و هم چنین سرو غذاهای ایرانی باکیفیت و لذیذ است.. دکوراسیون داخلی رستوران هم از محیطی شیک و دوست داشتنی با تزئینات زیبا و دیوارهایی مملو از نقش و نگار برخوردار است.. منوی غذایی رستوران هم شامل انواع غذاهای کبابی، چلوکبابها، جوجه کبابها، ماهی، زرشک پلو، باقالی پلو و غذاهای خورشتی است..
پل نمیر یادگار دوران صفویه در شهر رودهن است.. این پل که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده، از جاذبههای تاریخی رودهن محسوب میشود. قدمت این پل به قرن سوم و چهارم هجری بر میگردد و رودخانهی فصلی رودهن از آن گذر میکند. در سالیان دور برای رفتن از تهران به فیروزکوه از روی این پل عبور میکردند. این پل با نامهای پل زنجیر یا پل فیروزکوه نیز خوانده میشود.
پل نمیر یادگار دوران صفویه در شهر رودهن است.. این پل که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده، از جاذبههای تاریخی رودهن محسوب میشود. قدمت این پل به قرن سوم و چهارم هجری بر میگردد و رودخانهی فصلی رودهن از آن گذر میکند. در سالیان دور برای رفتن از تهران به فیروزکوه از روی این پل عبور میکردند. این پل با نامهای پل زنجیر یا پل فیروزکوه نیز خوانده میشود.
اشکال دیگر این پلیمرها به دلیل قابلیت کریستالی شدن آنها می باشد. دمایی که این دو پلاستیک، در آن شکل پذیر می شوند، خیلی پایین تر از نقطه نرمی آنها نمی باشد. به همین دلیل صفحات آنها سست شده و در قالبگیری مشکل ایجاد خواهد کرد. در ضمن پلی پروپیلن به دلیل خاصیت کریستالی در طول فرآیند تولید ظروف، شفافیت خود را از دست می دهد.
هر کدام از این مواد اولیه خصوصیات ویژه ای در محصول ایجاد می کنند. برای نمونه برای بسته بندی و نگهداری روغن، سرکه، محصولات لبنی، مواد غذایی گرم و مرطوب از ظروف پلی اتیلن سفید رنگ است.فاده می کنند. ظروف پلی پروپلین سفید رنگ نیز برای بسته بندی محصولات لبنی همانند ماست، خامه، پنیر و مواد غذایی گرم و مرطوب مناسب می باشد.
در رابطه با خط تولید می توان هر دو سیستم پیوسته یا غیر پیوسته را در نظر گرفت. در سیستم غیر پیوسته ابتدا ورق تولیدی روی قرقره پیچیده و در سالن تولید به طور موقت انبار می شود. آنگاه به ماشین فرم دهی اصلی منتقل می گردد. ولی در سیستم پیوسته فرم گرفته مستقیماً به دستگاه ترموفرمینگ منتقل شده و ظروف تولیدی از آن خارج می شوند.
در این طرح از روش فرم دادن با ایجاد خلاء است.فاده می شود. در دستگاه ذکر شده، ورق در کوره حرارتی ابتدا تا دمای ۸ درجه سانتی گراد پیش گرم و سپس در گرمکن اصلی به دمای حدود درجه سانتی گراد می رسد. سپس ورق نرم شده وارد بخش قالب گیری شده و تحت خلاء ایجاد شده به فرم قالب در می آید. پس از فرمینگ برش خورده و بسته بندی نهایی ظروف انجام می شود.