مشاوره و اجرا سیستم آبیاری در شرق تهران

Irrigation system-1
Irrigation system-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


اصلی ترین خیابان و محله شرق تهران بدون شک تهرانپارس می باشد که ساخت و ساز در آن از سال و پس از آن که ارباب هرمز این محله را خریداری کرد آغاز شده است.. تهرانپارس دارای چهار فلکه اصلی می باشد که هر یک از این فلکه ها با است.فاده از بلوار آرش به یکدیگر متصل می شوند. امروزه به دلیل مصوبه های مختلف توسعه شهرسازی این فلکه به صورت کلی تغییر ماهیت داده اند و ساختار این محله تغییر یافته است..

تقریباً از از اوایل دهه هفتاد بود که شهرداری تهران برنامه توسعه شهریه این کلانشهر را آغاز کرد و در همین راستا تصمیم گرفت بزرگراه های متعددی را در داخل تهران افتتاح کرده با است.فاده از این روش ترافیک تهران را به حداقل برساند. شرق تهران یکی از اصلی ترین بخش هایی بود که شهرداری تصمیم گرفت بزرگراه های متعددی را برای تسهیل دسترسی ساکنین تاسیس نماید. حالا با هم قصد داریم نگاهی به اصلی ترین بزرگراه های موجود در شرق تهران بیندازیم:

محله های شرق تهران که تراکم بسیار زیادی در این بخش دارد، منطقه را نیز تشکیل داده است.. این منطقه از جمله مناطق مشهور پایتخت بوده که با وجود محله های شرق تهران در تراکم بالا، بسیاری از جاذبه های گردشگری، تفریحی، و همچنین فرهنگی و مذهبی را درون خود قرار داده است.. منطقه از جمله مناطق مرزی شهر تهران می باشد که از شمال با خیابان پیروزی، از جنوب با خیابان خاوران، از شرق با بزرگراه بسیج و همچنین از غرب با خیابان شهریور همسایگی دارد. جالب است. بدانید که منطقه شهر تهران دارای محله می باشد که هر کدام از آن ها به تنهایی دارای جاذبه های گردشگری متنوع و متفاوتی می باشد. برای آشنایی بیشتر با محله های شرق تهران موجود در منطقه و همچنین بخش های مختلف آن، ادامه مطلب را مطالعه کنید.


آبیاری دستی (Hand Watering) سنتی ترین نوع آبیاری است. که امروزه به دلیل غیر اقتصادی بودن مورد است.فاده قرار نمی گیرد. روش آبیاری سطحی در تولید محصولات صیفی کمتر است.فاده می شود. مکانیزم این روش به این صورت است. که آب به وسیله یک جوب به گلخانه هدایت می شود. روش آبیاری سطحی دارای انواع کرتی، جوی، پشته ای و نواری است.. در سیستم آبیاری کرتی از کرت های قلمه که روی آن ها آب به جریان در می آید و هیچ کنترلی در آن صورت نمی گیرد است.فاده می شود. اما در روش جوی و پشته ای که مخصوص گیاهان صیفی است. از جوی های فاروی در طول گلخانه و هدایت آب به فاروها به صورت نشتی است.فاده می گردد. کسانی که کار گلخانه ای انجام می دهند به هیچ عنوان از این روش است.فاده نمی کنند مگر در حالت خیلی خاص که بستگی به نوع گیاه با نیاز آبی ویژه باشد و یا در منطقه جغرافیایی خیلی خشک و متفاوت وجود داشته باشد. این روش بسیار هزینه بر است. و مقدار آبدهی گیاهان یکنواخت نبوده و همچنین وقت گیر و خسته کننده است.. به طور کلی اگر از این روش به عنوان روش آبیاری است.فاده شود؛ باید از شیر فشار شکن در انتهای شلنگ به عنوان کم کردن فشار آب خروجی است.فاده شود تا از شسته شدن و از بین رفتن ترکیب خاک جلوگیری گردد.

در روش‌های آبیاری بارانی مکانیزه، برای جابجایی آبپاش‌ها و لوله جانبی از انرژی الکتریسیته یا انرژی حاصل از سوخت است.فاده می‌شود تا آبیاری با سهولت بیشتر و نیروی کارگری کمتر انجام شود. روش‌های آبیاری بارانی مکانیزه مناسب اراضی وسیع و یکپارچه هستند و تکنولوژی به‌کار رفته در آنها از روش‌های کلاسیک پیچیده‌تر است.. از جمله روش‌های آبیاری بارانی مکانیزه می‌توان به سیستم آبیاری لوله چرخدار (ویل موو)، سیستم آبیاری ارّابه‌ای، سیستم آبیاری متحرک خطی (لینیر) و سیستم آبیاری عقربه‌ای (سنترپیوت) اشاره کرد. شکل سیستم آبیاری سنترپیوت را نشان می‌دهد.

با نصب دستگاه های کنترل کننده و سنسور در گلخانه مواردی مانند : رطوبت خاک، درجه دمای داخل گلخانه و حرارت خاک اندازه گیری و درج می گردد. مقدار آن به تایمر یا کنترلر هایی که به سیستم متصل اند هشدار داده و کنترلر با توجه به فرمانی که از قبل توسط اوپراتور گرفته است. در ایام و ساعت های مناسب گیاه در انشعابات اصلی و فرعی دستور باز و بسته شدن شیربرقی ها را صادر می کند. در بعضی موارد شیربرقی به لوله های پلی اتیلن متصل شده که توسط آبپاش، آبیاری بارانی صورت گیرد و در بعضی موارد بر حسب نوع نیاز گیاه به آب از طریق قطره چکان نصب شده روی لوله آب به خاک و ریشه گیاه می رسد.



( مشاوره و اجرا ) های دیگر