جمعیت خالص افزودهشده به تهران در دهههای گذشته، بیش از پنج میلیون نفر است.، که پیامدهای اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی گستردهای داشتهاست. براساس شش دوره سرشماری انجام شده، جمعیت تهران از سالهای ۵ تا ۸۵ حدود پنج برابر شدهاست و این رشد در شهرهای اطراف، بیشتر از شهر تهران بودهاست؛ در کل، رشد شهر تهران طی دهههای اخیر در حال کاهش بوده و بیشتر بر جمعیت پیرامون آن افزوده شدهاست.
پس از انقلاب ۵، طرح جامع تهران تنها برای ۸ سال بهطور مستقیم مبنای کنترل و هدایت توسعهٔ پایتخت ایران بود و در دهههای گذشته، تغییرات کالبدی و توسعهٔ کلانشهر تهران بیشتر بر مبنای مجموعهای از ضوابط و بخشنامهها صورت گرفتهاست.
شهرداری تهران با چالشهایی نیز مواجهه است. از آن جمله در زمینه رفع مشکلهای شهری اعم از ترافیکی و زیستمحیطی و نیز فساد در بخشهایی از این نهاد شهری موضوعهاییست که کم و بیش مورد توجه رسانهها و افکار عمومی قرار گرفتهاست.
تجهیزات فرایند فشار بالا در صنایع غذایی در ارتباط با تجهیزات فرایند فشار بالا در صنایع غذایی باید گفت که ، به طور معمول یک سیستم فشار بالا حاوی چهار جزء اصلی است.: مخزن فشار مایع تحت فشار تشدید کننده پمپ به عنوان یک روش جایگزین، می توان از مخزن فشار به جای تشدید کننده نیز است.فاده کرد.
شرکت زیست فرآیند صنعت صبا شماره تماس - شماره نمابر معرفی شرکت شرکت زیست فرایند صنعت صبا، شرکتی دانش بنیان و پیشگام در تولید تجهیزات، توسعه سویه و فرایندهای زیستی است. که در سال توسط اساتید زیست فناوری صنعتی تاسیس و فعالیت خود را آغاز نموده است..
فرآیند جذب سطحی Adsorption - تجهیزات هوا و گازهای صنعتی انواع مواد جاذب در فرآیندهای جذب سطحی Desiccant فرآیند جذب سطحی Adsorption واژه جذب سطحی در سال ۸۸ میلادی توسط هاینریش کایسر، فیزیکدان آلمانی ابداع شد. جذب سطحی به معنای جذب فیزیکی مولکول ها، اتم ها و یون ها از فاز گاز یا مایع توسط سطح جاذب جامد می باشد.
صنایع نفت و گاز بازرگانی و تجهیز صنایع مورد نیاز کشور ارائۀ خدمات مشاوره در زمینۀ انتخاب بهترین محصول برای خرید با توجه به نیاز مشتری تأمین تجهیزات و ماشین آلات دسته دوم و بازسازی شده تست محصول توسط شرکت های بازرسی معتبر بین المللی در مبدأ امکان تأمین شرایط بازدید و بازرسی محصول توسط مشتری و آموزش در مبدأ تأمین تجهیز در کوتاهترین زمان ممکن
انواع برگ های چای در عرف صنعت چای: پکو فلوری (Pekoe-Fleuri):جوانه انتهایی که نمو طولی شاخه را تعیین می کند ، برگی است. که کاملا باز نشده و پوشیده از کرک های سفید است. و بهترین چای از این جوانه انتهایی تهیه می شود در مخلوط چای خشک هر اندازه تعداد این جوانه ها زیاد تر باشد چای مرغوب تر خواهد شد این نوع چای به چای پر سفید نیز مربوط است..