شیشانداز ورامینی از مهمترین و سنتیترین غذاهای ورامین محسوب میشود. این غذا برای صبحانه و عصرانه طبخ میگردد و مردم برای روزهای پرکار از این غذا میل میکردند. این غذای بسیار خوشمزه از موادی شامل پیازداغ فراوان، گردو و تخممرغ تهیه میشود.
مسجد جامع ورامین از قدیمیترین بناهای تاریخی این شهر به شمار میرود که قدمت آن به دوران ایلخانی میرسد. در زمان سلطان محمد خدابنده، احداث این مسجد جامع آغاز میشود و در زمان حکومت ابوسعید بهادر، پسر او به پایان میرسد. اوج هنر معماری دوران ایلخانی در این مسجد به وضوح دیده میشود و به همین علت از مساجد شاخص ایران است.. این مسجد بنایی مستطیل شکل دارد و از جمله مساجد چهار ایوانی ایران است.. ورودی مسجد در ضلع شمالی قرار دارد و از طریق ایوانهای شرقی و غربی، به ضلع جنوبی مسجد راه مییابد که نمازخانه در آن واقع شده است.. هنر آجرکاری، کاشیکاری، گچبری و سوزنکاری محراب این بنا از زیباترین نمونههای هنر معماری بعد از اسلام در ایران است.. کتیبههای سوره جمعه در متن و در حاشیه، کتیبههای کوفی از جمله کتیبههای تاریخی و باارزش این بنا محسوب میشود که دارای انواع طرحهای اسلیمی و خطهای عربی، کوفی و فارسی است.. از این مسجد با نام مسجد جمعه ورامین نیز یاد میکنند. این اثر تاریخی که در زمان شاهرخ تیموری مرمت و بازسازی شده است. در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است..
یکی دیگر از غذاهای سنتی و پرطرفدار شهرستان ورامین، اشکنه ورامینی است.. این غذای سنتی توسط مردم محلی برای روزهای سرد زمستان تهیه میشود. اشکنه ورامینی از مواد اصلی شامل پیاز، گوجه، سیبزمینی، شنبلیله و تخممرغ است.فاده میگردد.
برای مثال برای نمک زدایی میلیارد گالن آب به صورت روزانه، نیازمند حداقل میلیون کیلووات ساعت انرژی است. و برای تامین این میزان انرژی حداقل . میلیون گالن بنزین (هر گالن بنزین حدودا کیلو وات ساعت انرژی میتواند تولید کند) نیاز است.. در حال حاضر اسمز معکوس یکی از روشهای نمک زدایی است. که مورد توجه بسیاری قرار گرفته است..
لازم به ذکر است. اگر تی دی اس آب پایین باشد و یا آب لوله کشی شهری را بخواهیم تصفیه کنیم می توان از دستگاه نیمه صنعتی است.فاده کرد که قیمت های به مراتب پایین تری دارد .به عنوان مثال دستگاه نیمه صنعتی لیتر در شبانه روز حدود میلیون تومان قیمت دارد.
الف: اهدافی که در بحث تصفیه آب صنعتی مد نظرمان است.، باید برابر با نرم افزار طراحی گردد. مخازن شنی و کربنی می بایستی از نوع اف آر پی و یا از رنگ های اپوکسی با پوشش های دریایی پلی یورتان کتینگ شوند تا دستگاه کمترین مشکل خوردگی را داشته باشد.
طراحی دوبار گذر در شیرین سازی آب دریا معمولاً زمانی مورد است.فاده قرار می گیرد که شوری آب دریا نسبتاً بالا باشد.(بالاتر از ۵ میلیگرم در لیتر) یا الزامات کیفی آب شیرین سختگیرانه باشد. به عنوان مثال، اگر آب دریا با شوری بالا/دمای بالا(مانند آب خلیج فارس) در ترکیب با ممبرانهای دریایی است.فاده شود، ممکن است. که طراحی تک مرحله ای نتواند محصول مناسبی را برای است.فاده به عنوان آب آشامیدنی فراهم کنند. در این حالت، طراحی دو بار گذر می تواند که چیدمان کارآمد و مقرون به صرفه تری برای تولید آب آشامیدنی باشد. امروزه واحدهای شیرین سازی RO با دو یا چند بار گذر به طور گسترده برای تولید آب صنعتی با خلوص بالا مورد است.فاده قرار می گیرند.
پاکت های غشایی توسط جداکننده خوراک(spacer) جدا می شوند که کانالهای خوراک را تشکیل داده و انتقال جریان خوراک کنسانتره را در طول عناصر غشایی تسهیل می کند. در برخی از ممبرانهای RO فاصله بیشتری بین پاکتها ( ۸/ میلیمتر) وجود دارد. هر چه کانال تغذیه بین پاکت ها گسترده تر باشد، قبل از اینکه غشاها به شستشو نیاز داشته باشند، رسوبات بیشتری جمع می شود. عناصر RO با جداکننده های ضخیم تر معمولا برای آبهای شور با پتانسیل رسوب گذاری بالا و سیستمهای فیلتراسیون با پیش تصفیه محدودتر، ترجیح داده می شوند.