در مورد وجه تسمیه ناران چنین میتوان گفت که در باور بومیان شهر لواسان، در ادوار باستان دو آتشکده زرتشتی در این محل قرار داشته است. که عدهای از سادات هاشمی پس از مهاجرت و فرار به لواسان در دوره ظلم و ستم خلفای جور عباسی و دعوت مردم این دیار به دین اسلام و مذهب تشیع نام این محل را به لفظ عربی که زبان مادریشان بوده ناران به معنای دو آتش یا دو آتشگاه نهادهاند.
رستوران ارگ شرقی از دیگر رستورانهای لواسان است. که طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.. از ویژگیهای این رستوران میتوان به منوی منحصربهفردش با انواع غذاهای انگلیسی، ایتالیایی و ایرانی، همراه با محیطی دنج، موسیقی زنده و اینترنت رایگان اشاره کرد.
مسیر دسترسی لواسان به دلیل نزدیکی به تهران، در روزهای آخر هفته بسیار شلوغ میگردد. گردشگران با اجاره ویلا یا سوئیت در لواسان برای آخر هفته خود راهی این شهر زیبا میشوند. لواسان در کیلومتری شمال شرق تهران قرار دارد. بهترین راه رسیدن به لواسان از آزاده راه شیهدبابایی میباشد. از آنجا به جاده لشکرک بروید و بعد وارد بلوار امام خمینی شوید. این بلوار شما را به مسیر ورودی لواسان میرساند. فاصله لواسان تا آزادراه شهیدبابایی در حدود کیلومتر است. و اگر ترافیک نباشد، ظرف کمتر ۵ دقیقه میتوانید به لواسان برسید.
همان طور که پیش از این نیز خواندید، برای پر کردن با است.فاده از دستگاه پرکن مایعات، از مکانیسم های متفاوت و مختلفی است.فاده میشود. مکانیسمهایی که هرکدام برای نوعی از مایعات مناسب بوده و سبب ایجاد کاربری های فراوان و مختلفی برای محصولات متفاوت میشود. سه مدل اصلی مکانیسم های بهکار رفته در دستگاه های مایع پرکن عبارتند از:
برای انتخاب درست دستگاه مورد نظر خود حتما با مشاوران ما در این خصوص در ارتباط باشید، زیرا اگر دستگاه متناسب با نوع محصول و جنس بطری ها و رول های بسته بندی شما نباشد، فرآیند تولید شما به طور کامل مختل شده و متضرر می شوید. پس هنگام مشاوره نیاز است. اطلاعات کافی در مورد محصول خود داشته باشید.
با گذشت زمان و پیشرفت کشورها نقش بسته بندی روز به روز پر رنگ تر می شود، اگر تولید کنندگان برای محصولات خود به فکر بسته بندی منحصر به فرد نباشند، قطعا از صحنه رقابت میان تولید کنندگان مشابه خود حذف خواهند شد. این دستگاه ها باعث کاهش خطای نیروی انسانی می گردند، که در این صنعت بسیار مهم است. زیرا در این صنعت تمامی بسته ها باید به یک شکل و با یک وزن یکسان باشند در غیر این صورت مشتریان و همچنین تولید کنندگان متضرر می گردند. است.فاده از
برای انتخاب نوع دستگاه ابتدا باید به حالت محصول (مایع یا جامد بودن) توجه نمود. اگر محصول مایع است. باید به غلیظ یا رقیق بودن آن توجه کرد. اگر محصول جامد است. باید به پودر یا گرانول بودن آن دقت نمود. با در نظر گرفتن این موارد می توانید نوع دستگاه پر کن خود را انتخاب نمایید.
این دستگاه ها دوز محصول را به روش های مختلف اندازه گیری می کنند که این اندازه گیری در برخی از دستگاه ها کاملا دقیق و در برخی حدودی و به صورت حجمی صورت می گیرد. دستگاه پرکن صنعتی محصول را با فشار بالا به داخل بطری یا پاکت وارد می کند، قبل از پر کردن محصول باید هوای داخل بطری یا پاکت گرفته شود و در مواردی حتی بطری ها شسته می شوند. در واقع وقتی میزان فشار مخزن برابر با هوای موجود در بطری یا پاکت باشد، محصول جریان پیدا می کند. جریان محصول بسته به حالت آن دارد که محصول حالت جامد (گرانولی، پودری) دارد و یا مایع است. (حالت رقیق یا غلیظ). در نمونه های بسیار غلیظ از سیلندر پیستون است.فاده می کنند تا محصول راحت تر جریان پیدا کند یا حتی گاهی محصول را جهت پر کردن گرم می کنند که روان شود.