فروش سندان در قرچک

Anvil-1
Anvil-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


قرچک در سال ۵۵ شمسی به دلیل توسعه در صنعت و جذب مهاجر از نقاط مختلف کشور به شهر تبدیل شد. در شهر قرچک محله های مختلفی وجود دارد و معمولا مهاجران هر شهر یا کشور محله خاص خود را در قرچک تشکیل داده اند. جالب اینجاست که روی تابلو مسجد هر منطقه در کنار نام مسجد، اسم منطقه‌ای که مهاجران از آنجا مهاجرت کرده اند، نوشته شده است..

پل معروفی در منطقه باقرآباد این شهر نیز وجود دارد که به دلیل کشته شدن تعدادی که با قصد اعتراض به بازداشت روح‌الله خمینی در روز ۵ خرداد ورامین و پیشوا را ترک گفته و به سمت تهران عزیمت داشته و از روی این پل افتاده و پراکنده شدند، این پل به پل ۵ خرداد معروف است.. ساخت این پل قدیمی آجری به دوره پهلوی اول بازمی‌گردد. در قرچک یک قنات از شمال تا جنوب این شهر وجود داشته که به قنات ولی آباد معروف است. و خیابان ولی آباد در کنار آن شکل گرفته که امروزه جز در کنار خط آهن و به دلیل ایجاد مشکل اثری از آن نیست. خط آهن سراسری (تهران، مشهد) جنوب این شهر را به صورت کلی طی می‌کند و مانع پیشروی این شهر به سمت جنوب شده‌ است..

همچنین، در قرچک تهران می توان به مسجدها و حسینیه های مختلفی دسترسی داشت. والدینی که بچه های کوچک دارند، نباید نگران ثبت نام مدرسه های آن ها در محله های مختلف قرچک باشند. زیرا قرچک تهران دارای مدرسه های متنوع دخترانه و پسرانه است..


مدیر تحقیق و توسعه شرکت فولاد پردیس آذربایجان در ادامه خاطرنشان کرد: البته واحدهایی که در بخش‌‌‌های مختلف زنجیره فولاد قرار دارند، از قطع شدن گاز به یک اندازه متضرر نخواهند شد، برای نمونه واحد کنسانتره‌‌‌سازی یا گندله‌‌‌سازی مصرف گاز بالایی ندارند و گاز را برای گرمایش و کارهای جانبی به کار می‌‌‌گیرند. اما زمانی که واحد احیای مستقیم باشد و قصد تولید آهن اسفنجی را داشته باشند، گاز نه به‌‌‌عنوان سوخت، بلکه به‌‌‌عنوان مواد اولیه موردنیاز قرار می‌گیرد و قطع شدن گاز به معنای قطع شدن شریان حیاتی واحد خواهد بود. یا واحدهای تولید شمش نیز گاز شریان حیاتی آنها محسوب می‌شود. به عبارتی در زنجیره تولید فولاد، مهم‌ترین بخشی که گاز بالایی مصرف می‌کند، واحد تولید آهن اسفنجی است. که با قطع شدن این شریان حیاتی، بیشتر تولید این واحدها متوقف می‌شود. در تولید هر تن آهن اسفنجی حدود مترمکعب گاز مصرف می‌شود. یک واحد آهن اسفنجی اگر روزی‌هزار تن تولید داشته باشد، ‌هزار مترمکعب گاز مصرف می‌کند. زمانی که آهن اسفنجی کمیاب شود، به‌‌‌دنبال آن شمش و محصولات نهایی در بازار گران می‌شود.

نایبی در پاسخ به این پرسش که محدودیت اعمال مصرف گاز در حوزه فولاد چه تاثیراتی برای شرکت‌ها و در دید کلی‌تر بر بازار به همراه خواهد داشت، گفت: تاثیرگذاری اعمال محدودیت‌های گازی بر کارخانه‌ها و شرکت‌ها و بازار را باید جداگانه مورد بررسی قرار داد. از نظر فنی قطع شدن برق و گاز سبب اختلال در سیستم خط تولید می‌شود، چراکه خط تولید در کارخانه‌های فولاد این‌گونه نیست که با قطع یک دکمه خط تولید آن از حرکت بایستد و با روشن کردن آن خط به راه بیفتد. در خط تولید فولاد زمانی که خط تولید متوقف می‌شود، باید تنظیمات آن دوباره برقرار شود تا خط آماده تولید شود، این درحالی است. که اگر دوباره با قطع شدن گاز روبه‌رو شود، این روال کل سیستم خط تولید را برهم خواهد زد. این روند در صورت ادامه‌دار شدن، به خط تولید و کوره‌ها آسیب جدی وارد می‌کند.

با توجه به کاهش میزان مصرف گاز در واحدهای تولیدی، تولید آهن اسفنجی که ماده اولیه تولید فولاد به‏‏‌شمار می‌رود، ‌درصد کاهش پیدا کرده و این آمار نشان‏‏‌دهنده این است. که قیمت‌ها تا ‌درصد در این بازه زمانی افزایش یافته است.. قطع شدن گاز برای واحدهای فولادی پیامدهای مختلفی را به همراه می‏‏‌آورد. یکی از پیامدهای آن تاثیر بر بازار است.، به حدی که تعداد قابل‏‏‌توجهی از کارخانه‏‏‌های کوچک تعطیل شده‏‏‌اند، زیرا تولید آهن‌اسفنجی با قیمت ‌هزارتومان و شمش زیر ‌هزار تومان برای آنها توجیه اقتصادی ندارد.



( فروش ) های دیگر