فروش خط چاپ بر روي ورق و پليت در شهرک صنعتی چهاردانگه

Printing line on sheet and plate-1
Printing line on sheet and plate-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


چهاردانگه بیشتر بخش هاییش که نمایشگاه و فروشگاه ها هستند خیلیی پررفت و آمد هست و بخش های صنعتیش بیشتر کسانی در رفت و امد هستن که در این صنایع مشغول به کار هستن، اما به واقع این بخش از شهر میدونم مشاغل خیلی زیادی رو پوشش داده و از نظر اهمیت در اشتغال خیلی بخش مهمیه

چهاردانگه شهری با حدود ۵ هزار نفر جمعیت در جنوب غربی شهر تهران بزرگراه آیت الله سعیدی واقع شده است..این شهر دارای قدمت بالایی بوده و خود شامل دو شهرک صنعتی برگ می باشد. وجود این دو شهرک صنعتی در جوار شهر چهاردانگه موجب شده که این شهر از نظر تولیدی یکی از قطب های است.ان تهران به شمار آید. وجود شرکت های بزرگی از جمله؛ ایران خودرو دیزل، سدید، کیان تایر، لوله سازی، سینجرگاز،یاران و &#; خود مؤید این موضوع می باشد.

برای مثال تصور کنید که برای تهیه کابینت لازم بود که چوب لازم را از شرکتی در شهر دیگر تهیه کرده و یراق آلات با کیفیت نیز از طریق شرکتی جداگانه در شهر دیگر تأمین شود. تنها هزینه حمل و نقل و زمان لازم صرف شده برای تأمین آن‌ها باعث می شد که تولیدکننده متحمل زیان شده و قیمت نهایی محصول را افزایش دهد.


یکی از مراحل بسیار مهم در تولید قوطی های فلزی مرحله لاک زنی می باشد. لاک به طور معمول در داخل کشور تهیه می شود و نیاز چندانی به واردات آن نمی باشد. لاک زدن به این منظور انجام می شود که یک پوشش روی بدنه داخلی قوطی فلزی ایجاد می شود تا از فاسد شدن محتوای داخل قوطی جلوگیری شود. در مرحله لاک زنی بدنه داخلی قوطی را با لاک می پوشانند که بسته به نوع نیاز تعداد دفعات لاک زنی متفاوت می باشد. برای مثال برای بسته بندی مواد صنعتی معمولا بدنه داخلی را یک بار لاک می زنند. این در حالی است. که برای قوطی های حاوی مواد غذایی، بدنه داخلی را حتی دو بار هم لاک می زنند و این امر به این دلیل می باشد که اگر تنها یک نقطه کوچک از بدنه داخلی با لاک پوشانده نشده باشد، قوطی فلزی از همان یک نقطه دچار اکسیداسیون می شود و در نهایت منجر به فاسد شدن مواد غذایی می گردد.

ترکیب رنگ چاپ شده پس از گذر از کوره اندکی تغییر پیدا می کنند که در این موضع مرکب های ایرانی رفتار خوبی از خود نشان داده و تغییر چندانی نمی کنند. مرکب خارجی نسبت به مرکب ایرانی گران تر است. اما در بیشتر چاپخانه ها از مرکب ایرانی است.فاده می شود که البته این مرکب جوابگوی نیاز موجود هست.

پس از ظهور زینکها آنها را به وسیله صمغ عربی می پوشانند تا سطح آن دچار خراش نشود مسلما هنگام چاپ پزتیو بودن یــا نگاتیو بودن زینکها تاثیری نداشــته و پروســه چاپ درهــر دومورد یکســان است. وتنها تفاوت آنها هنگام لیتوگرافی نوع فیلم های انتخابی ست. میــزان دریافت مرکب براســاس طــرح موجود مسئله ایســت که باید درعملیات قبل از چاپ به آن توجه و آن را مشخص نمود.



( فروش ) های دیگر