مشاوره و اجرا خط چاپ بر روي ورق و پليت در شرق تهران

Printing line on sheet and plate-1
Printing line on sheet and plate-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


بسیاری از تهرانی ها بر این باور هستند سکونت مدرن در شرق تهران به سال و زبانی که ارباب هرمز تهرانپارس را خریداری کرد باز می گردد. با این وجود تحقیقات صورت گرفته در عرصه شهرنشینی تهران نشان می دهد اولین نشانه از شهرنشینی مدرن در شرق تهران به زمان ناصرالدین شاه قاجار باز می‌گردد. در دوران پادشاهی قاجاریه بخش عمده‌ای از شرق تهران به کشاورزی و باغداری اختصاص داشت که در آن خانه های ویلایی برای گذراندن آخر هفته و تعطیلات احداث شده بودند.

میرزا علی‌نقی‌خان حکیم‌ الممالک را بسیاری تاسیس کننده محله حکیمیه عنوان می کنند. پس از اینکه حکومت ناصرالدین شاه به اتمام رسید علینقی خان دهکده های موجود در این منطقه را خریداری کرد و با است.فاده از اسم خود آن را نامگذاری کرد. این محله که امروزه بیشتر به عنوان میزبان دانشگاه‌های متعدد شناخته می شود خانه های سازمانی متعددی را نیز در خود جای داده و یکی از محله های اصلی شرق تهران به حساب می آید. ساختار مدرن و جدید حکیمیه از سال ۵ آغاز شد ولی دهه هفتاد را می توان به عنوان نقطه عطفی برای این محله در نظر گرفت.

یکی از مشهورترین، محبوب ترین و مهم ترین جاذبه های گردشگری که در محله های شرق تهران قرار دارد، بوستان جنگلی سرخه حصار می باشد. در واقع محله های شرق تهران با داشتن بوستان سرخه حصار اهمیت این منطقه را دو چندان کرده اند. جمله سایر جاذبه های گردشگری موجود در این منطقه می توان به پیست دوچرخه سواری سرخه حصار، دهکده تفریحی نرسی، پارک و بوستان اوستا، مقبره الشهدا واقع در نیروی هوایی سپاه، بوستان منوچهری، پارک خیام، مسیل جاجرود، بوستان آفتاب، بوستان ارشاد، بوستان ارغوان، پارک جنگلی ترنج، پارک ملی خجیر، بوستان بهاران، مجموعه تفریحی زنبق، مجموعه تفریحی نرگس، موزه برق، موزه تاریخی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تماشاخانه قصر یاس، اشاره کرد. 


پیدایش فتوگراور به شکلی که امروزه شناخته شده است. به سال های ۵ بر می گردد که از تکنیک عکاسی در روش گراور است.فاده شد و چاپ فتوگراور در شکل اولیه آن با است.فاده از پلیت های مسی تخت صورت می گرفت، که اقتصادی بود تا این که به ابتکار کارل کلانیش (Karl Klietscb) سیلندر گراور جایگزین پلیت های تخت شد چاپ گود، ابتدا اقتصادی نبود، تصویر سازی در این روش به وسیله عکاسی بر روی مواد سبک و حساس به نور انجام می شد، سپس تصویر مورد نظر بر روی سطح صاف و نرم پلیت مسی و یا سیلندر منتقل می شد و با اسید کاری بر روی آن به شکل گود در می آمد.

صمغ زدن نیز به منظور حفاظت و جلوگیری از اکسید شدن سطح غير تصوير پلیت انجام می شود. برای این کار مقداری صمغ را روی پلیت یا اسفنج به صورت یکنواخت مالیده و سپس با یک پارچه خشک و تمیز سطح پلیت را خشک می نمائیم اگر صمغ کیفیت و غلظت کافی را داشته باشد روی سطح غیر تصویر تأثیر لازم را گذاشته و دقیقا تا مرز بین سطح تصویر و غیر تصویر به صورت یکنواخت پخش می گردد. توجه داشته باشید که در صورتی که می خواهید پلیت را بسوزانید پخش می گردد.

ضمنا دستگاه چاپ ورق حلب مانند دستگاه های افست چاپ ورق کاغذ است. وتفاوت آن حرکت ورق فلزی به صورت مستقیم است. وسیلندر ها روی آن می چرخد و مانند کاغذ به دور سیلندر ها نمی چرخند و همچنین تفاوت دیگر چاپ فلز با کاغذ و مقوا حرارت دادن فلز ضمن عبور از کوره های مخصوص جهت پخت لاک و مرکب می باشد.



( مشاوره و اجرا ) های دیگر