تولید و ساخت سولفات آهن در پیشوا

Iron sulfate-1
Iron sulfate-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


پیشوا از معدود شهرهایی است. که علی‌رغم نزدیکی به پایتخت، مهاجران کمی پذیرفته و بیشتر مردمان آن بومی همین منطقه هستند، به همین دلیل از شهرهای کم جمعیت است.ان تهران محسوب می‌شود. طبق سرشماری سال ۵، این شهر تعداد ۵۸ نفر جمعیت داشته‌است.

زمین حاصلخیز و کشاورزی مناسب زمینهٔ مناسبی برای دامپروی به‌حساب می‌آید که به‌خوبی در این منطقه مهیاست. در پیشوا ۵واحد دامداریِ پرواری، فرصت پرورش بیش از راس دام را فراهم آورده‌است که از آن‌ها سالانه حدود ۵تن

پیشوا آب و هوای معتدل و نیمه‌خشک و در دشت‌ها آب و هوای صحرایی مختص خود را دارد، نسبت به گرمسار و ورامین معتدل تر است. ولی شب‌های زمستانی سردتری دارد. درجه حرارت پیشوا بین - درجه در زمستان و ۵+ درجه در تابستان در نوسان است.. در بهار و پاییز به علت وجود درختان فراوان و مصونیت از آلودگی‌های تهران هوای فرح‌بخش و دلنشینی دارد.


اولین آهن شکل گرفته توسط بشر در دوره پیش از تاریخ مصرف شد از شهاب سنگ ‌ها آمده بود. ذوب آهن در کوره‌ ها در هزاره دوم پیش از میلاد شروع شد، آثار مکشوفه از آهن ذوب شده از -۸ پیش از میلاد در هند و در مشرق از حدود ۵ پیش از میلاد بدست آمد (که گمان می‌رود ناشی از ذوب آهن در آناتولی یا قفقاز بوده ‌است. چدن برای اولین بار در حدود ۵۵ پیش از میلاد در چین تولید شد اما در اروپا تا سال‌ های قرون وسطا تولید نشد، در طول دوران قرون وسطا ابزاری در اروپا کشف شد که از آهن شکل یافته از چدن(pig Iron) با است.فاده از ریخته گری زیور آلات تولید شده بودند، برای تمام این فرآیند ها از زغال چوب به عنوان سوخت است.فاده شد. فولاد ( که با کربن کمتر از pig Iron است. اما آهن شکل یافته بیشتری دارد) اولین بار در دوران باستان تولید شد. روش‌های تازه تولید آن به وسیله میله‌ های کربنیزه کردن آهن در فرآیند سیمانی کردن در قرن هفدهم بعد از میلاد ابداع شد. در انقلاب صنعتی روش‌های جدید تولید آهن بدون زغال چوب ابداع شد و این روش‌ها بعدا در تولید فولاد مورد است.فاده قرار گرفتند. در اواخر دهه ۸۵، هنری بسمز فرآیند جدیدی برای ساخت فولاد اختراع کرد که شامل دمیدن هوا از روی چدن مذاب برای تولید فولاد نرم بود. این فرایند و دیگر فرایندهای ابداع شده در قرن و بعد از آن منجر یه آن شد که دیگر آهن شکل یافته تولید نشود.

سولفات آهن از پر مصرف ترین مواد شیمیایی می باشد. کشور های آلمان و انگلیس در اروپا و هند و چین در آسیا از عمده ترین تولید کنندگان جهانی این ماده می باشند. ایران نیز بدلیل نیاز فراوان به سولفات آهن دارای واحد های تولیدی زیادی در است.ان های زنجان، اصفهان، قم، تهران و کرمان می باشد، علاوه بر مصارف داخلی، بخشی از محصول تولیدی در کارخانجات ایرانی به کشور های همسایه از جمله عراق، ترکیه، ارمنستان، پاکستان و تاجیکستان صادر می شود

با گذشت زمان و پیشرفت صنایع، نیاز به مواد شیمیایی و معدنی، بیش از پیش احساس شد. به گونه ای که بدون وجود مواد شیمیایی، زندگی انسان با مشکلات بسیاری مواجه می شود. هر یک از مواد شیمیایی و یا معدنی، خواص و ویژگی های منحصر به فردی دارند که با توجه به خواص آن ماده، در صنایع مختلف مورد است.فاده قرار می گیرند.



( تولید و ساخت ) های دیگر