کوه لار در همسایگی خاوری این دشت، بخشی از ارتفاعات البرز مرکزی است.. رشته شمالی پس از تشکیل گردنه کهو (سفیدآب) در شمال قریه گرمابدر از توابع رودبار قصران به دو رشته شمال غربی و جنوب شرقی منشعب میشود که بخش شمال غربی آن با تشکیل قلل تخت خرس و سه سنگ، در جهت غرب امتداد مییابد و قله عظیم دماوند را پدیدمیآورد. بخش جنوب شرقی آن نیز پس از امتداد در دشت لار، قلل معروف هفتسران را به وجود میآورد. بخش جنوبی این کوهها که همان خط الرأس اصلی است.، در جنوب دشت لار امتداد دارد و پس از تشکیل قلل مهرچال، آتشکده، ریزان، سیاه چال و ماز در جهت شمال شرقی به کوههای خنسک و شادکوه متصل میشود.
دامنه کوه دماوند در ارتفاع تا ۵ متری کاملا پوشیده از شقایق است.. این شقایق منحصربهفرد در دنیا شناخته شده و با نام شقایق لار و رینه در کتابهای معتبر گیاهشناسی جهان به ثبت رسیده است.. همچنین این منطقه از لحاظ مرتع و چراگاه بسیار غنی است.؛ حتی در ارتفاعات بلند دماوند نیز (زیر چهار هزار متر) از این بابت فقر چندانی وجود ندارد؛ ولی متاسفانه چرای بیش از حد دامها، معدن کاوی و جادهکشی این شکوه بینظیر را در معرض آسیبهای جدی قرار داده است.. ارتفاع تا ۵ متری دامنهی این کوه است.وار در فصل بهار با فرشی از شقایق پوشیده میشود که متاسفانه این دشت نیز در معرض خطر جدی زبالههای تولیدی توسط بازدیدکنندگان است..
برخی دیگر از گونههای گیاهای دماوند عبارتاند از: کاج آلپ، اسپرس کوهی نیمه کروی، گون، یاسمن صخرهای، ازمکی کوهسری، پیربهار دنایی، شبدر شاه بلوطی، ترشک کوهسری، دغدغک البرزی، پلاخور بوتهای، گالش انگور، تیره گل، نسترن وحشی، قفقازی، رز گردآلود، گز، علف بره، چمن آراراتی، چمن گندمی آسیای مرکزی، جاروی علفی بامی، علف قرمز، جو چمنزار، ملیکای بی زبانک، علف صورتی، چاودار هراتی، شبه یولاف شکننده، ریش سنبل، خشخاش طناز، شکرتیغال و شکرتیغال مشهدی، چون جاشیر، سریش و در جاهای مرطوب زبان طلا، پیرسنبل، قدومه پرشاخه، جعفری فرنگی معطر، بادرنجبویه دنایی، خاکشیر تلخ کوتوله، گل بی مرگ طلایی، پنجه برگ نقره گون، آزاد بری، پنجه برگ همدانی، دنایی، سنبله ارغوانی و مینای پرکپه برگ نقرهای.
این خط یکی از خطوط پرسود و پربازده در صنایع غذایی است. که برای راه اندازی بیشتر خطوط صنایع غذایی از راه اندازی و ایجاد خط تولید، فراوری و بسته بندی سبزی و پیاز سرخ شده، خط تولید و بسته بندی میوه و سبزیجات خشک گرفته تا خط تولید رب گوجه فرنگی نیاز است.. چرا که اولین و مهمترین مرحله در خطوط تولید و فرآروی صنایع غذایی همان مرحله شستشو است.. مجموعه ماشینآلات مربوط به
از پرکاربردترین تجهیزات آشپزخانههای صنعتی و کارخانههای تولید مواد غذایی است.. برای انجام تمام کارهایی که در آشپزخانه انجام میشود، از خرد کردن و قطعه قطعه کردن گوشت و سبزی گرفته تا آشپزی کردن از میز کار است.فاده میشود. هدف از است.فاده از میز کار، بالا بردن سرعت و دقت و نیز تمرکز افراد است.. جنس میز کار از است.یل بوده و به همین دلیل مقاومت بسیار بالایی در زنگ زدن، نفوذ آلودگی و چربی به داخل آن و ترک خوردن در هنگام است.فاده از چاقو دارد.
تجهیزات و ماشین آلات سرخ کن سبزیجات از فولاد ضد زنگ ساخته شدهاند تا بتواند در برابر درجه حرارت بالا مقاومت کنند. نحوه عملکرد دستگاه صنعتی سرخ کن سبزیجات همانند فرآیند ساده سرخ کردن سبزی در منزل است.. این دستگاهها دارای یک مخزن بزرگ هستند که روغن مخصوص سرخ کردن سبزی داخل آن ریخته میشود. سبزیها پس از خرد شدن، وارد دستگاه سرخ کن سبزیجات میشوند و در اثر حرارت شعله و چرخش پیوسته، فرآیند سرخ کردن انجام میشود. به دلیل اینکه این تجهیزات صنعتی هستند زمان سرخ کردن سبزی بسیار کوتاه است. و طعم و کیفیت اصلی سبزیها نیز حفظ میشود.
همان طور که در ابتدای مقاله ذکر شد، در بسیاری از صنایع تولیدی نحوه بسته بندی کردن محصولات اهمیت زیادی دارد. این موضوع در صنایعی که مرتبط با تولید مواد غذایی است.، اهمیت بیشتری به آن داده می شود. بنابراین در صورتی که یک کسب و کار کوچک و خانگی دارید، می توانید با خرید دستگاه پرس اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک پلاستیک انواع محصولات خانگی که قصد فروش آن ها را دارید، با است.فاده از این دستگاه بسته بندی کنید. با بسته بندی صحیح مواد غذایی می توان مدت زمان ماندگاری آن ها را افزایش داد. با این روش مواد غذایی مختلف مانند نان و شیرینی های خانگی، حبوبات فله، بسته های قند و شکر فله ای، ادویه ها و شکلات و قهوه و در معرض هوای آزاد قرار نمی گیرند.
تجهیزات و ماشینآلات خط تولید شستشوی میوه و سبزی تازه، همه از جنس است.یل است.نلس بوده و مقاوم در برابر خوردگی و زنگزدگی میباشند. تمام قسمتهایی که مسیر جریان آب به داخل سیستم شستشو را فراهم میکنند از لولههای پلیمری مقاوم ساخته شدهاند. در قسمت های بعدی درباره ویژگیهای سایر تجهیزات مرتبط با این حوزه صحبت میکنیم.