مشاوره و اجرا سیستم آبیاری در شهرک صنعتی پیشوا

Irrigation system-1
Irrigation system-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


شرکت مرکز پانل ، کنسرسیومی از فعالان باسابقه در صنعت فولاد است. که با تکیه بر توان فنی و تخصصی و سال‌ها تجربه‌ی پیشکسوتان فولاد شاغل در این شرکت‌ها، در راستای تامین نیاز مشتریان و خرید آگاهانه آن‌ها از بازار ساندویچ پانل ایران فعالیت می‌کند. با اتکا به پشتوانه سخت افزاری خود نظیر انبار به مساحت ده هزار متر مربع با سالن سرپوشیده، تامین و بازرگانی ساندویچ پانل، ارائه گواهینامه معتبر جهت تضمین کیفیت محصولات، خدمات پشتیبانی تا لحظه تحویل و نیز ارائه خدمات ویژه صنایع تولیدی کشور به صورت اختصاصی، تلاش دارد تا فضای امنی را برای مصرف کنندگان ایجاد نماید.

شهرک صنعتی پیشوا به مساحت هکتار در تاریخ // تاسیس و بر اساس آخرین آمار . هکتار واگذار و قرارداد منعقد گردید. تعداد واحدهای فعال به واحد رسیده است. که منجر به اشتغال نفر در محل فعلی و ظرفیت هزار نفر در صورت تکمیل شده است..

شهرک صنعتی پیشوا به مساحت هکتار در تاریخ // تاسیس و بر اساس آخرین آمار . هکتار واگذار و قرارداد منعقد گردید. تعداد واحدهای فعال به واحد رسیده است. که منجر به اشتغال نفر در محل فعلی و ظرفیت هزار نفر در صورت تکمیل شده است..


امروزه یکی از موثرترین روش های افزایش نرخ رشد اقتصادی و اشتغالزایی، سرمایه گذاری در بخش كشاورزی است.. آب و خاک دو عنصر مهم کشت هستند. میزان آبی كه در حال حاضر هر ساله در کشورمان است.حصال شده و در دسترس قرار می گیرد، برابر حدود میلیارد متر مكعب است.. این مقدار بیش از درصد كل آبی است. كه در سطح جهان است.حصال  می گردد. اما  اراضی زیر كشت آبی كشور ایران حدود / میلیون هكتار یعنی كمتر از درصد كل مساحت كشور است، در حالیكه  اراضی مستعد كشور برای كشاورزی بین تا میلیون هكتار بر آورد شده است.. بعبارتی می توان بین تا درصد كل مساحت كشور را زیر كشت قرار داد. مفهوم این ارقام آن است. كه ایران از نظر آب و خاك كشوری ثروتمند است..

به منظور افزایش بهره وری در بخش کشاورزی و همچنین کاهش منابع آب در دسترس، از اواخر دهه میلادی سیستم های آبیاری نوین در زمین های کشاورزی است.فاده شدند. هر چند است.فاده از کانال های آبیاری در گذشته های دور نیز به نوعی سیستم آبیاری به شمار می رفت، اما امروزه این روش ها به دلیل بازدهی بسیار کم و هدر رفت بالای آب، کمتر مورد توجه هستند. در نگاه اول می توان روش های آبیاری را به دو قسمت سنتی و تحت فشار تقسیم نمود. سیستم های سنتی شامل کانال های معمولی و روباز هستند، اما روش های نوین یا تحت فشار، شامل اجزای مختلفی هستند و در این سیستم ها، از انواع لوله، اتصالات، پمپ و &#; است.فاده می شود. یکی از مهمترین مواد اولیه مورد مصرف در تولید این تجهیزات، پلیمرهایی مانند پلی اتیلن، پلی پروپیلن، پلی است.ال و &#; هستند. روش های آبیاری نوین خود شامل دو گروه آبیار بارانی و قطره هستند. معمولا در آبیاری بارانی از لوله های قطور پلی اتیلنی است.فاده می شود و در آبیاری قطره ای از فناوری های روز دنیا در ساخت قطره چکان های مهندسی به منظور افزایش بهره وری است.فاده می شود.

آبیاری درختان، درختچه‌ها و پرچین‌ها با سیستم آبیاری قطره‌ای امری متداول است.. در این حالت قطره‌چکان‌ها زیر پرچین‌ها و درختان قرار گرفته و عمل انتقال آب انجام می‌گیرد. روش آبیاری قطره‌ای برای پرورش درختان مرکبات نیز مناسب است..



( مشاوره و اجرا ) های دیگر