تولید و ساخت دی آمونیوم فسفات در شهر قدس

Diammonium phosphate-1
Diammonium phosphate-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


به گفته حسین بیگلری رئیس وقت اداره محیط زیست قدس فعالیت صنایع بزرگ و کوچک در شهرستان قدس در کنار مزایا، ثمرات و فرصت‌های متعدد و بالقوه‌ای که از منظر اقتصادی، تولیدی و اشتغالزایی در پی دارد، حاوی مخاطرات و تهدیداتی در عرصه زیست‌محیطی نیز است.. وجود معدن شن و ماسه در این منطقه به صورت بالقوه مستعد ایجاد آلودگی‌های زیست‌محیطی است. که تا درصد این معادن از حیث رعایت اصول زیست‌محیطی، است.انداردهای لازم را رعایت می‌کنند، لذا فعالیت معادن با آلایندگی‌هایی همراه بوده که در شهرستان قدس بخش عمده این آلودگی‌ها ناشی از مسیرهای دسترسی و راه‌های مواصلاتی منتهی به معادن و تردد خودروهای سنگین و کامیون‌های حمل مصالح و نخاله‌های ساختمانی است.. میزان آلایندگی هوای قدس در مقایسه با شهرستان‌های همجوار (ملارد و شهریار) به مراتب سنگین تر و شدید تر است. که فعالیت‌های صنعتی و تولیدی اشاره شده از یکسو و نزدیکی به پایتخت و تأثیرپذیری از هوای آلوده تهران نیز ضریب آلودگی‌ها را تشدید کرده‌است. یکی از معضلات اساسی ما در این منطقه به لاستیک سوزی و زباله سوزی معطوف می‌شود.

امیرتومان با فراهم کردن امکانات و آوردن عده‌ای از اهالی خمسه به این منطقه، آرام آرام زمین‌های بایر را به زمین‌های کشاورزی تبدیل نمود و منطقه رنگی از زندگی جدید به خود گرفت. می‌گویند نام اولیه این محل پیش از آنکه امیر تومان آن را تصاحب کند

شهرداری قدس سازمانی غیردولتی‌است که درسال۸ تأسیس شد و اداره شهر قدس را به عهده دارد. مسئولیت اداره این سازمان با شهردار قدس است. با حکم شورای شهر قدس انتخاب می‌شود. شهرداری قدس شامل منطقه است. که اداره هر منطقه به عهده شهردار آن منطقه است.. اولین شهردار قدس، محمد اصالت بود که از سال۸ تاعهده‌دار این سمت بود.


دی آمونیوم فسفات پودری حاوی ترکیبات فسفات است. که به راحتی توسط خاک و گیاهان جذب می‌شود. ریشه ها مداوم در حال رشد هستند و تاثیر مثبتی بر تغذیه کیفیت ساقه، رنگ سبز و طعم دارد. یک اثر مثبت دیگری که دارد میوه ها شکل یکسان پیدا می‌کنند د و با حجم زیادی از تفاله و طعم مشخص، متمایز می شوند.

یک روش ساخت دی آمونیوم فسفات که شامل مراحل زیر است.: () افزودن اسید فسفریک که - درصد وزنی مواد اولیه اسید فسفریک واکنش را تشکیل می دهد و آمونیاک که تا درصد وزنی آمونیاک ماده خام واکنش را تشکیل می دهد به یک راکتور لوله ای برای انجام خنثی سازی.

مقدار مصرف این ماده با توجه به نوع محصول متفاوت است..توجه نمایید که این ماده باید در فاصله ی سانتی متری نسبت به دانه به خاک اعمال شود، مگر نه می تواند به دلیل افزایش پی اچ در اطراف آن سبب ایجاد آسیب های شدید به گیاه شود.توجه نمایید که مقدار گوگرد در این ماده بسیار اندک است.(حدود . درصد) و در محصولاتی که نیاز به گوگرد بیشتری دارند مانند کانولا، نمی تواند مفید باشد مگر آنکه با کود های سولفاته ای مانند آمونیوم سولفات مخلوط شود.



( تولید و ساخت ) های دیگر