فروش سکسیونر در بهارستان

Sectioner-1
Sectioner-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


تهران به‌عنوان پایتخت ایران در طول حیات خود محل وقوع رویدادهای تاریخی متعددی بوده است.. یکی از مشهورترین نقاط شهر از این نظر میدان بهارستان است.. میدان بهارستان تهران از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین میدان‌های پایتخت است. که نظاره‌گر رویدادهای تلخ و شیرین بسیاری بوده است.. با کجارو همراه باشید.

مالک اولیه میدان بهارستان، محمدحسن خان سردار بود که آن را به علی‌خان حاجب‌الدوله مقدم مراغه‌ای فروخت. مراغه‌ای بهارستان را به میرزا حسین سپهسالار فروخت و وی باغ بزرگی در آن بنا کرد. از‌این‌رو به نام باغ سپهسالار شهرت داشت.

در سال شمسی مجسمه‌ای معروف به فرشته آزادی در میدان بهارستان نصب شد. این مجسمه با هزینه شخصی سردار اسعد بختیاری برای مجلس خریداری شده بود. مجسمه فرشته آزادی در این طرح در حال کشتن دیو است.بداد در زیر پای خود است. و در دست راست فرشته شمشیر و در دست چپ وی مشعلی از روشنایی قرار داشت. این مجسمه بعد از انقلاب ۵ مدتی با تغییر پوشش باقی بود و سپس از میدان بهارستان برداشته شد.


سکسیونر یا جدا کننده یک ابزار بنیادی و اصلی در ایستگاه‌های برق فشار با بالا است. و وظیفه آن در این ایستگاه‌‌ها، جداکردن قسمت‌ها و بخش‌های گوناگون از بخش‌‌های دارای ولتاژ و جریان است. . سکسیونر همچنین باز و بسته کردن جریان بر روی خطوط برقی را فراهم می‌سازد. سکسیونر یک دستگاه الکترومکانیکی است. که قادر به ایجاد، حمل و قطع جریان در شرایط عادی و اضافه بار است.. سکسیونرمعمولاً به عنوان جداکننده بار اصلی در سیستم های منبع تغذیه برق مورد است.فاده قرار می گیرد. سکسیونرها ابزار قطعی هستند که تقریباً جریان ندارند. به عبارت دیگر، سکسیونر قطعات و ابزارهایی راکه ولتاژ دارند از شبکه برق جدا می کند. برای انطباق با است.اندارد‌های ایمنی، سکسیونرها معمولاً به یک کنتاکت سیگنال ایمن مجهز می شوند که مستقیماً به تیغه‌های اصلی متصل می‌شوند و دارای یک دستگاه دستی اضطراری با تمام کلیدهای جانبی هستند.

تابلو‌های توزیع نیرو، تجهیزات و وسایل حفاظت و کنترل یکی از مهم‌ترین موضوعات این آموزش است. که در درس پنجم به طور کامل به آن‌ها پرداخته شده است.. مدار‌ها و تأسیسات سیم‌کشی نیز در درس‌های ششم و هفتم مورد بررسی قرار گرفته‌اند. تأسیسات جریان ضعیف موضوع مهم درس هشتم است.. در درس نهم آموزش، محیط‌‌های عادی و مخصوص معرفی شده‌اند و در نهایت، در درس دهم و پایانی محتوای نقشه‌ها و مدارک بررسی شده و با است.فاده از نرم‌افزار‌های مربوطه، یک پروژه عملی طراحی می‌شود.

برای آشنایی با است.انداردها و الزامات تأسیسات الکتریکی و همچنین، آمادگی برای آزمون نظام مهندسی ساختمان، پیشنهاد می‌کنیم آموزش مبحث مقررات ملی ساختمان فرادرس را مشاهده کنید. این آموزش در ساعت و دقیقه و در قالب درس تدوین شده است.. در درس اول و دوم این آموزش، تعاریف و اصول پایه تأسیسات الکتریکی ارائه شده است.. برآورد درخواست نیروی برق (دیماند) و محل تحویل نیروی برق (سرویس مشترک)، به ترتیب، موضوعات درس‌های سوم و چهارم هستند.



( فروش ) های دیگر