تولید و ساخت سولفات منگنز در شهرک صنعتی خوارزمی

Manganese sulfate-1
Manganese sulfate-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


شهرک صنعتی خوارزمی در فاصله نسبتا زیادی از تهران واقع شده است.. اما احداث جاده کمربندی پاکدشت که دقیقا از مقابل این شهرک می گذرد، یک پروژه ملی بسیار بزرگ است. که فاصله تهران تا این شهرک صنعتی را به حدود دقیقه کاهش می دهد. این شهرک در مجاورت اتوبان و آزادراه تهران &#; مشهد قرار دارد و عرض . کیلومتری آزادراه فضای مناسبی را برای تبلیغات صنعتگران ایجاد کرده است..  به همین دلیل وزیر راه و شهرسازی راه های مختلفی را برای تامین هزینه های اضافی ساخت این جاده بررسی کرده و با هماهنگی های صورت گرفته با سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور، بیش از کیلومتر ساخته شده است..

شهرک خوارزمی در تاریخ // با مساحتی بالغ بر هکتار تأسیس و تا به امروز حدود . هکتار واگذار شده است.. همین طور تعداد قراردادهای به نتیجه رسید نیز به قرارداد رسیده است.. همچنین باعث اشتغال به کار نفر در این شهرک شده است..

شهرک صنعتی خوارزمی به یکی از بهترین و بزرگ ترین شهرک های صنعتی تهران تبدیل می شود و با است.ان تهران فاصله قابل توجهی دارد. با توجه به اینکه می توان مسیر این شهرک صنعتی به است.ان تهران را با است.فاده از جاده های مختلف کوتاه کرد، سرمایه گذاری هایی برای احداث جاده های جدید انجام شده است..


الکترولیز سولفات منگنز باعث تولید اکسید منگنز می شود که به آن دی اکسید منگنز الکترولیتی (DME) ‌می گویند. از طرف دیگر اکسیداسیون این ترکیب با پرمنگنات پتاسیم باعث ایجاد ماده شیمیایی دی اکسید منگنز(DMC)  می شود. هر دو ماده حاصل از الکترولیز در باتری های سلول خشک بیشترین کاربرد را دارند.

سولفات منیزیم بی آب به دلیل تمایل به آب و سازگاری با اکثر ترکیبات آلی معمولاً به عنوان ماده خشک کننده در سنتز آلی است.فاده می شود. در حین کار، یک فاز آلی با سولفات منیزیم بی آب تیمار می شود. سپس ماده جامد هیدراته شده با فیلتراسیون، تزریق یا تقطیر (در صورت کم بودن نقطه جوش) از بین می رود. نمک های سولفات معدنی دیگر مانند سولفات سدیم و سولفات کلسیم نیز ممکن است. به همین ترتیب است.فاده شوند.

در روش اول تولید سولفات منگنز گرم اگزالیک اسید، میلی لیتر آب و میلی لیتر سولفوریک اسید با هم مخلوط می شوند. سپس دی اکسید منگنز را به طور مداوم اضافه می کنند تا زمانی که محلول از حباب کردن متوقف شود. در روش دوم نیز دی اکسید منگنز را با آب مخلوط می کنند و مقدار زیادی دی اکسید گوگرد در آن حباب زده می شود. این واکنش مستقیماً دی اکسید منگنز تولید می کند. در نهایت، پس از هر دو روش، این مخلوط فیلتر می شود تا سولفات منگنز صورتی رنگ به دست آید.



( تولید و ساخت ) های دیگر